Rahtaus- ja hankinta-asiantuntija

Julkaistu 3 elo 2018

Wega on itsenäinen energiapalveluyhtiö, joka tarjoaa täydenpalvelun energiahankintaa ja hintariskisuojausta sekä räätälöityjä konsultointipalveluita uusiutuvan energian, ympäristön ja merenkulun osalta. Toteutamme ja hallinnoimme erilaisia energiaprojekteja sekä niiden kaupallistamista. Olemme innovatiivinen toimija, joka pystyy nopeasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja asiakkaitamme ovat esimerkiksi teollisuusyritykset, energia- ja kaukolämpöyhtiöt, öljy- ja kaasuyritykset, varustamot, satamat, kuljetus- ja logistiikkayritykset sekä julkinen sektori. Laaja kotimainen ja kansainvälinen verkostomme, vahva osaaminen vaikuttajaviestinnässä ja kokemuksemme takaavat meille eritysaseman asiakkaidemme hyväksi.

Wega etsii palveluhenkistä rahtaus- ja hankinta-asiantuntijaa monipuolisten työtehtävien pariin bioenergy-tiimiin, jossa vastuullasi on sekä alusrahtaus että bio- ja metsäenergian hankinta lämmön- ja voimantuottajille. Wega tarjoaa asiakkailleen energianhankinnan ulkoistamisen tukipalveluita myöden ja tehtäviisi kuuluvat merilogistiikan ja energiahankinnan hoitamisen lisäksi myös vastapuoliriskin arviointi, laadun varmistus sekä raportointi.

Työotteeltasi olet ulospäinsuuntautunut verkostoituja. Etsimmekin sosiaalisesti taitavaa ja rohkeaa tiimipelaajaa, joka osaa hoitaa työtehtäviä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta ei pelkää pyytää muilta tiimiläisiltä apua tarvittaessa: tässä työssä ei ole ”vääriä” kysymyksiä. Olet utelias, suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin energiamuotoihin ja seuraat alalla tapahtuvia muutoksia. Pienessä tiimissä tehtäviä voi tulla myös oman vastuualueen ulkopuolelta, joten toivommekin sinulta muutosmyönteisyyttä, joustavuutta ja tehokkuutta.

Wegalla arvostetaan jokaisen työntekijän työpanosta ja uusia ideoita. Tässä tehtävässä pääset oppimaan monipuolisesti laajassa murroksessa olevasta energia-alasta osaavan bioenergy-tiimin tuella. Emme siis oleta sinun olevan valmis rahtaus ja hankinta-asiantuntija, mutta sinun tulisi olla innostunut toimialasta sekä valmis kehittämään niin itseäsi kuin myös Wegan kasvavaa liiketoimintaa. Vaihtuvuus on pienessä tiimissä vähäistä, joten siellä viihdytään ja rakennetaan mielellään pitkäaikaisia urapolkuja. Wegan toimitilat sijaitsevat Espoossa Länsiväylän varressa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Wega edellyttää:

  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostuneisuutta bioenergia-alaa ja erityisesti merilogistiikkaa kohtaan
  • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa tai työkokemusta esimerkiksi merenkulun, tuotantotalouden, kauppa- tai metsätieteiden parista
  • Excelin hyvää hallintaa
  • Joustavuutta sekä valmiutta matkustaa
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:

  • Muu kielitaito

Wega tarjoaa:

  • Mahdollisuuden oppia laajasti murroksessa olevasta energia-alasta – unohtamatta liikenne ja ympäristö sektoreita
  • Dynaamisen työyhteisön
  • Pitkäaikaisen työsuhteen ja hyvät etenemismahdollisuudet

Kuulostaako hyvältä? Jos olet etsimämme rahtaus- ja hankinta-asiantuntija, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 19.8.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/wega-rahtaus-ja-hankinta-asiantuntija-8-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt!

Lisää Wegasta voit lukea täältä: http://www.wega.fi/fi/. Työtehtävästä ja hakuprosessista saat lisätietoa aTalentin Recruitment Managerilta Mikaela Johanssonilta (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Finnmap Infra etsii nyt täydennystä kahdeksan hengen geotekniikkatiimiinsä Helsingin Pasilaan!

virta-atalent

Are you interested in electric cars and the latest technology solutions? Virta is searching for a Technical Support Specialist to strengthen our customer support team! (End of studies – some working experience)

Etsimme Master Data Specialistia SAP-toiminnanohjausjärjestelmän uudistushankkeen suunnittelu- ja käyttöönottotiimiin kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kimmo Turula Neagen Oy

When Kimmo Turula was finishing up his computer science studies at the University of Oulu, he applied to Neagen Oy. He h...

Anders Innovations työpaikkana, aTalent Recruiting

Frank has worked at Anders for 1,5 years. He studied computer science at Åbo Akademi and after his studies worked as a w...

nainen tähyilemässä laivan kannelta merelle

Slutrakan för studierna i Jyväskyläs universitet kom emot lite väl snabbt för Maiju förra hösten. Som en snart utexamine...