Real Estate Controller

Julkaistu 30.01.2020

Me olemme Westpro – Espoolainen vuonna 1999 perustettu rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat laadukkaat ja yksilölliset asunnot, rantakohteet sekä asuinrakennukset, joita rakennamme pääkaupunkiseudun parhaille paikoille.

Olemme varma, vakavarainen ja täysin suomalainen toimija. Toimintamme kulmakiviä ovat laatu, asiakaslähtöisyys, hyvät sijainnit ja yksilöllisyys.  Myös arkkitehtimme ja suunnittelijamme ovat oppineet tuntemaan asiakkaidemme tarpeet. Westpron asunnoista on sanottu, että ne tunnistaa välittömästi Westpron kodeiksi.

Tahdotko yhdistää urallasi rakentamisen sekä kiinteistötalouden, mutta olet vielä vailla unelmien työpaikkaasi? Tervetuloa kotiin! Upeita ja yksilöllisiä asuinrakennuksia rakentava Westpro etsii kasvunsa tueksi Real Estate Controlleria  – tuttavalllisemmin laskentainsinööriä/-asiantuntijaa – varmistamaan, että rakennushankkeiden kulurakenne on nyt ja tulevaisuudessa vakaalla pohjalla.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tulevien hankkeiden määrälaskenta ja kustannusarvioiden laatiminen. Keräät jo valmistuneiden hankkeiden toteutumakulutietoja sekä lasket kilpailu-urakoita. Lisäksi laadit sopimuksia sekä osallistut yhdessä muun tiimin kanssa urakkaneuvotteluihin. Rooli tulee linkittymään vahvasti myös suunnitteluun sekä hankekehitykseen ja osaamisesi karttuessa sinulla onkin mahdollisuus päästä osallistumaan myös esim. kiinteistökehityksen projekteihin.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. rakennusala tai muu vastaava (AMK/DI)
  • Aikaisempaa kokemusta rakennusalalta esim. harjoitteluista tai kesätöistä
  • Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista
  • Olet työotteeltasi oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja järjestelmällinen

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen laskennasta ja/tai suunnittelutyökalusta (esim. CAD).

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä loistavat puitteet omalle urakehityksellesi. Kasvuyrityksenä pyrimme jatkuvasti tunnistamaan tulevaisuuden talentteja ja luomaan mielenkiintoisia urapolkuja sekä mahdollisuuksia syventää ja laajentaa omaa osaamista. Työympäristömme on nuorekas, avoin ja matalahierarkinen. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa ja viihtyisä toimistomme ja lämmin työilmapiiri takaavat sen, että tunnet olosi “kuin kotonasi”. Westpron motto “Sen tietää kun on vihdoin kotona” pätee myös työyhteisöön. Hae ja tule kokemaan se itse. 

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (pdf) viimeistään 16.2.mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/westpro-cc-oy-real-estate-controller-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Westpro cc Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.westpro.fi/ tai vierailla heidän youtube-, facebook– tai instagram -sivuillaan. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Westpro cc Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Apix Messaging hakee kahta Delivery Project Engineeriä liittymään tiimiinsä Espooseen!

Etsimme asiakaslähtöistä ja innostunutta testausinsinööriä työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Pääset heti aloittaessasi työskentelemään tärkeälle asiakkaallemme ABB Drivesille.

PD Powerin Harjavallan sähkö- ja energiamarkkinoiden operaattoritiimi etsii joukkoonsa kehittymishaluista (Jr.) Electricity Market Operator:ia!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen