Rakennusalan tuoteinsinööri

Julkaistu 20.10.2020

Semtu Oy on toiminut jo vuodesta 1942 rakennusmateriaalien ja rakennusalan kehitysratkaisujen esille tuojana ja edelläkävijänä. Semtun rooli teknisenä tukkukauppiaana on vahva laajan päämies- ja asiakasverkoston ansiosta. Toimintakenttämme on Suomi ja Baltia.

Me uskomme siihen, kun oikeat ihmiset tekevät oikeita töitä, homma toimii. Meillä Semtussa pääset vaikuttamaan tulevaisuuden rakentamiseen. Pienessä porukassa jokainen on tärkeä osa kokonaisuutta, jonka avulla asiakkaamme menestyvät. Tulevaisuuden rakentamisen ratkaisut voivat olla juuri sinun käsissäsi, tule mukaan tiimiimme! 

Asiakasprojektiemme lisääntyessä etsimme rakennustekniikkaan orientoitunutta Tuoteinsinööriä monipuolisiin nosto– ja kiinnitystekniikan asiakasprojekteihin. Projektityön lisäksi pääset sesonkiajan ulkopuolella sukeltamaan tuotekehityksen maailmaan ja yhdessä tiimisi kanssa lanseeraamaan ja esittelemään uusia tuotteita rakennesuunnittelun asiakkaillemme.

Tuoteinsinöörin pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu projektiluontoinen  tuotesuunnittelu asiakkaan rakennesuunnittelun tarpeisiin, tuotehallinta sekä asiakkaiden teknisten kysymysten ratkaiseminen. Tämän lisäksi projekteihin kuuluu olennaisena osana myös työohjeiden tekeminen, lähtötietojen hakeminen ja etsiminen eri paikoista sekä erilaiset mitoitustehtävät pääsääntöisesti olemassa olevilla laskentaohjelmilla. Työssäsi pidät tiivistä yhteyttä rakennusliikkeisiin, elementtitehtaisiin sekä insinööritoimistoihin. Toivomme siis, että olet kiinnostunut työskentelemään lähellä asiakasta.

Hakijalta odotetaan:

 • Rakennustekniikan koulutustaustaa (AMK/DI) 
 • Ymmärrystä rakennesuunnittelusta esimerkiksi opintojen kautta
 • AutoCAD -käyttötaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen  ja kirjallinen) 
 • Oppimishaluista asennetta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
 • Itseohjautuvaa ja aktiivista työskentelyotetta

Tehtävässä työskentelet osana osaavaa ja kannustavaa rakennetekniikan tiimiämme, joka koostuu alan rautaisista ammattilaisista. Voit siis olla urasi alkuvaiheessa, sillä tässä roolissa vastuu kasvaa vaiheittain. Tuoteinsinöörin tehtävä tarjoaa perinteiseen rakennesuunnittelun tehtäviin  verraten mukavasti monipuolisuutta sekä arvostusta niin tiimiltäsi kuin tyytyväisiltä asiakkailtamme. Projektiluontoinen työ tuo tehtäväkenttään mukavan syklin sekä vaihtelevuutta asiakkaiden sekä projektien laajuuden muodossa. Mikäli asiakasrajapinnassa toimiminen kiinnostaa sinua, on sinulla mahdollisuus laajentaa tehtäväkenttääsi myös  asiakasrajapintaan esimerkiksi suunnittelumarkkinoinnin parissa.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen tehtäväkentän sekä kehitystä tukevan kattavan perehdytysjakson
 • Rennon, mutta asiantuntevan, työyhteisön, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan 
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet niin vastuiden kasvattamisen kuin roolimuutostenkin osalta
 • Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
 • Virike-, lounas- ja puhelinetu

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 8.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/semtu-rakennusalan-tuoteinsinoori-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Tässä tehtävässä tulet työllistymään alkuun aTalentin henkilöstövuokrauksen kautta Semtulle, mutta tavoitteena on vakinaistaa henkilö tietyn määräajan jälkeen suoraan Semtun työntekijäksi. 

Pääset tutustumaan Semtuun tarkemmin täällä: https://www.semtu.fi. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen