Rakennesuunnittelun harjoittelija

Julkaistu 28.01.2020

Insinööritoimisto SRT-Uusimaa Oy on perustettu Järvenpäässä 1.4.2013, kun nykyisen sisaryrityksen. Insinööritoimisto SRT Oy:n (Kuopio) aluetoimisto päätettiin yhtiöittää. Päätoimialana on rakennesuunnittelu, sekä siihen liittyvä kehitys- ja tutkimustoiminta. 

Teemme monipuolista rakennesuunnittelua nykyaikaisilla mallinnus- ja laskentaohjelmistoilla betoni-, teräs- ja puurakentamisen alueilla. Päärakennesuunnittelu, betonielementtisuunnittelu ja jännitettyjen rakenteiden suunnittelu niin liike-, toimisto-, asuin-, teollisuus- ja julkisessa rakentamisessa ovat olleet tavallisimpia tehtäviä. Lisäksi tarjoamme ulkopuolista tarkastusta em. tyyppisiin kohteisiin, hallitsemme myös sekä esi- että jälkijännitettyjen betonirakenteiden raudoitussuunnittelun.

Insinööritoimisto SRT-Uusimaa etsii nyt joukkoonsa motivoitunutta ja hyvän asenteen omaavaa Rakennessuunnittelun harjoittelijaa Järvenpäähän!  Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana intohimoista ja asiantuntevaa tiimiä vaihtelevissa suunnitteluprojekteissa.

Keskeiset työtehtäväsi tulevat olemaan erilaisten kohteiden rakennesuunnittelu sekä rakennesuunnittelun avustavat tehtävät, kuten esimerkiksi rakenneselvitysten tekeminen ja kustannusarviointi. Suunnittelutyö keskittyy betoni- ja teräsrakenteisiin ja suunniteltavat kohteet ovat pääosin erilaisia toimi- ja liiketiloja, kuten esimerkiksi, asuinkerrostaloja, kouluja, päiväkoteja ja toimistotiloja. Kokemuksen karttuessa pääset ottamaan vastuuta myös projektien vetämisestä. Jokainen projekti tuo mukanaan erilaisia oppimiskokemuksia sekä onnistumisia. Vaikka päätoimialamme on rakennesuunnittelu, teemme myös siihen liittyvää kehitys- ja tutkimustoimintaa, kuten esimerkiksi betonielementtien tuotekehitystyötä ja niiden kuormituskäyrien sekä kapasiteettien laskemista. Pääset mahdollisesti myös osaamisesi mukaan osallistumaan näiden projektien laskelmien tekoon. Työkaluina käytämme uusimpia CAD- ja 3D-mallinnusohjelmia sekä kattavia laskentaohjelmistoja.  

Koulutustaustaltasi sinun tulisi olla rakennustekniikan insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla tulisi olla jo aiempaa työkokemusta työmailta (esim. haalariharjoittelusta) tässä tehtävässä menestyäksesi. Vähäinenkin suunnittelukokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole missään nimessä vaatimus. Tehtävässä menestymistä tukee aito innostuneisuus rakennusalasta. Sinulla tulisi olla hyvät tiimityötaidot ja halu oppia uutta. Tehtävä vaatii hyvää suomen sekä englannin kielen osaamista. 

Pystymme myös tarjoamaan sinulle mahdollisesti opinnäytetyöpaikan, joten olemme avoimia ehdotuksillesi. Työt alkavat touko- tai kesäkuussa 2020 ja kestävät sopimuksen mukaan 2-3kk. 

SRT-Uusimaa tarjoaa sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen sekä koulutuksen työssä menestymisen tueksi 
  • Uusimmat cad- ja mallinnusohjelmat (Autocad, Tekla Structures) sekä kattavat laskentaohjelmistot työkaluiksi
  • Monipuolisia ja erittäin mielenkiintoisia projekteja, joissa pääset kasvattamaan vastuutasi osaamisesi karttuessa
  • Tiiviin työyhteisön, jossa kehittymistäsi tuetaan kaikin mahdollisin tavoin 
  • Joustavat työajat

Mikäli olet etsimämme Rakennesuunnittelun harjoittelija, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään tiistaina 11.2.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/insinooritoimisto-srt-uusimaa-oy-rakennesuunnittelun-harjoittelija-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi, mahdollisen aloituspäivän ja liität mukaan uusimman opintosuoritusotteesi. 

Insinööritoimisto SRT:stä voit lukea lisää osoitteessa: www.srtu.fi ja Uudenmaan yksiköstä alisivulta: www.srtoy.net/uusimaa. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Vanhempi rekrytointipäällikkö Cécil Fagerström (050 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Insinööritoimisto SRT-Uusimaa Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen