Entteri Professional Software Oy

Ruotsinkielinen Palveluneuvoja

Julkaistu 09.09.2021

Ruotsinkielinen Palveluneuvoja

Entteri Oy on vuonna 1994 perustettu vakaa kotimainen terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja, joka työllistää noin 50 tuotekehityksen ja suun terveyden ammattilaista Helsingissä ja Tampereella. Entteri Oy on myös osa 2 800 ihmistä työllistävää kansainvälistä Planmeca-konsernia, joka vie hammashoidon laitteita ja ohjelmistoja yli 120 maahan. Entteri Oy:n päätuote on AssisDent-potilastietojärjestelmä, joka on alansa edelläkävijä ja markkinajohtaja Suomessa. AssisDent on SaaS-pohjainen pilvipalvelu ja sillä on noin 150 asiakasta. AssisDentin asiakkaita ovat niin Suomen suurimmat yksityisen suun terveydenhuollon ketjut, kuten Oral ja PlusTerveys kuin aina yhden huoneen hammaslääkärivastaanototkin.

Entteri Oy etsii nyt proaktiivista, asiakaslähtöistä ja ruotsinkielistä palveluneuvojaa liittymään osaksi heidän 3 hengen asiakaspalvelutiimiään! Palveluneuvojana työskentelet niin lähimpien asiakaspalvelutiimiin kuuluvien kollegoidesi kuin asiakkaiden erilaisten yhteyshenkilöiden, kuten taloushallinnon henkilöiden ja ensimmäisen aallon tukihenkilöiden parissa. Palveluneuvojana päätehtävänäsi on AssisDent-palveluun tulevien vaihtelevien ja moninaisten yhteydenottojen (puhelut, tiketit ja sähköpostit) ratkaiseminen itsenäisesti kollegoidesi tuella. Yhteydenotot liittyvät pääasiassa AssisDent-palvelun toimintaan. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun ohella myös erilaisten, asiakaspalveluun liittyvien sisäisten oppaiden ja ohjeiden tuottamista ja ylläpitoa sekä vaihtuviin projekteihin ja Entteri Oy:n palveluiden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen osallistuminen.

Olet Entteri Oy:n etsimä Palveluneuvoja, mikäli viestit sujuvasti niin ruotsiksi, suomeksi kuin englanniksikin ja omaat jo aikaisempaa työkokemusta itsenäisestä asiakaspalvelutyöstä. Olet myös muutoksia pelkäämätön, positiivinen ja asiakaslähtöinen tekijätyyppi ja sinulla on vahvat ongelmanratkaisutaidot, proaktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelyote sekä ennen kaikkea halua ja motivaatiota kehittyä suun terveydenhuollon asiantuntijaksi ja kehittää AssisDent-palvelua eteenpäin.

Kyseessä on noin vuoden määräaikainen tehtävä, jossa on erittäin hyvät mahdollisuudet työsuhteen vakinaistamiseen määräaikaisuuden päätyttyä. Entterin toimipiste sijaitsee Hervannassa Tampereella, mutta työtä on mahdollista tehdä joustavasti etänä vallitsevien olosuhteiden aikana – jatkossa yhdessä sovitusti työtehtävien niin salliessa.

Entteri Oy tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, nuorekkaassa ja ketterässä kasvuyrityksessä
 • Kattavan perehdytyksen palveluneuvojan tehtäviin
 • Tuoreimman teknologian
 • Viihtyisän toimiston Tampereen Hervannassa
 • Joustavan etätyömahdollisuuden
 • Rennon ja hyvän ilmapiirin sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
 • Erilaisia yhteisiä aktiviteetteja, kuten lautapeli-iltoja ja viikoittaisen brunssin
 • Kilpailukykyisiä etuuksia, kuten kuntosalin ja työsuhdepyörän

Entteri Oy odottaa sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
 • Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä
 • Vahvaa halua ja kykyä ratkaista asiakkaan haasteita
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Joustavaa, muutoksia pelkäämätöntä ja positiivista asennetta
 • Proaktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta
 • Sujuvaa ruotsin ja suomen sekä englannin kielen osaamista

Lisäksi Entteri Oy katsoo eduksi:

 • AssisDent-järjestelmäosaamisen
 • Aikaisemman työkokemuksen esimerkiksi suun terveydenhuollon avustavista tehtävistä

Oletko sinä Entteri Oy:n etsimä asiakaslähtöinen ruotsin kielen taitaja? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 22.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Entteri Oy:stä ja AssisDentistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.assisdent.com/fi/tietoa-meista2/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 13.9. klo 13-14 ja 15.9. klo 14-15.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Entteri Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan sähköverkko- ja liittymäpalveluihin erikoistunutta tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisten teknisten asiakaspalvelutehtävien ja tilausten parissa? Tiimin jäsenenä liityt osaksi Carunan 40-henkistä, asiakaskokemukseen ja verkkopalveluihin keskittynyttä yksikköä, mikä antaa sinulle hyvät eväät tulevaa uraasi varten.

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan asiakaskokemukseen sekä verkkopalveluihin erikoistunutta tiimiä, mielenkiintoisten verkkosopimuksiin liittyvien tehtävien parissa? Asiakaskokemus ja verkkopalvelut -tiimin tavoitteena on tehdä satojen suomalaisten arjesta parempaa. Tiimin asiantuntijat ovat erikoistuneet sähköverkon palveluihin, liittymäpalveluihin sekä sopimus- ja laskutuspalveluihin.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä Carunan laskutuspalvelutiimissä, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisten laskutuksen ja saatavien hallinnan tehtävien parissa? Laskutuspalvelutiimin jäsenenä liityt osaksi Carunan asiakaskokemukseen ja verkkopalveluihin keskittynyttä yksikköä, mikä antaa sinulle hyvät eväät tulevaa uraasi varten.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen