Puurakennesuunnittelija/-projektipäällikkö (Espoo)

Julkaistu 20.04.2021

Puurakennesuunnittelija/-projektipäällikkö (Espoo)

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

 

 

A-Insinöörit etsii monipuolisten puurakennekohteiden kasvun tueksi puurakennesuunnittelijaa/-projektipäällikköä Espooseen – kenties juuri sinua?

Puurakentamisen mahdollisuudet ovat huikeat – ja paljon puun potentiaalia on vielä käyttämättä. (Insinööri)puu, kuten LVL, CLT ja liimapuu, on paitsi nykyaikainen ja kustannustehokas, myös ekologinen ja vähähiilinen rakennemateriaali. Puusta on moneksi ja se soveltuu eri tarkoituksiin: puusta on mahdollista rakentaa asuintaloja, kaupan tiloja, halleja ja näyttäviä kulttuurirakennuksia. Lisäksi hyvin suunniteltu ja rakennettu puurakennus on käyttäjälleen turvallinen ja kestävä valinta. Tunnetko jo nämä kuusi puurakentamisen vaikuttavaa kohdetta?

Erityisen paljon rakenneratkaisut vaikuttavat vaativien kohteiden, kuten puurakennusten onnistumiseen ja siksi rakennesuunnittelu kannattaa ottaa mukaan heti hankkeen alkumetreillä oli sitten kyseessä uudis- tai korjaushanke. Tässä roolissa vastaatkin itsenäisesti eri hankkeiden puurakenteiden suunnittelusta tyypillisesti mallintaen. Suunnitteluprojektit ovat keskenään varsin erilaisia – niin vaativuudeltaan kuin myös kestoltaan ja laajuudeltaan – aina asuinrakentamisesta teollisuus- ja toimitilarakentamiseen. Myös suunniteltavien kohteiden maantieteellinen sijainti vaihtelee projekteittain, joten työpöydälläsi olevat mielenkiintoiset ja monipuoliset hankkeet sijaitsevat projektista riippuen ympäri Suomea. Varsinaisen suunnittelun lisäksi tehtäviisi kuuluu myös suunnittelutyön ohjaus ja muut projektijohtamiseen liittyvät tehtävät, kuten projektin aikataulutus, talouden seuranta ja resursointi, joten kahta samanlaista päivää ei tässä työssä ole! Lopullinen toimenkuva onkin sovittavissa oman mielenkiintosi mukaan, mutta toimenkuvan painotuksesta riippumatta keskeisin tavoitteesi projektin vetovastuullisena on toimia puusuunnittelun suunnannäyttäjänä ja varmistaa, että projektien aikataulu-, kustannus- ja laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat!

Teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten olet vuorovaikutustaitoinen ja palveluhenkinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea yrittäjähenkinen ote ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi olet myös suunnittelutyössäsi tarkka sekä huolellinen. A-Insinööreillä on paitsi uusin tietotaito kaikkien rakennemateriaalien suunnitteluun, myös alan uusin teknologia, joten olethan lisäksi teknisesti näppärä ja hallitset alalla käytettävää suunnittelu-, mallinnus- ja laskentaohjelmistoa. A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten kokemusvuosista riippumatta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta ja kehittymään alan asiantuntijana. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana kehittämässä uusia puurakenneratkaisuja!

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa ja hyvää koulumenestystä
 • Aiempaa relevanttia osaamista puurakennesuunnittelusta
 • Suunnittelu-, mallinnus- ja laskentaohjelmistojen hallinta (esim. Tekla Structures)
 • Ennakkoluulotonta ja ratkaisukeskeistä asennetta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Aiemman kokemuksen projektijohdosta ja/tai esimiestyöstä
 • FISE-pätevyydet

Miksi A-Insinööriksi?

 • Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo
 • Mahdollistamme reilusti tilaa vaikuttaa omaan työhön: meillä ideasi saa toteutua!
 • Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
 • Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
 • Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovittamista: hauskat tiimi- ja henkilöstöjuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
 • Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Oletko seuraava A-Insinööri? Lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi sekä myös viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 19. toukokuuta 2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) keskiviikkona 21. huhtikuuta 2021 klo 15-16, torstaina 29. huhtikuuta 2019 klo 12-30-13.30 ja torstaina 6. toukokuuta 2021 klo 9-10.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen