Researcher (Executive Search)

Julkaistu 08.09.2021

Researcher (Executive Search)

Rekrytoiva yritys on maailman menestyneimpiä suorahakuyrityksiä, joka on ylemmän johdon suorahakujen lisäksi erikoistunut myös johtoryhmien ja hallitusten konsultointiin ja arviointiin.

Suomen johtava suorahakuyritys etsii Researcheria liittymään tiimiinsä Helsinkiin. Tehtävä sisältää konsulttiemme johtamien suorahakutoimeksiantojen tukemista etsimällä ja kartoittamalla tehtävään soveltuvia kandidaatteja eri tietolähteiden kautta. Työnkuvaan kuuluu kandidaateista koostuvien listojen ja yhteenvetoraporttien työstäminen sekä esitysmateriaalien ja raporttien tuottaminen. Researcher toimii konsultin tukena pääosin sisäisesti, mutta voi niin halutessaan osallistua myös asiakastapaamisiin ja kommunikointiin kandidaattien suuntaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on korkeakoulututkinto esimerkiksi johtamisen, markkinoinnin, taloustieteen tai muun vastaavan pääaineen parista. Researcherina voit hyötyä monenlaisesta työtaustasta, mutta erityisen edulliseksi katsomme kokemuksen tehtävistä, jotka ovat vaatineet tutkimustyöskentelyä, tiedonhankintaa, -käsittelyä tai analysointia. Voit olla työskennellyt esimerkiksi datan, markkinatutkimuksen, rekrytointiprosessien, henkilöstötehtävien tai tietokantojen parissa. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englanninkielen taitoa sekä yleisimpien IT-työkalujen (MS Office-työkalut) tuntemusta. Työotteesi on huolellinen, omaat ripauksen uteliasta tutkijaluonnetta ja olet kiinnostunut liike-elämän tapahtumista ja eri toimialoista.

Tarjoamme sinulle:

 • Tiiviin, matalahierarkisen ja mukavan työyhteisön
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään alan johtavassa, vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessä ja seuraamaan yhteiskunnan tapahtumia aitiopaikalta
 • Aidosti kansainvälisen toimintaympäristön
 • Joustavat työajat, joihin on mahdollista myös itse vaikuttaa
 • Viihtyisät toimitilat keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa

Hakijalta odotetaan:

 • Korkeakoulututkintoa soveltuvasta pääaineesta
 • Työkokemusta tehtävistä, jotka ovat kehittäneet tiedonhankinnan ja -käsittelyn taitoja
 • Vahva kiinnostus ja halu kehittää omaa ymmärrystä liiketoiminnasta ja eri toimialoista
 • Huolellista ja laadukkaaseen tuotokseen tähtäävää työskentelyotetta
 • Erinomaisia kirjallisia taitoja suomeksi ja englanniksi
 • Motivaatiota suorahakutoimeksiantojen tukitehtäviä kohtaan

Eduksi katsotaan:

 • Työkokemusta suorahakualalta tai rekrytointiprosessien parista

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 21.9.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Liitäthän hakemukseesi opintosuoritteesi sekä maininnan mahdollisesta aloitusajankohdasta ja palkkatoiveestasi. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Yrityksestä, tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Rekrytointipäälliköltä Mikko Lahdelta (mikko.lahti(at)atalent.fi, +358 400495946).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

aTalent Recruiting logo

Nautitko nopeatempoisesta projektityöstä ja monenlaisten eri alojen yritysten osaamistarpeiden konsultoinnista? Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Ole yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen