Rakennusterveysasiantuntija tai rakennusterveyden projektipäällikkö (Espoo)

Julkaistu 11.06.2020

A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo. Yritys on paitsi suomalainen, myös yrityksessä työskentelevien partnerien omistuksessa. A-Insinöörit palvelevat asiakkaita kolmella toimialalla: rakennuttaminen, rakennesuunnittelu sekä yhdyskunta- ja ympäristörakentaminen. Yli 700 hengen luova ja luotettu asiantuntijajoukko tekee töitä näiden parissa innostavissa hankkeissa jopa 10:ssä eri toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti. A-Insinöörit tekevät asiat yhdessä ja paremmin samalla haastaen koko alaa uudistumaan. Yritys tunnetaankin ainutlaatuisista hankkeista, kuten Joensuun Lighthouse -puukerrostalosta, Tampereen Ratina -kauppakeskuksesta, Helsingin Royal Park -pysäköintitalosta ja Oulun yliopistollisesta sairaalasta. Paitsi merkittävistä hankkeista, myös hyvästä työilmapiiristä ja -kulttuurista tunnettu A-Insinöörit sijoittuivat myös teknisen alan 14. houkuttelevimmaksi työnantajaksi, kun työssä olevat suomalaiset arvioivat Universumin ammattilaistutkimuksessa 2019 yritysten vetovoimaa. Yrityksen uteliaat, tulevaisuuteen sitoutuneet asiantuntijat pitävätkin heidät liikkeessä: A-Insinöörit ovat ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Klikkaa ja katso A-Insinöörien yritysvideolta, miten!

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi A-luokan rakennusterveysasiantuntijaa tai rakennusterveyden projektipäällikköä Espooseen – kenties juuri sinua?

A-Insinöörit tarjoavat asiakkailleen kokonaisvaltaista sisäilmapalvelua aina rakennusterveyden riskien ennakoinnista ja oireiden syyn selvittämisestä vaurioiden korjaamisen seurantaan. A-Insinööreille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta lopputuloksen lisäksi on myös tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Onnistuneen sisäilman korjaushankkeen kannalta yksi keskeisimpiä tekijöitä onkin paitsi vankka rakennusterveysasiantuntemus, myös projektinjohto-osaaminen. Rakennusterveysasiantuntijana tai rakennusterveyden projektipäällikkönä vastaatkin eri sisäilmatutkimusprojekteista – aina projektien osakokonaisuuksista kokonaisiin projekteihin. Projektista riippuen tehtäviisi voi kuulua myös kiinteistöjen ja rakennusten tekninen kuntokatselmukset eli TDD (Technical Due Diligence) -tehtävät sekä muut asiantuntijalausunnot. Varsinaisen tutkimustyön lisäksi tehtäviisi kuuluu myös projektien ohjaus projektipäällikön oikeana kätenä, joten kahta samanlaista päivää ei tässä työssä ole! Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan sinulla onkin mahdollisuus osallistua eri kokoluokan sisäilmatutkimusprojekteihin ja riippumatta toimenkuvan painotuksesta keskeisin tavoitteesi on varmistaa kiinteistöjen turvallinen, terveellinen ja viihtyisä sisäympäristö selättäen sisäilmaongelmat ketterästi vahvaa ammattitaitoa hyödyntäen. 

Teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen ja vastuullinen tiimipelaaja: sinulla on valmius hypätä projektipäällikön saappaisiin ja tuurata tätä mm. kokouksissa. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea kuitenkin itsenäinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten kokemusvuosista riippumatta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta ja kehittymään alan asiantuntijana. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua Suomen innostavimmissa hankkeissa!

Sinulta odotamme:

  • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
  • Aiempaa relevanttia työkokemusta vastaavista rakennusterveyden tehtävistä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

  • RTA-sertifikaatin

Miksi A-Insinööriksi?

  • Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo, joka tarjoaa ison yhtiön edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon sekä reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua!
  • Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
  • Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
  • Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovittamista: hauskat tiimi- ja henkilöstöjuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
  • Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 28. kesäkuuta 2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/a-insinoorit-rakennusterveysasiantuntija-tai-rakennusterveyden-projektipaallikko-espoo-6-2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

A-Insinööreistä yrityksenä voit lukea lisää osoitteessa https://www.ains.fi/ kun taas puolestaan A-Insinöörien uratarinoihin voit tutustua blogin puolella osoitteessa https://www.ains.fi/blogi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö, tiiminvetäjä Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) aina torstaihin 25. kesäkuuta 2020 asti.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen