RPA Developer

Julkaistu 21.03.2019

Korkia (entiseltä nimeltään Eera) oli tuomassa ohjelmistorobotiikkaa Suomeen vuonna 2014 ja olemme siitä asti toimineet ohjelmistorobotiikan pioneerina. Olemme olleet tuomassa ohjelmistorobotiikkaa asiakkaamme arkeen. Viimeisen viiden vuoden aikana olemme tehneet ohjelmistorobotiikan käynnistys- ja ylläpitoprojekteja yli 60 asiakkaan kanssa sekä Suomessa että ulkomailla. Lisäksi olemme olleet perustamassa ohjelmistorobotiikan palveluyritykset Suomeen ja Etelä-Amerikkaan. Tällä hetkellä liiketoimintamme kasvaa vahvasti sekä Suomessa että kansainvälisesti, ja haemme jatkuvasti uusia osaajia osaksi tiimiämme.

Etsimme ohjelmistorobotiikan tiimiimme uusia RPA Developereita toteuttamaan asiakasprojekteja. Tule mukaan rakentamaan kanssamme ohjelmistorobotiikan kansainvälistä menestystarinaa! Tällä hetkellä tarvitsemme ripeästi lisää käsipareja ja vahvistusta tiimiimme liiketoiminnan kasvaessa. Liittymällä tiimiimme pääset oppimaan tietotyön automatisoinnin ammattilaisilta ja omalta osaltasi muovaamaan voimakkaasti kasvavaa ja kehittyvää ohjelmistorobotiikan alaa.

Näkemyksemme mukaan ohjelmistorobotiikan markkina kasvaa, kun ymmärrys automaation mahdollisuuksista laajenee ja RPA-työkalujen kehittyminen tuo uusia mahdollisuuksia. Esimerkkinä tästä Solution Consultantimme Justuksen artikkeli ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä. Koko ala kehittyy nyt voimakkaasti ja olemme projekteissamme päivittäin yhä enemmän tekemisissä koneoppimisen ja älykkään robotiikan kanssa. Päivitämme jatkuvasti omaa palvelutarjoamaamme ja haluamme sinut mukaan luomaan uutta asiakkaillemme.

Teknisen RPA-kehittäjän roolissa hyppäät suoraan asiakasprojekteihin ja pääset työskentelemään merkittävien asiakkaidemme kanssa. Olemme mm. automatisoineet pankkien liiketoimintaprosesseja sekä HOAS:in asuntohakemusten käsittelyprosessin. Toimimme tiiviisti asiakkaidemme kanssa aina  robotiikan käyttöönotosta ylläpitoon. On tärkeää, että pysymme jatkuvasti kehityksen kärjessä, ja olet myös itse kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi.

RPA developerina tulet työskentelemään osana kasvavaa 15-henkistä tietotyön automaation tiimiä. Aluksi työskentelet kokeneemman kollegan työparina, mutta osaamisesi kasvaessa pääset työstämään projekteja itsenäisesti. Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat RPA-työkalujen konfigurointi (esim. UiPath, BluePrism), asiakasyritystemme prosessien mallinnus sekä automatisoitujen prosessien testaaminen, käyttöönotto ja ylläpito. Tyypillisesti asiakasprojektit kestävät muutaman kuukauden ja tuona aikana työskentelet tiiviisti osana asiakasyrityksen tiimiä, pääosin heidän toimitiloissaan. Pääset siis heti alusta alkaen mukaan työskentelemään asiakkaidemme kanssa niin taustaprosessien kuin ydinliiketoiminnan prosessien automatisoinnissa.

Koska ala kehittyy vauhdilla, tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus olla mukana esimerkiksi uusien palveluiden konseptoinnissa ja kehittämisessä, ottaa suurempaa teknistä vastuuta asiakasprojekteissa tai lähteä mukaan kansainvälisiin projekteihin kiinnostuksesi mukaan. Haluamme nähdä sinut isossa roolissa rakentamassa ja kasvattamassa RPA-liiketoimintaamme kohti kansainvälistä menestystarinaa.

Checklist – odotamme sinulta, että

 • Olet innostunut ohjelmistorobotiikasta ja mahdollisesti myös AI:sta, koneoppimisesta tai älykkäästä robotiikasta
 • Sinulla on relevantti AMK- tai YO-tutkinto tekniseltä alalta (esim. tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede, matematiikka, automaatiotekniikka, informaatioverkostot) tai loppuvaiheessa olevat opinnot
 • Olet teknisesti suuntautunut ja sinulla on kokemusta ohjelmoinnista ja tietojärjestelmistä, esimerkiksi opintojen tai harrastuneisuuden kautta
 • Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot

Mitä me katsomme eduksi?

 • Aikaisemman työkokemuksen ja/tai harrastuneisuuden ohjelmoinnin parista
 • Osaamisen seuraavista: Python, JavaScript, SQL, .NET, C#
 • Kokemuksen testiautomaatiosta
 • Kokemuksen RPA työkaluista kuten UiPath, BluePrism ja Robot Framework

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Roolin, joka mahdollistaa urasi aloittamisen ohjelmistorobotiikan, koneoppimisen ja tekoälyn parissa
 • Työpaikan alalla, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti ja mahdollistaa myös sinun ammatillisen kehittymisesi
 • Paikan kasvavassa yrityksessä, joka mahdollistaa vakaan työympäristön ja mahdollisuuden päästä työskentelemään merkittävien asiakkaiden kanssa Suomessa ja ulkomailla
 • Matalahierarkisen työyhteisön sekä lahjakkaat ja kunnianhimoiset kollegat

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Korkialle.

Jos kiinnostuit, lähetä CV ja hakemuksesi, johon on linkattu mahdollinen GitHub profiilisi,  viimeistään 3.4.2019 täällä: https://apply.atalent.fi/korkia-rpa-developer-3-2019. Toimitathan hakudokumenttisi pdf-tiedostona.

Korkiaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: www.korkia.fi. Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Jasmin Shams (jasmin.shams[at]atalent.fi, 050 4350807).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

David Health Solutions is looking for a Junior Full-stack Developer to join their growing team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen