Partners at Noste

Rakennuttajainsinööri

Julkaistu 04.01.2021

Partners at Noste on kiinteistökehityksen projektinjohtoon erikoistunut konsulttiyritys, jonka toiminnan kulmakiviä ovat toiminnallisuus, toteutettavuus ja tarkoituksenmukaisuus. Projektinjohdon ja rakennuttamistehtävien lisäksi yritys tekee erilaisia toteutettavuusselvityksiä, markkina-analyysejä, kustannusarvioita ja kannattavuusarviointeja kiinteistön kehittämispotentiaalin arvioimiseksi. Partners at Noste auttaa asiakkaitaan kehittämään kiinteistöjä ja johtaa niihin liittyvät kehitysprojektit hankekehitysvaiheesta aina käyttöönottoon asti. Partners at Noste lähestyy hankkeitaan ratkaisukeskeisesti ja parhaita vaihtoehtoja pragmaattisesti etsien.

Etätyön lisääntyessä työnteon tavat ja toimistomarkkina ovat murroksessa. Nykyiset toimistot eivät enää sellaisenaan ole toimivia, vaan vuokralaiset hakevat joustavampia ja monikäyttöisempiä vaihtoehtoja. Varmistaakseen asiakkaidensa menestymisen tässä murroksessa Partners at Noste etsii tiimiinsä Rakennuttajainsinööriä täysipäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Helsingin ytimeen, Kamppiin. Tässä roolissa toimit kokeneiden Projektipäälliköiden tukena isoissa, pääkaupunkiseudulle ja kasvukeskuksiin keskittyvissä hankkeissa tutustuen kehityshankkeiden läpiviennin valmisteluun, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja organisointiin kokonaisuudessaan. Tuet suunnittelun johtamisessa hankesuunnitteluvaiheesta aina projektin loppuun saakka: Autat kollegoitasi kartoittamaan kiinteistölle asetettuja tavoitteita ja vaatimuksia, osallistut kustannusarviointiin ja aikataulutukseen sekä avitat projektipäällikköä koostamaan kannattavimmat ratkaisut Tilaajalle. Huolehdit omalla työpanoksellasi, että suunnittelu- ja toteutustiimit puhaltavat yhteen hiileen.

Osaamisesi kehittyessä pääset työskentelemään itsenäisesti pienempien projektinjohtotehtävien parissa vastaten projektille asetettujen, toiminnallisuuteen ja toteutettavuuteen liittyvien, tavoitteiden toteutumisesta sekä projektitiimin hallitusta johtamisesta, eli projektisi kapellimestaroinnista. Työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia, sillä suoritettavat projektit vaihtelevat aina laajamittaisesta kiinteistön peruskorjauksesta tiettyyn tilaan sijoittuvaan vuokralaismuutokseen asti. Vaikka työssäsi pääset testaamaan siipiäsi vaativissa asiantuntijatehtävissä, et jää tehtävässäsi yksin. Lämminhenkinen ja hyvällä huumorilla varustettu tiimisi auttaa sinua tarpeen tullen, ja pääset oppimaan ammattilaisten tuella. Näyttäessäsi kyntesi tehtävässä saat kehittää toimenkuvaasi esimerkiksi osallistumalla hankkeiden konseptointiin, vuokraukseen tai vaikkapa kaupallisten ja teknisten selvitysten laadintaan. Tässä tehtävässä työtehtäväsi tullaan räätälöimään osaamistasi ja mielenkiinnon kohteita vastaaviksi, joten pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin työtehtäviin tartut.

Partners at Noste tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden ottaa urasi ensimmäinen, tai vaikkapa toinenkin, urasteppi eteenpäin kohti vaativia asiantuntijatehtäviä. Yritys tarjoaa sinulle luottamukseen perustuvan työympäristön ja innovatiiviset toimitilat, jossa omien taitojen kehittäminen on turvallista ja helppoa. Nostelaisten mielestä työn tulee olla haastavaa, mutta ennen kaikkea mielenkiintoista ja hauskaa. Hauskanpito näkyykin nostelaisten arjessa yhdessä vietettynä aikana, esimerkiksi viikoittaisten after workien merkeissä. Nostelaiset viihtyvät työssään, ja se näkyy myös heidän asiakkailleen.

Etsimämme nostelainen on positiivinen, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen tulevaisuuden osaaja, joka uskaltaa tarttua rohkeasti ja oma-aloitteisesti toimeen. Tiimin jäsenistöltä odotamme motivaatiota ja halua onnistua tilanteessa kuin tilanteessa: Tiimi ei jätä onnistumisia muiden varaan, vaan laittaa itsensä likoon. Koska kaikki nostelaiset toimivat asiakasrajapinnassa, toivomme sinulta löytyvän halua ja rohkeutta lähestyä asiakkaita sekä johtaa vaativiakin sidosryhmiä. Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian, mutta aloituksen osalta olemme joustavia.

Edellytämme sinulta:

  • Relevantteja opintoja esimerkiksi rakennus-, kiinteistö tai talotekniikan alalta (Diplomi-insinööri tai insinööri)
  • Aiempaa työkokemusta esimerkiksi kesätöiden parista rakennusalalta tai muista vastaavista tehtävistä
  • Näppäriä taitoja Microsoft ja MS Office -ohjelmien käytöstä
  • Vahvoja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

Tässä tehtävässä motivaatiosi ja potentiaalisi ratkaisee, mutta mikäli sinulta löytyy osaamista CADista tai muusta vastaavista ohjelmista, tai olet innokas oppimaan lisää, voit ansaita lisäpisteitä!

Orkesterisi on valmiina, oletko valmis mestariksi? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään maanantaina 18.1.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.noste.io/. Lisätietoja löytyy myös Partners at Nosteen LinkedInistä ja Instagramista tunnisteella partnersatnoste. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Operatiivinen johtaja Mia Paatsalo (050 4680 610, mia.paatsalo[ät]atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 4.1-5.1 sekä 12.1-18.1.2021.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Partners at Nosteen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen