Real Estate Developer

Julkaistu 16.04.2020

Toivo on suomalainen kiinteistökehitykseen ja -omistukseen erikoistunut toimija, jonka missiona on muuttaa kiinteistöjen arvoketjuja ja muodostaa erottautuva liiketoimintamalli. Olemme joukko osaajia. Taustamme ovat monipuoliset ja arvostamme erilaisuutta. Työhistoriamme on kiinteistöjen, sijoittamisen, hankekehityksen, rakennuttamisen, projektiliiketoiminnan ja startup yhteisöjen parista.

Kaikki Toivossa lähtee asiakkaasta ja ympäristöstä. Haluamme kehittää ympäristöä säästävää ja parantavaa kiinteistöliiketoimintaa asiakkaidemme tarpeisiin. Pyrimme poistamaan asiakkaan kiinteistöongelmat ja mahdollistamaan onnistumisen sekä hyvän elämän arjessa. Tartumme haasteisiin yrittäjämäisesti ja haluamme kehittyä joka päivä. Toivon kiinteistösijoitussalkku koostuu maaomaisuudesta, toimitiloista ja asunnoista.

Etsitkö unelmien työpaikkaa kiinteistökehityksen monipuoliselta toimialalta, mutta et ole vielä löytänyt “sitä oikeaa”? Toivoa on, nimittäin Toivo Group etsii uransa alkutaipaleella olevaa aktiivista ja rohkeaa Real Estate Developeria osaksi kymmenen hengen ammattilaisjoukkoaan. Toivo Groupilla suunnitelmat eivät jää vain haaveiksi, vaan niistä rakennetaan asuntoja, arvokoteja ja liiketiloja.

Toivo Groupin tavoitteena on tehdä merkittävää kasvua lähivuosina ja tämän vuoksi heidän tiimiinsä on avautunut paikka kunnianhimoiselle kiinteistökehittäjän alulle! Tehtävässä tulet osallistumaan hankekehitykseen, johon kuuluu esimerkiksi potentiaalisten maa-alueiden ja hankekokonaisuuksien kartoittamista. Työssäsi teet erilaisia selvityksiä, kuten alueiden kannattavuuslaskelmia, sekä osallistut hankkeiden sopimusneuvotteluihin ja -ohjaukseen. Tulet työsuhteen alussa keskittymään kiinteistöhankkeiden alkupään hankekehitykseen eli prospektointiin sekä maanomistajien ensikontaktointiin, mutta osaamisesi karttuessa pääset ottamaan lisää vastuuta ja johtamaan omia hankkeitasi – asenteesi ratkaisee!

Sinulta odotamme:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista korkeakoulutaustaa
  • Ymmärrystä kiinteistökehittämisestä ja/tai kiinteistötaloudesta joko opintojen, harrastusten tai työn kautta
  • Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta esim. kesätöistä ja harjoitteluista

Tehtävässä onnistumista helpottaa, mikäli olet:

  • Periksiantamaton – Teet työtä tavoitteellisella ja sinnikkäällä työotteella etkä lannistu pienestä. Haasteet saavat sinut tekemään töitä yhä kovemmin.
  • Aktiivinen – Et jää odottamaan käskyjä, vaan tartut omatoimisesti tuumasta toimeen ja pidät huolen siitä, että projektisi etenevät suunnitelmien mukaisesti.
  • Kilpailuhenkinen – Olet tuloshakuinen ja sinulta löytyy voitontahtoa neuvotella tiimillesi parhaat diilit. Sinulla on kasvuyhtiölle ominaista kilpailuhenkisyyttä sekä kykyä kehittää Toivo Groupin kilpailutekijöitä.

Toivo Group?

Mielenkiintoiset projektit – Toivo Groupin hankeportfolio koostuu eri hankevaiheen projekteista. Osallistuminen monipuolisiin projekteihin tarjoaa läpileikkauksen hankekehitykseen.

Viihtyisä työympäristö – Toivo Groupin toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Aviapoliksessa, mutta saat tehdä töitä myös kotikonttorilta käsin.

Työn ja opintojen/vapaa-ajan yhteensovittaminen – Etätyön lisäksi pystyt jatkamaan töitä kesän jälkeen myös osa-aikaisesti esim. opintojesi ohella.

Palkkaus – Tehtävässä pystyt itse vaikuttamaan onnistumisellasi omaan tulotasoosi, sillä palkka koostuu kiinteästä pohjasta sekä työsuorituksiin perustuvasta bonusksesta.

Erinomaiset urakehitysmahdollisuudet – Toivon Real Estate Developerin tehtävä on erinomainen heittoistuin hankekehityksen monipuoliseen ja kehittyvään maailmaan, joka tarjoaa sinulle uusia uramahdollisuuksia Toivo Groupilla nyt ja tulevaisuudessa.

Toivo Groupin tavoitteena on saavuttaa 3 000 asunnon omistus seuraavina lähivuosina ja omistaa kiinteistöt tulevien vuosikymmenien ajan. Real Estate Developerina ja osana tiivistä hankekehitystiimiä olet avainroolissa tavoitteiden saavuttamisessa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 27.4.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:https://apply.atalent.fi/toivo-group-oy-real-estate-developer-4-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Toivo Group Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.toivo.fi/ sekä https://www.linkedin.com/company/toivo-group/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa puhelimitse 21.4. klo.  13-15. Muussa tapauksessa olethan yhteydessä sähköpostitse. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Toivo Group Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen