Ratasuunnittelija/ratasuunnittelun projektipäällikkö

Julkaistu 16.09.2020

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Heidän tavoitteenaan ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Finnmap Infra suuntaa myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu heidän erityisosaamiseensa. Heidän toimistonsa sijaitsee Helsingin Pasilassa – keskeisessä liikenteen solmukohdassa. Toimipisteet löytyvät myös Lahdesta, Tampereelta, Turusta sekä Lohjalta. Finnmap Infra on helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. He kuuluvat tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.

Raidehankkeiden tulevaisuus näyttää valoisalta. Finnmap Infra etsii parhaillaan uusia osaajia täydentämään ratasuunnittelun tiimiään! Tarjolla on kiinnostavia mahdollisuuksia niin kokeneelle, vastuullista roolia etsivälle tekijälle kuin uraansa aloittelevalle suunnittelijalle. Pääset työskentelemään monipuolisissa rata- ja raitiotiesuunnittelun tehtävissä, jotka sopeutetaan omaan taitotasoosi ja mahdolliseen erikoisosaamiseesi. Toimipisteesi voi sijaita Helsingin lisäksi Lahdessa, Lohjalla, Tampereella tai Turussa. 

Suunnitteluprojektit ovat laajuudeltaan ja luonteeltaan vaihtelevia ja pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa oppien myös muista suunnittelun aloista. Keskeisenä osana rooliasi tulee olemaan tietomallintaminen, jonka suhteen yrityksestä löytyy vahvaa osaamista (Finnmap Infra on mukana myös alan tutkimus- ja kehityshankkeissa). Suunnittelutyössä käytössämme ovat Bentleyn ohjelmistot. Teet suunnittelutyötä pääosin toimistolla (tehtävässä on myös hyvät etätyömahdollisuudet), mutta työnkuvaasi rikastuttavat lisäksi käynnit kohteissa. 

Voit olla tehtävään sopiva henkilö monenlaisella taustalla, sillä roolisi voi olla mitä tahansa avustavasta suunnittelijasta pääsuunnittelijaan tai apulaisosastopäällikköön. Toivomme sinulta kuitenkin vähintään relevanttia insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa (esimerkiksi yhdyskuntatekninen suunnittelu tai maanmittaus) sekä kiinnostusta raidehankkeita kohtaan. Muita tehtävissä vaadittavia perustaitoja ovat suunnitteluohjelmien osaaminen (Bentleyn ohjelmistojen osaaminen on eduksi) ja ainakin perustason osaaminen tietomallintamisesta. Vastuullisempiin tehtäviin liittyen odotamme sinulta lisäksi vankkaa kokemusta rata-, metro-, tai raitiotieprojekteista. Arvostamme lisäksi pitkäjänteistä työskentelyotetta, halua oppia ja hyviä tiimityötaitoja.  

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa amk- tai diplomi-insinöörin tutkintoa, esimerkiksi yhdyskuntatekniikka tai maanmittaustekniikka
  • Osaamista jostakin infrasuunnittelun ohjelmistosta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Bentleyn ohjelmistojen osaaminen
  • Hyvä tietomallintamisen osaaminen

Tarjoamme sinulle:

  • Osaamisesi mukaan räätälöidyn roolin ja kehittymispolun
  • Erinomaisen mahdollisuuden kehittyä tietomallintamisen saralla
  • Vakaan suomalaisen työnantajan
  • Kompaktin 60:n hengen työyhteisön, jossa pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaan ja omaan toimenkuvaasi osaamisesi karttuessa 
  • Aidosti lämminhenkisen, avoimen ja huumorintajuisen työyhteisön   

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.9. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/finnmap-infra-ratasuunnittelija-ratasuunnittelun-projektipaallikko-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Finnmap Infrasta voit lukea lisää osoitteessa:  http://www.finnmap-infra.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Finnmap Infran palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen