Rakennesuunnittelijoita Tampereelle

Julkaistu 26.10.2021

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

A-Insinöörit etsii Tampereen suunnitteluyksiköiden kasvun tueksi useampia – niin kokeneempia kuin myös uraansa aloittelevia – rakennesuunnittelijoita tai rakennesuunnittelun projekti-insinöörejä!

A-Insinöörit tarjoavat asiakkailleen talo, teollisuus- ja toimitilarakentamisen uudis- ja korjaushankkeisiin monipuolisia suunnitteluun liittyviä asiantuntijapalveluita aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen. A-Insinööreille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta lopputuloksen lisäksi on myös tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Onnistuneen hankkeen kannalta yksi keskeisimpiä tekijöitä onkin vankka rakennetekninen suunnitteluosaaminen sekä systemaattinen ja tehokas projektinjohto.

Rakennesuunnittelijana vastaat joko itsenäisesti tai yhdessä muun suunnittelutiimin kanssa eri hankkeiden suunnittelusta projektipäällikön ohjauksessa. Isoissa kohteissa suunnittelet laajempia osakokonaisuuksia ja pienemmissä kohteissa jopa koko hankekokonaisuuden. Paitsi kohteet, myös suunniteltavien rakenteiden pääasiallinen materiaali vaihtelee betonista ja teräksestä yhä enenevissä määrin myös puuhun. Kokemuksesi ja osaamisesi mukaan tehtäviisi voi kuulua varsinaisen suunnittelun sekä rakenneosien mitoituksen ja muun vaativan laskennan lisäksi suunnittelutyön koordinointi, projektinjohto sekä muiden suunnittelijoiden ohjaus. Vastuualueen laajuus on erikseen sovittavissa, mutta keskeisin tavoitteesi on varmistaa hankkeiden sujuvuus: ratkot niin pienet kuin myös suuret rakennustekniset haasteet ketterästi vahvaa ammattitaitoa hyödyntäen. Mielenkiintosi sekä motivaatiosi mukaan sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua ensiluokkaisiin hankekokonaisuuksiin sekä siten jättää oma sormenjälkesi kaupunkialueiden merkittäviin maamerkkeihin. Esimerkiksi Tampereen korkein asuinrakennus – huimat 21 kerrosta – on A-Insinöörien ammattitaitoa!

Teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen ja vastuullinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea oma-aloitteinen, järjestelmällinen sekä ratkaisukeskeinen lähestymistapa: sinulla on tarpeen tullen valmius pitää kaikki langat käsissäsi! Olet suunnittelutyössäsi paitsi tehokas, myös tarkka ja huolellinen – innovatiivisuutta unohtamatta! A-Insinööreillä on paitsi uusin tietotaito kaikkien rakennemateriaalien suunnitteluun, myös alan uusin teknologia, joten olethan lisäksi teknisesti näppärä ja hallitset alalla käytettävää suunnitteluohjelmistoa. A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten kokemusvuosista riippumatta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta ja kehittymään alan asiantuntijana. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua Suomen innostavimmissa hankkeissa!

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta rakennesuunnittelusta
 • Jonkin alalla käytettävän suunnitteluohjelmiston hallintaa, esim. AutoCAD
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Mallinnus-, laskenta ja mitoitusohjelmistojen tuntemuksen, esim. Tekla, RFEM, Rhino ja Grasshopper
 • V-pätevyyden
 • Hyvän koulumenestyksen

Miksi A-Insinööriksi?

 • Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo
 • Mahdollistamme reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua!
 • Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
 • Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
 • Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovitusta: hauskat tiimi- ja henkilöstöjuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
 • Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja luontoisedut, joustavat työajat sekä mahdollisuuden kehittyä rakennesuunnittelun huippuosaajaksi.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 15.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen