Serviz

Rakennustekninen kuntotarkastaja

Julkaistu 22.07.2021

Rakennustekninen kuntotarkastaja

Serviz on vuonna 2016 Helsingissä alkunsa saanut asuntojen kuntotarkastuksiin sekä sisäilmatutkimuksiin erikoistunut alansa asiantuntija. Kaikessa Servizin toiminnassa päämääränä on asiakastyytyväisyys sekä oleellisiin asioihin keskittyminen. Tavoitteenamme on mahdollistaa kaikille turvallinen ja terveellinen asuinympäristö.

Serviz on myös täysin kotimainen yritys, jonka omistajat osallistuvat aktiivisesti liiketoimintaan ja joita yhdistää rakkaus rakennuksiin. Kuntotarkastusten ja sisäilmatutkimuksen lisäksi Servizillä panostetaan aktiivisesti uusien teknologioiden hyödyntämiseen nykyisten ja uusien palveluiden kehittämiseksi. Olemme ottaneet askelia kohti kansainvälistymistä ja toimimme aktiivisesti Arabiemiraateissa, myös yhteistyössä paikallisten viranomaisten kanssa.

Serviz etsii nuorekkaaseen joukkoonsa aktiivista rakennustekniikan insinööriä kuntotarkastusten pariin pääkaupunkiseudulle, Hämeeseen ja Pirkanmaalle! Tässä työtehtävässä pääset tuottamaan kiinteistöjen kuntotarkastuksia ja sisäilmatutkimuksia Servizin asiakastarpeisiin räätälöidyn palvelun kautta. Servizin kehittämät nykyaikaiset työvälineet tukevat sinua työssäsi ja antavat sinulle eväät ajankäyttösi optimoimiseen ja työssäsi onnistumiseen.

Teet töitä osana kuuden hengen asiantuntijayhteisöä, jossa sinulla on tilaa kehittyä oman osaamisesi raameissa. Servizillä ei mikromanageerata ja tarjolla on vapauksia oman aikataulun suunnitteluun. Avoin ja joustava työyhteisö tarjoaa mahdollisuuden myös etätyöhön. Tavoitteena on kasvaa orgaanisesti ja kasvattaa markkinaosuutta, joten aktiivinen ja tavoitteellinen työote auttaa sinua menestymään työssäsi.

Työ sisältää paljon kohteisiin liikkumista, joten tarvitset työssäsi ajokorttia. Omaa autoa et tarvitse, sillä saat sellaisen käyttöösi Servizin puolesta. Sinulla on rakennus- tai talotekniikan korkeakoulututkinto sekä hieman työkokemusta rakennusalalta esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta. Korkeakoulutettu henkilöstö on yksi Servizin asiakaslupauksista. Työ soveltuu erinomaisesti uransa alkuvaiheessa olevalle tekijälle, sillä pääset aluksi työskentelemään kokeneemman mentorin rinnalla. Työkokemusta tärkeämpänä pidämme motivaatiota kehittyä alan asiantuntijaksi.

Hakijalta odotetaan:

– Rakennustekniikan tai talotekniikan korkeakoulututkintoa (RKM/RI/DI)
– Järjestelmällistä, itsenäistä ja aktiivista työotetta
– B-ajokorttia
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

– Työmaakokemus esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen ja joustavan työn kehittyvässä organisaatiossa
– Nykyaikaiset työvälineet, joiden avulla pystyt keskittymään olennaiseen paperitöiden sijaan
– Kilpailukykyisen palkkamallin (pohja + provisio)
– Mahdollisuus etätyöhön ja ajoittaisen etätyömahdollisuuden Dubaissa (toimisto ja asunto)
– Kattavat työterveyspalvelut sekä tuen työhyvinvointiisi
– Kannustamme aktiiviseen elämäntapaan ja tuemme rahallisesti vapaa-ajan liikuntaharrastuksiasi

Työtekijätarina: https://youtu.be/3viN23LQ_tc

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 5.8.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Servizistä voit lukea lisää osoitteessa: https://kunnontarkastus.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi). Minut saa parhaiten kiinni sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Servizin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen