Projektityöntekijä

Julkaistu 08.07.2020

APS designs, manufactures and supplies globally standard and special cables and cabling solutions. With over 20 years of experience in the cable production and commerce, with the right expertise on standard and tailor made cables, APS operates on the most demanding sectors worldwide.

Along the years APS has answered successfully to the calls for a dynamic, technologically advanced company capable of developing, manufacturing and guaranteeing the quality of wires and cables for the most diverse applications. Nowadays APS delivers its cables to PTT and carriers, system engineering companies, diverse industries, distributors and wholesalers, OEM and assembly manufacturers.

 

 

Etätöitä tarjolla tarkalla työotteella varustetulle tekijälle. Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille. Projektityöntekijänä pääset laatimaan AP Solutionsin ja sen kumppanin nettisivuille tietoverkkotuotteiden tuotekortteja valmiiksi annetuista lähdemateriaaleista. Tehtävään kuuluu myös tuotetietojen kääntäminen silloin tällöin englannista suomeksi, joten toivomme sinulta tarkkuuden lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Voit olla esimerkiksi IT- tai sähköalan opiskelija, jolle tietoliikenneverkkojen ja sähköalan termit ovat entuudestaan jo hieman tuttuja. Edellytämme huolellisuutta sekä tuotetietojen oikeinkirjoituksen että myös tuotekorttien visuaalisen ilmeen osalta. 

Tässä tehtävässä valmista tutkintoa tärkeämpää on huolellinen ja tarkka asenteesi työtä kohtaan. Työ sopii loistavasti projektityöksi esimerkiksi loppukesälle ja/tai opintojen ohelle. Tuotekorttien laatiminen ei ole aikaan tai paikkaan sidottua, joten työajat voidaan sopia joustavasti ja pääset myös itse vaikuttamaan projektityön kestoon.

Hakijalta odotetaan: 

  • Tehtävää tukevia opintoja esim. sähkö- tai IT-alalta (YO tai AMK)
  • Tarkkaa ja huolellista työskentelytyyliä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Tietoliikenneverkkojen ja sähköalan termistön tuntemus
  • WordPress-osaaminen

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään keskiviikkona 22.7. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ap-solutions-projektityontekija-7-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

AP Solutionsista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.aps-finland.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Coordinator Santeri Saarinen (+358 50 523 7037, santeri.saarinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt aTalent Recruitingin työntekijäksi AP Solutionsille.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen