Real Estate Developer (2 paikkaa)

Julkaistu 04.06.2020

HGR Property Partners on kotimainen vuonna 2005 perustettu kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö. Sijoitamme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin. Tavoittelemme aina osapuolten yhteistä etua. Toteutamme kiinteistökokonaisuuksia, jotka ovat pitkäaikaisesti toimivia ratkaisuja sekä kiinteistön käyttäjille että sijoittajille.  Vahvuutemme on yksilölliset, aitoa lisäarvoa asiakkaillemme tuovat ratkaisut. Tämä tarkoittaa erilaisten kehitysmahdollisuuksien tunnistamista ja toteuttamista, joustavaa ja ketterää toimintaa sekä asiakkaidemme tarpeiden syvällistä ymmärrystä. Merkittävimpiä kehityskohteitamme ovat mm. Keilaniemessä sijaitseva Keilaniemenrannan yli 100 000 neliön kehityshanke sekä Helsingin keskustassa sijaitseva Hietalahden aluekehityshanke. 

HGR Property Partners etsii kasvunsa tueksi kehittymishaluisia Real Estate Developereita – eli tuttavallisemmin kiinteistökehittäjiä – ydinkeskustaan Helsinkiin!

Toimenkuvassa pääpaino on hankekehityksessä ja osana kiinteistökehitystiimiä olet mukana hankkeen kehitysprosessista aina (tarve)selvityksistä sekä kiinteistöratkaisujen ideoinnista sopimusneuvotteluihin. Kun projektiehdotus on hyväksytty ja fokus siirtyy hankkeen kehityksestä käytännön tekniseen toteutukseen, otat suurempaa vastuuta mm. suunnittelun ohjauksesta ja toimit projektijohdon kasvoina työmaalla. Toimenkuvaan liittyy hankkeen kehityksen, johtamisen ja rakennuttamisen lisäksi olennaisesti myös myynti ja ennen kaikkea asiakkuusjohtaminen, joten toimenkuvan painotusta on mahdollista räätälöidä oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Myynnissä tehtäviisi kuuluu esimerkiksi potentiaalisten kiinteistön käyttäjien kartoitus sekä myynti- ja markkinointimateriaalien tuotanto. Kiinteistökehittäjänä odotamme sinulta siis generalistin otteita ja riippumatta toimenkuvan painotuksesta, keskeisin tavoitteesi on varmistaa paitsi hankkeen tekninen toteutuskelpoisuus, myös projektin sujuvuus. Toimitkin niin asiakkaan edun turvaajana kuin myös hankekehityksen ja suunnittelun suunnannäyttäjänä.

Kiinteistökehittäjänä teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa ja yhdessä kiinteistökehitystiimin kanssa vastaat mm. suunnittelun hallinnoimisesta, joten työotteeltasi olet esiintymis-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea ratkaisukeskeinen hands on -asenne: siedät tarvittaessa painetta ja sinulla on valmius toimia vaikka saatavilla oleva informaatio olisi välillä epätäydellistä. Oletkin paitsi yrittäjähenkinen, myös rohkea, itseohjautuva, ennakkoluuloton ja toimeen tarttuva tekijä. Tämän lisäksi olet tietoteknisesti näppärä ja osaat laatia tarvittavat esitykset tai raportit käden käänteessä. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa, tai jo kokeneempi tekijä, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla avoin, utelias sekä innokas oppimaan uutta, sillä tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa kiinteistökehityksen parissa aina päävastuulliseksi projektijohtajaksi!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan HGR Property Partnersin palvelukseen.

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa kaupallista, oikeustieteellistä tai teknistä koulutusta, esim. KTM/tradenomi, OTM,  arkkitehti/DI/insinööri 
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta vaativista asiantuntijatehtävistä kiinteistöalalta
 • Aitoa kiinnostusta kiinteistöalaa kohtaan
 • Erinomaisia MS Office-taitoja
 • Hyviä kirjallisia ja suullisia suomen sekä englannin kielen taitoja

Lisäksi eduksesi katsomme:

 • Ruotsin kielen taidon

HGR Property Partners tarjoaa sinulle:

 • Merkityksellisen roolin kotimaisessa kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiössä, joka on kuitenkin keskittynyt kansainvälisen kokoluokan investointeihin pääkaupunkiseudulla: tässä roolissa sinulla on mahdollisuus osallistua mielenkiintoisin kehityshankkeisiin ja jättää oma sormenjälkesi pääkaupunkiseudun merkittäviin kiinteistökohteisiin ja kaupunkialueisiin
 • Tilaisuuden oppia uutta sekä edelleen kehittää ja laajentaa omaa kiinteistöalan osaamista
 • Matalahierarkkisen ja rennon työympäristön
 • Pienen, mutta kasvavan yrityksen aidosti joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut
 • Kilpailukykyisen palkan

Oletko etsimämme hankekehityksen moniosaaja? Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään viimeistään sunnuntaina 21. kesäkuuta 2020 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/hgr-property-partners-real-estate-developer-1-2-paikkaa-6-2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

HGR Property Partnerista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.hgrpp.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager and Team Lead Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen