Rakennesuunnittelija

Julkaistu 31.07.2020

Expecon on vuonna 2012 perustettu insinööritoimisto, jonka työn laatu perustuu ennen kaikkea avainhenkilöiden pitkäaikaisen ja monipuolisen kokemuksen tuomaan tietotaitoon, jonka olemme jalostaneet yrityksemme toimintamalliksi. Olemme erikoistuneet korjausrakentamisen rakennesuunnitteluun ja rakennuttamiseen. Palvelemme myös uudisrakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Parasta markkinointia on hyvin suoritettu työ, josta osoituksena ovat pitkäaikaiset ja vakiintuneet asiakassuhteemme mm. eräisiin kaupunkeihin ja kuntiin sekä muutamiin valtakunnallisiin yrityksiin. Tutustu tarkempiin referensseihimme osoitteessa: https://www.expecon.fi/.

Korjausrakentamisen rakennesuunnitteluun sekä rakennuttamiseen erikoistunut vakavarainen ja kehittyvä Insinööritoimisto Expecon Oy etsii tiimiinsä kehittymishaluista Rakennesuunnittelijaa. Expeconilla pääset mukaan toteuttamaan korjausrakentamisen, mutta myös uudiskohteiden, rakennesuunnittelun hankkeita. Päivittäiset työtehtävät sisältävät uudis- tai korjausrakentamisen suunnittelutehtävien lisäksi lähtötietojen hakemista työmailta korjauskohteissa, työmaakäyntejä toteutuksen aikana sekä suunnittelu- ja työmaakokouksiin osallistumista. Osallistuminen rakennuttamis- ja valvontatehtäviin on myös tapauskohtaisesti mahdollista. Taustastasi riippuen voit työskennellä kokeneiden ammattilaisten rinnalla tai vastata alusta loppuun omista projekteistasi. Omalla osaamisellasi ja kiinnostuksellasi vaikutat siihen, minkälaisissa tehtävissä ja hankkeissa toimit.

Olisi hienoa, jos sinulla olisi:

 • Tehtävään soveltuva rakennusalan (AMK/YAMK/DI) koulutustausta
 • Osaamista rakennesuunnittelusta, eduksi kokemus korjausrakennesuunnittelusta
 • Aitoa kiinnostusta oppia uusia asioita ja kehittää omaa osaamistasi 
 • Isojen kokonaisuuksien hahmottamista sekä matemaattista ajattelukykyä 
 • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Expeconilla pääset haastamaan itseäsi monipuolisten rakennesuunnittelun projektien parissa. Ketterä ja kannustava  työyhteisö tarjoaa henkilöstölleen joustoa sekä kehitystä tukevat puitteet. Henkilöstön hyvinvointia ja työn imua ylläpidetään myös tukemalla jokaisen henkilökohtaisia uratavoitteita, liittyvät ne sitten asiantuntijuutesi kasvattamiseen tai vertikaalisen urakehityksen. Pienessä yrityksessä kaikki on mahdollista. Expeconin toimitilat Helsingissä sekä laadukkaat työvälineet takaavat sen, että sinun on helppo keskittyä olennaiseen ja menestyä omassa roolissasi. 

Mitä saat?

 • Matalan hierarkian sekä asiantuntevat kollegat, joilta saat tukea tarvittaessa 
 • Kehitykseesi panostavan työnantajan, joka tarjoaa sinulle vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Tarpeisiisi räätälöidyt työsuhde-edut
 • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
 • Toimivat toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien varrella 

Olisitko sinä Expecon-tiimin uusi jäsen? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 16.08.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/expecon-oy-rakennesuunnittelija-7-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Mikäli olet vielä urasi alkuvaiheessa, mutta sait kipinän ilmoituksesta, kuulemme sinusta mielellämme. Suhtaudumme avoimin mielin kaiken tasoisiin osaajiin.

Expecon Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.expecon.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[at]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai tekstiviestitse. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Expecon Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen