aTalent Recruiting logo

Recruitment Manager

Julkaistu 16.08.2021

Recruitment Manager

aTalent on kaupallisen, teknisen ja IT-alan korkeakoulutettujen osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme parhaiten niin korkeakoulutetut opiskelijat kuin jo valmistuneet osaajat. Tiimimme koostuu 40:stä rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta. Asiakkainamme on monipuolisesti eri kokoisia, eri toimialojen yrityksiä start-upeista kansainvälisiin korporaatioihin. Teemme rekrytointiyhteistyötä mm. Supercellin, Sakon, Aktian ja Hartwallin kanssa.

Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Meille aTalentilla on tärkeää, että olet aidosti innostunut nopeatempoisesta, projektiluontoisesta konsultointityöstä rekrytointialalla.

Millaista siis rekrytoijan työ on aTalentilla? Rekrytoijien arki rullaa asiakasyritystemme ja hakijoiden välimaastossa. Rekrytoijan tavalliseen työpäivään kuuluu esimerkiksi asiakasyritysten konsultointia, hakijoiden työhaastatteluita ja rekrytointiprosessien projektinhallintaa. Rekrytoijan työ on vaihtelevaa ja monipuolista; teemme yhteistyötä hyvin erilaisten yritysten kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että opit huomioimaan niin suurten yritysten kuin pienten startupien erityispiirteet sekä rekrytointiprosessien haasteet ja mahdollisuudet. Monipuolisuuden lisäksi pääset syventämään ammattiosaamistasi erikoistumalla yhteen kolmesta päätoimialastamme. Rekrytoimme korkeakoulutettuja osaajia vaihteleviin asiantuntijatehtäviin IT-alalle, insinööritehtäviin sekä monipuolisiin liiketoiminnan tehtäviin.

Recruitment Manager -roolissa odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk tai yo) sekä aikaisempaa työkokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä tai rekrytoinnin avustavista tehtävistä. Lisäksi tehtävässä menestyy tavoitteellisella ja itseohjautuvalla työskentelyotteella sekä rohkealla ja aktiivisella asenteella. Toivomme rekrytoijiltamme halua kehittyä rekrytoinnin ammattilaisena. Lisäksi tehtävä edellyttää kokoaikaista työskentelyä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Aloitusajankohta tehtävässä voidaan sopia joko mahdollisimman pian tai myöhemmin syksyllä alkavaksi.

Mitä voimme tarjota sinulle? Tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan korkeakoulutettujen urakehitykseen sekä asiakasyritystemme menestykseen laadukkailla rekrytoinneilla. Meillä on matala hierarkia ja johtamistapa on coachaava. Työntekijöihimme luotetaan ja esihenkilöiden tehtävänä on poistaa esteet sinun menestyksesi tieltä. Lisäksi saat tukea, apua ja tsemppiä, silloin kuin sitä itse tarvitset. Teemme töitä tavoitteellisesti ja ammattimaisesti, minkä lisäksi panostamme jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin. Meillä onkin mm. joka toinen viikko sisäisiä koulutuksia kaikille halukkaille osallistujille ja erilaisia asiantuntijapuheenvuoroja. Lisäksi jaamme aktiivisesti tietoa eri tiimien välillä ja sparrailemme toisiamme eri aiheiden tiimoilta. Teemme paljon asioita yhdessä myös vapaa-ajalla ja viimeisimpänä suosiossa ovatkin olleet Trib3-treenit, yhdessä ulkoilu sekä erilaiset pelailut etäafterien merkeissä. Toimistomme sijaitsee keskellä Kamppia, josta löytyy merinäköalan lisäksi välipalatarjoilu. Perinteisimpiin etuihimme kuuluvat lounas- ja virike-etu. Recruitment Managerina pääset heti asiakasvastuullisiin tehtäviin ja annamme sinulle tukea kehittyä alasi huipuksi.

Tutustu lisää aTalentin kulttuuriin ja tiimiin blogimme: https://atalent.fi/blog ja somekanaviemme kautta (FB, LinkedIn ja IG: atalentrecruiting). Blogista löydät aTalent työnantajana -osion, josta pääset lukemaan mm. kolmen rekrytiimiläisen: Jennin, Lauran ja Miilin kertomana kokemuksia aTalentilla työskentelystä.

Innostuitko? Olisiko tämä urasi next step?

Hakulomakkeella pyydetään lähettämään CV ja hakemus pdf-muodossa, sekä videovastaus yhteen kysymykseen. Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä, joten hae saman tien, mutta viimeistään 12.9.2021 hakujärjestelmämme kautta.

aTalentista ja rekrytiimistä kertoo lisää Recruitment Lead Laura Isosomppi (0445577737, laura.isosomppi(at)atalent.fi). Lauran tavoitat parhaiten seuraavina aikoina: 17.8. klo 13-14, 23.8. klo 12-13, 31.8. klo 13-14 ja 7.9. klo 9-10. Huomioithan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Suomen johtava suorahakuyritys etsii Researcheria liittymään tiimiinsä Helsinkiin. Tehtävä sisältää muun muassa konsulttien johtamien suorahakutoimeksiantojen tukemista etsimällä ja kartoittamalla tehtävään soveltuvia kandidaatteja eri tietolähteiden kautta.

aTalent Recruiting logo

Nautitko nopeatempoisesta projektityöstä ja monenlaisten eri alojen yritysten osaamistarpeiden konsultoinnista? Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Ole yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen