Rakennesuunnittelija

Julkaistu 27.01.2020

Insinööritoimisto Konstru Oy on vuonna 1993 perustettu rakennesuunnittelutoimisto, jonka päätoimialana on korjausrakennesuunnittelu. Sivutoimialoina palvelemme asiakkaitamme myös uudisrakentamisen sekä kuntotutkimusten ja erilaisten selvitystöiden aloilla. Asiakkaitamme ovat niin julkiset kuin yksityisetkin tahot pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella, mutta toimimme tarvittaessa koko Suomen alueella. Uusimpina referensseinä olemme olleet mukana toteuttamassa mm. Helsingin yliopiston päärakennuksen, Ison Pajan, Kurvin Tornin sekä Kämp hotellin korjaushankkeita. 

Korjausrakentamisen rakennesuunnitteluun erikoistunut Insinööritoimisto Konstru Oy etsii tiimiinsä oma-aloitteista ja tavoitteellista Rakennesuunnittelijaa. Konstrulla pääset mukaan toteuttamaan monipuolisia korjausrakentamisen rakennesuunnittelun hankkeita, joiden haastavuus määräytyy oman kokemuksesi mukaan. Voit työskennellä kokeneiden ammattilaisten rinnalla tai vastata alusta loppuun omista projekteistasi nuorempien suunnittelijoiden kanssa. Omalla osaamisellasi ja kiinnostuksellasi vaikutat siihen, minkälaisissa tehtävissä ja hankkeissa toimit.

Konstrussa pääset haastamaan itseäsi monipuolisten korjausrakentamisen rakennesuunnittelun projektien parissa. Ketterä ja palveluhakuinen työyhteisö tarjoaa henkilöstölleen joustoa sekä kehitystä tukevat puitteet. Henkilöstön hyvinvointia tuetaan avoimen ja aktiivisen työkulttuurin lisäksi myös erilaisin eduin, kuten liikunta-, kulttuuri- sekä työmatkaetujen muodossa.  Uudet toimitilat Espoossa sekä laadukkaat työvälineet takaavat sen, että sinun on helppo keskittyä olennaiseen ja menestyä omassa roolissasi.

Olisi hienoa, jos sinulla olisi:

 • Tehtävään soveltuva rakennusalan (AMK/YAMK/DI) koulutustausta
 • Osaamista rakennesuunnittelusta, eduksi katsotaan kokemus korjausrakennesuunnittelusta
 • Aitoa kiinnostusta oppia uusia asioita ja kehittää omaa osaamistasi 
 • Isojen kokonaisuuksien hahmottamista sekä matemaattista ajattelukykyä 
 • Erinomainen suomen kielen taito

Mitä saat?

 • Matalan hierarkian sekä asiantuntevat kollegat, joilta saat tukea tarvittaessa 
 • Kehitykseesi panostavan työnantajan, joka tarjoaa sinulle vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Kattavat työsuhde-edut (mm . liikunta-, kulttuuri-, työmatkaetu)
 • Työkykyvakuutuksen
 • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
 • Upouudet toimistotilat loistavien kulkuyhteyksien varrella Espoossa

Olisitko sinä Konstrun tiimin uusi jäsen? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 13.2.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/insinooritoimisto-konstru-oy-rakennesuunnittelija-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Mikäli olet vielä urasi alkuvaiheessa, mutta sait kipinän ilmoituksesta, kuulemme sinusta mielellämme. Suhtaudumme avoimin mielin kaiken tasoisiin osaajiin. 

Insinööritoimisto Konstru Oy:sta  voit lukea lisää osoitteessa: http://www.konstru.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[at]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai tekstiviestitse. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Insinööritoimisto Konstru Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen