Rakennesuunnittelun harjoittelija (kesätyö)

Julkaistu 30.03.2020

Insinööritoimisto SRT Oy on rakennesuunnittelun ammattilainen yli 35 vuoden kokemuksella. Olemme erikoistuneet vaativiin betoni- ja teräsrakenteisiin sekä jännitettyihin rakenteisiin. Toimimme myös ulkopuolisena tarkastajana poikkeuksellisen vaativissa rakennuskohteissa. Ominaisuudet, joista asiakkaamme meidät tuntevat ovat kokemus, rohkeus ja itseluottamus. 

Betoni- ja jännitettyihin rakenteisiin erikoistunut Insinööritoimisto SRT etsii nyt joukkoonsa motivoitunutta ja hyvän asenteen omaavaa rakennesuunnittelun harjoittelijaa Kuopioon! Tässä tehtävässä työskentelet osana intohimoista tiimiä vaihtelevissa suunnitteluprojekteissa. 

Keskeiset työtehtäväsi tulevat olemaan erilaisten kohteiden rakenne- ja betonielementtisuunnittelu sekä rakennesuunnittelun avustavat tehtävät. Suunnittelutyö keskittyy betoni- ja teräsrakenteisiin ja suunniteltavat kohteet ovat pääosin erilaisia toimi- ja liiketiloja, kuten esimerkiksi paikoitustaloja, toimitiloja, kouluja, päiväkoteja ja toimistotiloja. Kokemuksen karttuessa pääset halutessasi ottamaan vastuuta myös projektien vetämisestä valmistumisesi jälkeen. Jokainen projekti tuo mukanaan erilaisia oppimiskokemuksia sekä onnistumisia. Vaikka päätoimialamme on rakennesuunnittelu, teemme myös siihen liittyvää kehitys- ja tutkimustoimintaa, kuten esimerkiksi betonielementtien tuotekehitystyötä ja niiden kuormituskäyrien sekä kapasiteettien laskemista. Pääset mahdollisesti myös osaamisesi mukaan osallistumaan näiden projektien laskelmien tekoon. Työkaluina käytämme uusimpia CAD- ja 3D-mallinnusohjelmia sekä kattavia laskentaohjelmistoja.  

Koulutustaustaltasi sinun tulisi olla rakennetekniikan insinööri tai diplomi-insinööri tai siksi opiskeleva. Näemme eduksi, jos sinulla on aiempaa alalle sopivaa työkokemusta joko rakennustyömaalta, rakennusalan elementtitehtaalta tai jopa suunnittelutoimistosta, mutta se ei ole missään nimessä vaatimus. Tehtävässä menestymistä tukee aito innostuneisuus rakennusalasta. Sinulla tulisi olla hyvät tiimityötaidot ja halu oppia uutta. Tehtävä vaatii hyvää suomen kielen osaamista. 

Pystymme myös tarjoamaan sinulle mahdollisesti opinnäytetyöaiheen ja pysyvän työpaikan valmistumisesi jälkeen. Työt alkavat touko- tai kesäkuussa 2020 ja kestävät sopimuksen mukaan 2-3kk. 

Insinööritoimisto SRT tarjoaa sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen sekä koulutuksen työssä menestymisen tueksi 
  • Uusimmat cad- ja mallinnusohjelmat (Autocad, Tekla Structures) sekä kattavat laskentaohjelmistot työkaluiksi
  • Monipuolisia ja erittäin mielenkiintoisia projekteja, joissa pääset kasvattamaan vastuutasi osaamisesi karttuessa
  • Tiiviin työyhteisön, jossa kehittymistäsi tuetaan kaikin mahdollisin tavoin 
  • Joustavat työajat

Mikäli olet etsimämme rakennesuunnittelun harjoittelija, lähetä hakemuksesi, CV:si sekä viimeisin opintosuoritusotteesi viimeistään 14.4.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/insinooritoimisto-srt-oy-rakennesuunnittelun-harjoittelija-kesatyo-3-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi, mahdollisen aloituspäivän ja liität mukaan uusimman opintosuoritusotteesi. 

Insinööritoimisto SRT:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.srtoy.net. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Vanhempi rekrytointipäällikkö Cécil Fagerström (050 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

NRC Group etsii nyt joukkoonsa taitorakentamisen projektipäällikköä.

NRC Group etsii nyt joukkoonsa ratarakentamisen työmaapäällikköä.

NRC Group etsii nyt joukkoonsa taitorakentamisen työmaapäällikköä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen