Rakennesuunnittelija (Jr.)

Julkaistu 17.05.2019

Linna Metalli Oy:lla on usean vuosikymmenen kokemus metallialan töistä. Vankalla kokemuksella palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti kaikissa metallialan tarpeissa. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme metallirakenteet asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Oletko Rakennustekniikan opiskelija ja kiinnostunut teräsrakenteiden suunnittelun tehtävistä? Linna Metalli Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä kokeneen mentorin rinnalla tutustumaan rakennesuunnittelijan tehtäviin monipuolisten uudisrakentamisen projektien parissa. Projektisi vaihtelevat suurista pieniin, muutaman tunnin kestäviin töihin. Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat suunnittelusta, joka tapahtuu Linna Metallin toimistolla konepajan yhteydessä. Suunnittelu koostuu konepajakuvien luonnostelusta sekä tuotannon suunnittelusta,  tehden tiivistä yhteistyötä muun konepajan tiimin kanssa. Rakennesuunnittelun tehtäviäsi tasapainottavat lisäksi työmaakäynnit, joiden aikana teet erilaisia mitoituksia ja tarkistuksia. Työskentelet perinteisten suunnitteluohjelmien parissa (esim. Solidworks) sekä pääset tutustumaan uusimpiin lasermittausteknologiohin.

Linna Metallin tiimiä kuvaa parhaiten nuorekas ja aktiivinen tekemisen meininki. Tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja suuntaa katseen määrätietoisesti kohti tavoitteita ja tulevaa.  Kasvava yritys ja pieni, mutta ketterä, tiimi tarjoaa sinulle mahdollisuuden lähteä kehittämään osaamistasi moneen suuntaan. Tehtävä soveltuu esim. rakennetekniikan opiskelijalle, sillä työajat ovat sovittavissa elämäntilanteesi mukaan. Linna Metallilla on tarjota myös kokeneemmalle rakennesuunnittelijalle  ammatillisesti kehittäviä tehtäviä.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim. AMK/DI)
  • Osaamista perinteisistä suunnitteluohjelmista (esim. Solidworks)
  • Ajokorttia (tai halukkuutta sen suorittamiseen)
  • Kehittymishaluista asennetta sekä itsenäistä ja määrätietoista työotetta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia työtehtäviä, jotka kehittävät sinua ammatillisesti
  • Kehittymismahdollisuudet esim. vastaavan suunnittelijan rooliin
  • Nuorekkaan ja aktiivisen tiimin kannustuksen sekä kokeneemman mentorin tuen
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä niin osa- kuin kokoaikaisesti

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi  sekä CV:si viimeistään 2.6.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/linna-metalli-oy-rakennesuunnittelija-jr-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Linna Metalli Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.linnametalli.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[at]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Linna Metalli Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Oletko sähkösuunnittelusta kiinnostunut opiskelija tai jo työkokemusta kerryttänyt alan osaaja? Hepacon etsii Sähkösuunnittelijaa!

Oletko LVI-suunnittelusta kiinnostunut, kehittymishaluinen opiskelija tai jo valmistunut ja työkokemusta kerryttänyt alan osaaja? Hepacon etsii nyt joukkoonsa LVI-suunnittelijaa!

Suomen johtava teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen suunnittelupalveluja tarjoava insinööritoimisto, etsii Industrial Production Systems -tiimiinsä kehittymishaluista Mekaniikkasuunnittelijaa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Miksi rekrytointiviestinnässä epäonnistutaan? Miten rekrytointointiviestinnässä voi onnistua? Tämä podcast vastaa näihin kysymyksiin.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse ja Outi keskustelevat siitä miksi yritykset epäonnistuvat rekrytointiviestinnässä ja miten siinä voi onnistua?

Patruunaliiketoimintayksikön vetäjä Aki Suvilahti ja tuotekehityspäällikkö Miikka Tamminen ovat molemmat päätyneet alunp...

Olli Toivanen halusi työn, jossa voisi yhdistää hänen molemmat koulutuksensa, poliittisen ja taloustieteellisen, ja kun ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen