Rouvari: Työnjohtajia pääkaupunkiseudulle

Julkaistu 21.10.2020

Rouvari on vuonna 2009 perustettu vakavarainen pääurakoitsija, joka työllistää tällä hetkellä noin 30 motivoitunutta alan osaajaa.  Olemme julkisen puolen rakentamisen ammattilainen, joka tarjoaa myös asunto-osakeyhtiöille mahdollisuuden saada asiantuntemuksemme käyttöönsä. Korjausrakentaminen tai ihan uutta, purkutyö tai muutosrakentaminen – mitä haastavampaa, sitä enemmän asiantuntemus ja osaaminen erottautuvat.

Työssämme painotamme kokonaisosaamista, yhteistyötä sekä pitävää aikataulutusta. Kokemuksesta tiedämme, että näin asiat sujuvat – ja ovat sujuneet. Asunto-osakeyhtiöiden kanssa valjastamme projektiin informaatiovastaavan sekä asukkaille sopivat informaatiokanavat varmistaaksemme tiedon mahdollisimman sujuvan kulun. Tutustu meihin lisää: https://www.rouvari.fi/

Rouvari etsii tiimiinsä kehittymishaluisia Työnjohtajia pääkaupunkiseudun monipuolisiin saneeraus- ja peruskorjauskohteisiin. Teemme projekteja niin asuinkiinteistöihin kuin myös liike- ja toimitilapuolella, kuten kouluihin ja päiväkoteihin. Rouvarin henkilöstö koostuu noin kolmestakymmenestä alan ammattilaisesta, joista ⅓ työskentelee toimihenkilötehtävissä ja loput asentajina. Työpöydällesi saat monipuolisia ja välillä haastaviakin kohteita, mutta saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen työssä menestymisen tueksi. Olisi hienoa, jos sinua kiinnostaa Vastaavana Työnjohtajana toimiminen, sillä toivomme, että viihdyt kanssamme pidempäänkin!

Toimenkuvaasi sisältyy monipuolisia työnjohdollisia tehtäviä työmailla sekä toimistolla. Toimit linkkinä asennustiimin, suunnittelijoiden, isännöitsijöiden, asukkaiden sekä rakennusteknisten valvojien välillä. Työmaalla tärkein tehtäväsi on varmistaa asentajien työn sujuvuus. Toimistolla toimenkuvaasi kuuluu asiakasviestintää, projektinhallintaa, materiaalihankintoja, aikataulutusta, laskujen sekä tuntikorttien tarkastus.

Hakijalta odotetaan:

  • Rakennustekniikan tai talotekniikan korkeakoulututkintoa (RKM/RI) tai vastaavaa ammattiosaamista
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa (kirjallinen sekä suullinen)
  • B- ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta
  • Joustavaa ja rempseää asennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja itseohjautuvaa työotetta

Lisäksi eduksi katsotaan:

  •  Työmaakokemus esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet kehityksellesi mm. kattavan perehdytyksen sekä kannustavan työyhteisön tuen päivittäiseen tekemiseen. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana asiantuntijatiimiä. Hierarkia työpaikalla on matala, ja työn kehittämistä ja asioiden viemistä eteenpäin arvostetaan suuresti.  Tarjoamme Työnjohtajille kannustavan palkkamallin, joka koostuu peruspalkasta sekä tulososuudesta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään su 15.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/rouvari-tyonjohtaja-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Rouvari Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.rouvari.fi/. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Rouvarin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen