Eltel Networks

Sähköasemien toisiosuunnittelija

Julkaistu 22.03.2021

Sähköasemien toisiosuunnittelija

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 6,200 työntekijää, joista Suomessa 1,500. Liikevaihtomme oli 1,1 miljardia euroa vuonna 2019 ja osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Eltel Networksin Build-liiketoiminta etsii kasvun tueksi kahta Toisiosähkösuunnittelijaa Espooseen— toista hyppäämään pääsuunnittelijan tehtävään tai projekti-insinööriksi, riippuen aikaisemmasta kokemuksesta. Toisiosähkösuunnittelijan työpöydälle kuuluu erilaisia projekteja. Hän osallistuu yhdessä Eltelin asiantuntevan tiimin kanssa asiakkaiden, kuten verkkoyhtiöiden suunnittelu- ja rakennusprojekteihin. Pienen ja matalahierarkkisen tiimin etuna on asioiden nopea edistäminen sekä yksilöiden potentiaalin tunnistaminen ja sen valjastaminen oikeanlaisiin tehtäviin.

Vastuut pähkinänkuoressa:

 • Sähköasemaprojektien toisiosuunnittelu sisältäen pää-, suojaus- ja logiikkakaavioiden suunnittelua
 • Piirikaavioiden, johdotus- ja kaapeliluetteloiden tekoa sekä komponenttien valitsemista
 • Tiivis yhteistyö sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa

Työpaikan sijainti on ensisijaisesti Espoossa, mutta työskentely myös muissa Eltelin toimipisteissä on sovittavissa.

Toivomme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa esim. sähkötekniikka (AMK/DI)
 • Aikaisempaa kokemusta toisiosähkösuunnittelusta
 • Osaamista suunnitteluohjelmista — Eltelillä käytössä mm. Eplan, AutoCAD sekä MicroStation
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Katsomme eduksi kokemuksen koestus- ja käyttöönottotehtävistä

Tarjoamme mukavien työkavereiden lisäksi kilpailukykyisen palkan, sekä haastavan ja monipuolisen työn. Eltel on kansainvälinen ja yrittäjähenkinen työympäristö, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet.

Eltelin Toisiosähkösuunnittelijana saat

 • Mahdollisuuden päästä kehittymään sähköalan ammattilaisena alallaan arvostetun yrityksen riveissä
 • Mukavan ja osaavan tiimin tuen päivittäiseen tekemiseen
 • Nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten liikunta- ja lounasetu
 • Työntekijöistään ja työturvallisuudesta välittävän työnantajan. Eltelin Pohjanmaan tiimi palkittiin vastikään Carunan Turvallisuuspalkinto 2020 -kilpailussa. Lisää aiheesta täällä.
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet — hyvälle tekijälle löytyy paljon mahdollisuuksia yrityksen sisältä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 8.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme Eltel Networks Oy:n palvelukseen. Hakuprosessista lisätietoa tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Millaista on olla suunnittelijana Eltelillä? Katso alta löytyvä video, jossa Satu Saarinen kertoo kokemuksistaan.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan HSEQ -tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi Carunan työterveyden, turvallisuuden, ympäristön sekä laatuasioiden parissa? Carunalla hyvä turvallisuuskulttuuri on osa yrityskulttuuria ja yrityksen oma HSEQ-tiimi (health, safety, environment, quality) pitääkin huolta turvallisuuskulttuurin kehittämisestä carunalaisten ja sidosryhmien arjessa. Tiimin tärkeimpänä tavoitteena on estää tapaturmat ennalta, sillä yksikin tapaturma on liikaa.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuuloistaisi kesä osana osana yhdeksänhenkistä, maankäyttö- ja projektiasiantuntijoista koostuvaa tiimiä, vaihtelevien tehtävien parissa? Carunalla pääset kesän aikana seuraamaan laaja-alaisesti koko tiimin toimintaa ja saat samalla läpileikkaavan kuvan koko Suomen energiamarkkinasta ja sähköverkon elinkaaren hallinnasta.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä monipuolisten, sähköteknistä osaamista vaativien tehtävien parissa? Carunan kesäharjoittelijana liityt osaksi sähköverkon hallintaan ja operointiin keskittyvän yksikön kuusihenkistä teknologiatiimiä, jonka vastuulla on muun muassa verkkomateriaalien tekninen määrittely ja ylläpito, suunnittelun ja rakentamisen ohjeet sekä verkostosuojauksen periaatteet.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen