Rakennusteknisten töiden valvoja (rakennuttaminen)

Julkaistu 07.02.2020

A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo. Olemme suomalainen yritys, jonka omistavat yhtiössä työskentelevät partnerit.  Palvelemme asiakkaita kolmella toimialalla: rakennuttaminen, rakennesuunnittelu sekä yhdyskunta- ja ympäristörakentaminen. Yli 700 hengen luova ja luotettu asiantuntijajoukko tekee töitä näiden parissa innostavissa hankkeissa jopa 10:ssä eri toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti. Me teemme asiat yhdessä ja paremmin, ja haastamme samalla koko alaa uudistumaan.  A-Insinöörit tunnetaankin ainutlaatuisista hankkeista, kuten Helsingin Musiikkitalosta ja Tampereen Kauppakeskus Ratinasta. Paitsi merkittävistä hankkeista myös hyvästä työilmapiiristä- ja kulttuurista tunnettu A-Insinöörit sijoittuivat myös teknisen alan 14. houkuttelevimmaksi työnantajaksi, kun työssä olevat suomalaiset arvioivat Universumin ammattilaistutkimuksessa 2019 yritysten vetovoimaa. Uteliaat, tulevaisuuteen sitoutuneet asiantuntijamme pitävätkin meidät liikkeessä: A-Insinöörit ovat ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Klikkaa ja katso yritysvideoltamme, miten!

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii rakennuttamisen yksikön kasvun tueksi A-luokan rakennusteknisten töiden valvojaa Espooseen. 

A-Insinöörit tarjoavat asiakkailleen sekä uudis- että korjaushankkeisiin monipuolisia hankkeen johtamiseen ja rakennuttamiseen sekä valvontaan liittyviä asiantuntijapalveluita hankkeesta riippuen aina tarveselvityksestä hankkeiden käyttöönottoon ja ylläpitoon saakka. A-Insinööreille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta lopputuloksen lisäksi on myös tärkeää tapa, jolla siihen päästään ja onnistuneen rakennushankkeen kannalta yksi keskeisimpiä tekijöitä on pätevä rakennustekninen valvonta. Rakennusteknisten töiden valvojana vastaatkin eri hankkeiden työturvallisuuden ja teknisen laadun valvonnasta sekä myös toteutuksen ajallisesta valvonnasta muun rakennuttamisen henkilöstön tuella. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan sinulla onkin mahdollisuus osallistua eri toteutusmuodoilla toteutettuihin hankekokonaisuuksiin ja keskeisin tavoitteesi on varmistaa, että kohde toteutetaan hyvän rakennustavan ja suunnitelmien mukaisesti!

Rakennusteknisten töiden valvojana teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea oma-aloitteinen sekä ratkaisukeskeinen lähestymistapa – paineensietokykyä unohtamatta! A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi rakennusalan tekijä, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kasvaa ja onnistua Suomen innostavimmissa rakennushankkeissa. Valvontatehtäväsi on myös mahdollista räätälöidä oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan!

Sinulta odotamme:

 • Aitoa halua oppia uutta ja kehittyä
 • Tehtävään soveltuvaa AMK-koulutustaustaa, esim. rakennusmestari- tai insinööri
 • Aiempaa kokemusta valvontatyöstä tai (vastaavan) työnjohtajan tehtävistä 
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa
 • B-ajokorttia sekä omaa autoa

Lisäksi eduksesi katsomme:

 • Hyvät MS Office -taidot

Miksi A-Insinööriksi?

 • Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo, joka tarjoaa ison yhtiön edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon sekä reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua!
 • Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
 • Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
 • Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovitusta: hauskat avec- ja tiimijuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
 • Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään 23. helmikuuta 2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:  https://apply.atalent.fi/a-insinoorit-rakennustoiden-tekninen-valvoja-rakennuttaminen-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

A-Insinööreistä yrityksenä voit lukea lisää osoitteessa https://www.ains.fi/ kun taas puolestaan A-Insinöörien uratarinoihin voit tutustua blogin puolella osoitteessa https://www.ains.fi/blogi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö, tiiminvetäjä Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Motoral etsii tiimiinsä tekniikasta ja autoilusta kiinnostunutta Tuotehoitajaa vastaamaan ja kehittämään Motoralin tuoteportfoliota!

Rouvari etsii tiimiinsä useita kehittymishaluisia Työnjohtajia pääkaupunkiseudun monipuolisiin saneeraus- ja peruskorjauskohteisiin.

Peltonen Ski etsii nyt Tuotantoinsinööriä työskentelemään Heinolan tehtaalle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen