Eltel Networks

Sähköasemien toisiosuunnittelija

Julkaistu 22.03.2021

Sähköasemien toisiosuunnittelija

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 6,200 työntekijää, joista Suomessa 1,500. Liikevaihtomme oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019 ja osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Eltel Networksin Build-liiketoiminta etsii kasvun tueksi kahta Toisiosähkösuunnittelijaa Espooseen— toista hyppäämään pääsuunnittelijan tehtävään tai projekti-insinööriksi, riippuen aikaisemmasta kokemuksesta. Toisiosähkösuunnittelijan työpöydälle kuuluu erilaisia projekteja. Hän osallistuu yhdessä Eltelin asiantuntevan tiimin kanssa asiakkaiden, kuten verkkoyhtiöiden suunnittelu- ja rakennusprojekteihin. Pienen ja matalahierarkkisen tiimin etuna on asioiden nopea edistäminen sekä yksilöiden potentiaalin tunnistaminen ja sen valjastaminen oikeanlaisiin tehtäviin.

Vastuut pähkinänkuoressa:

 • Sähköasemaprojektien toisiosuunnittelu sisältäen pää-, suojaus- ja logiikkakaavioiden suunnittelua
 • Piirikaavioiden, johdotus- ja kaapeliluetteloiden tekoa sekä komponenttien valitsemista
 • Tiivis yhteistyö sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa

Työpaikan sijainti on ensisijaisesti Espoossa, mutta työskentely myös muissa Eltelin toimipisteissä on sovittavissa.

Toivomme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa esim. sähkötekniikka (AMK/DI)
 • Aikaisempaa kokemusta toisiosähkösuunnittelusta
 • Osaamista suunnitteluohjelmista — Eltelillä käytössä mm. Eplan, AutoCAD sekä MicroStation
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Katsomme eduksi kokemuksen koestus- ja käyttöönottotehtävistä

Tarjoamme mukavien työkavereiden lisäksi kilpailukykyisen palkan, sekä haastavan ja monipuolisen työn. Eltel on kansainvälinen ja yrittäjähenkinen työympäristö, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet.

Eltelin Toisiosähkösuunnittelijana saat

 • Mahdollisuuden päästä kehittymään sähköalan ammattilaisena alallaan arvostetun yrityksen riveissä
 • Mukavan ja osaavan tiimin tuen päivittäiseen tekemiseen
 • Nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten liikunta- ja lounasetu
 • Työntekijöistään ja työturvallisuudesta välittävän työnantajan. Eltelin Pohjanmaan tiimi palkittiin vastikään Carunan Turvallisuuspalkinto 2020 -kilpailussa. Lisää aiheesta täällä.
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet — hyvälle tekijälle löytyy paljon mahdollisuuksia yrityksen sisältä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 8.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme Eltel Networks Oy:n palvelukseen. Hakuprosessista lisätietoa tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Millaista on olla suunnittelijana Eltelillä? Katso alta löytyvä video, jossa Satu Saarinen kertoo kokemuksistaan.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Sähköasemien

Suomen johtavaksi tuulivoimahankekehittäjäksi noussut Megatuuli etsii tiimiinsä aktiivista ja itseohjautuvaa Kiinteistöpäällikköä!

Sähköasemien

Working with a world leader of radiation detection components used in X-ray and gamma-ray detection? What an opportunity? We are looking for a detail-oriented and structured Technical Process Operator for Ametek Finland!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Osaavan henkilöstön pysyvyys on kriittistä yrityksen menestykselle. Lue 3 vinkkiä henkilöstön sitouttamiseen, jolla pienennät yrityksesi vaihtuvuutta.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen