Sähköajoneuvosuunnittelija

Julkaistu 14.10.2019

Comatec Group on suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluita tuottava ja kehittävä insinööritoimisto. Alansa johtava yritys on tunnettu erityisesti kyvystään toteuttaa teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen haastavia toimeksiantoja. Comatecin ratkaisut perustuvat aina koeteltuun, ajanmukaiseen teknologiaan.

Comatec tarjoaa suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, projektien johtamista sekä ideointia ja konseptointia. Meillä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin. Osaamisemme kattaa mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun, ja erikoistuneet asiantuntijamme ratkaisevat myös testaukseen, tekniseen laskentaan, tuoteturvallisuuteen ja elinkaaripalveluihin liittyviä haasteita.

Vuonna 1986 toimintansa aloittaneen Comatec Groupin palveluksessa on yli 600 asiantuntijaa. Konsernilla on toimipisteet 21 paikkakunnalla Suomessa, Virossa, Puolassa ja Romaniassa.

Sähkökäyttöisten työkoneiden yleistyessä ja alan toimeksiantojen lisääntyessä Comatec etsii tiimiinsä sähkösuunnittelijaa liikkuvien työkoneiden projektien pariin. Oletko se sinä?  

Suomen johtava teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen suunnittelupalveluja tarjoava insinööritoimisto Comatec etsii tiimiinsä Sähköajoneuvosuunnittelijaa. Comatecin konsulttina sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään asiakkaamme tuotekehitysyksikköön, jossa työskentelet kaivosteollisuuden liikkuvien työkoneiden suunnitteluprojektien parissa. Työtehtävät sisältävät sähköisten voimansiirtolinjojen simulointia ja järjestelmäsuunnittelua. Riippuen omasta kokemuksestasi, pääset osallistumaan myös komponenttien valintoihin. Tulet työskentelemään osana asiantuntevaa sähköajoneuvojen tuotekehitystiimiä, jolta saat tukea työhösi.

Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa (AMK/DI) esimerkiksi sähkö- tai automaatiotekniikan parista. Sinulla on osaamista simuloinnista ja hallitset Matlab/Simulink työkalut esimerkiksi aiemman työkokemuksen, harjoittelun tai opinnäytetyön kautta. Eduksi katsomme ymmärryksen liikkuvien koneiden tai ajoneuvojen tekniikasta. 

Hakijalta odotetaan: 

  • Teknistä korkeakoulutaustaa (AMK/DI) esim. sähkö- tai automaatiosuunnittelun parista
  • Osaamista simuloinnista (Matlab/Simulink)

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä 
  • Tehoelektroniikka- ja/tai akkuteknologiaosaaminen
  • Ymmärrystä ajoneuvopuolen sähkö- ja hybridivoimansiirtolinjoista

Tarjoamme sinulle: 

  • Asiantuntevan tiimin tuen sekä hyvät puitteet omalle urakehitykselle
  • Mielenkiintoisia työtehtäviä kehittyvällä ja monipuolisella toimialalla 
  • Joustavat työajat sekä joustoa elämäntilanteesi mukaan
  • Kattavat työsuhde-edut (esim. Smartum-kortti) 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 31.10.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/comatec-oy-sahkoajoneuvosuunnittelija-10-2019. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuaikana. 

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.comatec.fi/

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, etunimi.sukunimi[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen