Prosessikehittäjä

Julkaistu 30.10.2018

Unilever on yksi maailman johtavia päivittäistavaroiden tuottajia. Unilever Finland Oy on osa Unileverin pohjoismaista myynti- ja markkinointiorganisaatiota. Liiketoimintayksiköt vastaavat puhdistus- ja hygieniatuotteista, elintarvikkeista ja jäätelöstä. Unilever Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Haemme nyt motivoitunutta, kehittämisorientoitunutta ja innovatiivista Prosessikehittäjää osa- ja määräaikaiseen työsuhteeseen Unileverin kasvavaan tiimiin Helsingin Vallillaan! Tässä monipuolisessa Prosessikehittäjän työtehtävässä toimit eri tiimien, kuten myynnin ja toimitusketjujen, rajapinnassa pyrkien tunnistamaan erilaisia haasteita sekä kehittämään prosesseja tehokkuuden varmistamiseksi. Päävastuullasi on tietotekniikkaa hyödyntäen tunnistaa Unileverin eri yksiköiden ja toimintatapojen keskeisiä kehittämiskohteita, kehittää jo totuttuja toimintatapoja sekä varmistaa prosessien sujuvuus. Tehtävässäsi osallistut erilaisiin projekteihin ja työtehtäväsi vaihtelevatkin hyvin paljon eri projektien, yksiköiden sekä tiimien mukaan.  

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy rohkeutta kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja sekä kiinnostusta kehittää prosesseja. Työn ollessa projektiluontoista ja positiosi sijoittuessa useiden eri tiimien väliin, ovat vahvat sosiaaliset ja projektityöskentelytaidot tärkeitä tehtävässä menestymisen varmistamiseksi. Syy-seuraussuhteiden tunnistamiseksi toivomme sinulta löytyvän myös hyvät analyyttiset taidot sekä vahvaa osaamista Excelistä (Pivotit yms.) sekä Power BI:stä. Työntekijänä olet motivoitunut, joustava ja paineensietokykyinen – Unileverin syklisessä ja hektisessä liiketoiminnassa sinun tulee sietää epävarmuutta, nopeaa muutosta sekä keskeneräisyyttä. Mikäli sinulta löytyy toimeentarttuva työote, olet motivoitunut työskentelemään Unileverin liiketoiminnassa sekä varmistamaan omalla osaamisellasi Unileverin prosessien tehokkuuden, jatkathan lukemista!

Hakijalta odotetaan:

 • Menestyksellisesti suoritettuja insinöörin opintoja joko yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta  
 • Ongelmanratkaisukykyä sekä suurten tietomäärien käsittelytaitoa
 • Erinomaisia MS Office-taitoja, erityisesti Excel- ja PowerPoint osaamista sekä Power BI -taitoja
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus liiketoiminnan analyysistä tai datan käsittelystä
 • SAP-osaaminen
 • Kokemus asiakaspalvelusta
 • Sujuva ruotsin kieli

 Unilever tarjoaa:

 • Erinomaisesti opintojen oheen sopivan, mutta samalla haastavan työn, jossa pääset aidosti kehittämään Unileverin toimintatapoja ja prosesseja
 • Työtäsi tukevan ja innostavan työympäristön kansainvälisessä yrityksessä
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta prosessien kehittämisen parista
 • Kattavat työsuhde-edut
 • Mahdollisuuden etätyöhön

Mikäli olet Unileverin etsimä Prosessikehittäjä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 11.11.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/unilever-prosessikehittaja-10-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Haethan tehtävään niin pian kuin mahdollista, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin vuokratyöntekijänä Unileverille.

Unileveristä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.unilever.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Mia Paatsalo (mia.paatsalo(a)atalent.fi, 050 4680610).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Benemen, a Finnish new generation cloud-based software company, is now looking for a Test Engineer to maintain and further develop their test environments!

Teollisuuden kone-ja prosessisuunnitteluun erikoistunut Vuo Automaatio etsii tiimiinsä uransa alkuvaiheessa olevaa Automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Itä-Helsingin merellisiin maisemiin.

Haemme Chief Digital Officeria uuteen vastuulliseen tehtävään johtamaan Yleiselektroniikka Oyj:n digitaalista liiketoimintaa ja siihen liittyvää murrosta kokonaisvaltaisesti!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen