Celltech

Prosessi- ja laatuvastaava

Julkaistu 19.03.2021

Prosessi- ja laatuvastaava

Celltech Oy on Suomen johtava akkujärjestelmien suunnittelija ja valmistaja sekä paristojen ja erikoisakkujen maahantuoja. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin laajalla tuotevalikoimalla aina nappiparistoista sekä akkupaketeista suuriin teollisuusakkuihin ja laajoihin virransyöttöjärjestelmiin. Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman laadukkaasti ja etsimme ratkaisuja, jotka parhaiten tukevat heidän liiketoimintaansa. Yhdessä pohjoismaisten sisaryritysten kanssa Celltech Group on alan suurin toimija Pohjoismaissa. Celltech Group on osa ruotsalaista tekniikan alan konsernia, Addtech AB:a.

Celltech etsii nyt joukkoonsa järjestelmällistä ja kehitysorientoitunutta Prosessi- ja laatuvastaavaa tukemaan liiketoiminnan kasvua ja kehitystä! Roolissa vastaat Celltechin laatu- sekä vaatimuksenmukaisuusasioista. Huolehdit Celltechin prosessien ja tuotteiden laadusta kokonaisvaltaisesti aina laadun varmistamisesta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja reklamaatioiden käsittelyyn. Celltechillä on käytössä ISO 9001 -sertifikaatin mukainen laadunhallintajärjestelmä, jonka kehittämisestä ja ajan tasalla pitämisestä otat vastuun. Rooliisi kuuluvat olennaisesti myös compliance -tehtävät: varmistat, että Celltechin prosessit ja tuotteet noudattavat lainsäädäntöä, viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä sekä yhtiön sisäisiä linjauksia. Ensimmäisen vuoden aikana työpöydälläsi onkin mm. REACH -vaatimusten velvoittama tuotteiden SCIP-rekisteröinti.

Celltechillä sinulla on mahdollisuus muokata roolista omannäköisesi riippuen osaamisestasi, kiinnostuksestasi ja kokemuksestasi. Voit laajentaa rooliasi vahvemmin esimerkiksi prosessien kehittämiseen tai myöhemmin mahdollisesti jopa päällikkötason tehtäviin. Celltech on ottamassa käyttöön uutta ERP-järjestelmää, joten pääset myös halutessasi osallistumaan uuden järjestelmän sekä prosessien kehittämiseen. Tarpeen mukaan rooliin kuuluu myös pohjoismaisten sisaryhtiöiden konsultointia laatu- ja vaatimuksenmukaisuusasioiden suhteen. Perimmäisenä tavoitteenasi on kuitenkin varmistaa, että Celltechin tuotteet sekä prosessit täyttävät vaatimukset sekä laadun että määräysten osalta.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on sekä kykyä kehittää, että halua osallistua Celltechin toimintaan myös operatiivisella tasolla. Prosessi- ja laatuvastaavana toimit yhteistyössä niin ulkoisten kuin sisäisten sidosryhmien kanssa, joten olet rohkea ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja. Sinulla on jo aikaisempaa taustaa vastaavan kaltaisista tehtävistä. Alan teknisestä ymmärryksestä sekä prosessituntemuksesta on hyötyä, mutta ennen kaikkea toivomme sinulta järjestelmällistä, itsenäistä ja sinnikästä työskentelyotetta.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Aiempaa relevanttia työkokemusta, esimerkiksi laatu-, prosessi- tai projektitehtävistä
  • Järjestelmällistä, analyyttista sekä pitkäjänteistä työskentelytyyliä
  • Sujuvia suullisia sekä kirjallisia vuorovaikutustaitoja suomeksi sekä englanniksi

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Alan tekninen ymmärrys

Tarjoamme sinulle:

  • Kansainvälisen työpaikan mielenkiintoisella ja jatkuvasti kehittyvällä alalla, alan johtavassa yrityksessä – Celltechin akkuja käytetään muun muassa sukellustietokoneissa, junissa ja viranomaisten Virve radiopuhelimissa!
  • Mielenkiintoiset työtehtävät, joissa pääset kehittämään sekä työskentelemään pitkäjänteisesti jättäen kädenjälkesi Celltechin toimintaan
  • Rennon ja mukavan työyhteisön – Celltechillä viihdytään pitkään
  • Monipuoliset henkilöstöedut, kuten vapaa-ajan tapaturma- ja sairauskuluvakuutukset sekä lounas- ja virkistysedut

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Celltechin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään 5.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Celltechistä voit lukea lisää osoitteessa: https://celltech.fi/. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Prosessi-

Are you a business and customer oriented project lead, able to make sure that quality standards are met and that Aibidia has the word-class product? We are looking for a Quality & Release Manager for a fast-growing SaaS start-up, which is revolutionizing the entire industry and is being valued as a unicorn in 2-3 years from now!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen