Sähkömarkkina-asiantuntija (junior)

Julkaistu 20.02.2019

Power-Deriva Oy on sähkön hankintaan, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut Helsingissä sijaitseva sijoituspalveluyhtiö. Sekä omistajat että asiakkaat ovat vahvoja ja vakaita yhteisöjä, mikä antaa luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnalle. Liiketoiminta perustuu läpinäkyvyyteen: kaikki johdannaiskauppa käydään asiakkaan puolesta asiakkaan omaan lukuun. Power-Derivan markkina-asema on vahva ja vakaa, ja asiakassuhteet ovat pitkiä. Yritys on toiminut markkinoilla jo vuodesta 2000. Power-Derivasta voit lukea lisää osoitteessa: http://power-deriva.fi/

Power-Deriva etsii analyyttistä tiimipelaajaa kehittymään sähkömarkkina-asiantuntijaksi fyysisen kaupankäynnin tiimiinsä. Power-Deriva on reilun kymmenen hengen asiantuntijajoukko Helsingissä, joka tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä näkemään Suomen energiakenttää laaja-alaisesti. Fyysisen kaupankäynnin tiimi tarkkailee markkinoita, analysoi markkinariskejä ja hoitaa operatiivista kaupankäyntiä. Nyt etsimme uraansa aloittavaa henkilöä kehittymään osana tiimiä. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta sähkömarkkinoista tai energia-alasta, mutta toivomme, että olet innostunut alasta ja haluat päästä kehittymään pidemmällä tähtäimellä.

Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja muokkautuu osaamisesi ja oppimisesi mukaan. Tiimissä aloittaessasi tehtäviisi kuuluu esimerkiksi sähkön kulutuksen ennusteiden tekeminen olemassa olevilla malleilla, sekä jatkossa myös uusien työkalujen kehittäminen ja testaaminen. Sinut perehdytetään asiakaskohtaiseen raportointiin, lisäksi mallinnat ja tutkit säätösähkömarkkinaa, sekä pääset jatkokehittämään siihen liittyviä analyysityökaluja. Otamme sinut mukaan asiakasprojekteihin sekä erilaisiin selvitys- ja kehityshankkeisiin aina projektista riippuen. Pääset kehittämään sisäisiä seurantaraportteja ja asiakasraportointia sekä osallistut kulutuksen joustotuotteiden kehittämiseen ja erilaisiin optimointeihin liittyviin tehtäviin. Toivomme, että pystyt sitoutumaan myös viikonlopputöihin noin kerran kuukaudessa sovittaessa. Jos opintosi ovat vielä loppusuoralla, voimme sopia työajan joustoista. Myös diplomityö-/graduaihe voi löytyä yhdistettäväksi työhön.

Analyyttinen ja tarkka työskentelytyyli on eduksi tehtävässä menestyäksesi. Tiimissä arvostetaan rehellistä ja ahkeraa työotetta ja toivomme, ettet karta myöskään rutiinitehtäviä osana rooliasi.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvia teknisiä, taloudellisia tai poikkitieteellisiä korkeakouluopintoja
 • Erinomaisia Excel-taitoja ja analyyttisyyttä
 • Aitoa kiinnostusta sähkö- ja energiamarkkinaan
 • Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ohjelmointitaidot data-analyysiin liittyen (esim. VBA, R, C), tietokantaosaaminen
 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Paikan yrityksessä, jossa pääset näkemään Suomen energiamarkkinan kokonaisuudessaan
 • Osaamisesi ja henkilökohtaisen kehittymisesi mukaan muokkautuvat monipuoliset tehtävät
 • Kattavan perehdytyksen yritykseen ja rooliin aloittaessasi, sekä tiimin tuen ja avun asiantuntijana kehittymiseesi
 • Vakaan urakehityksen pitkällä tähtäimellä

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi kopio, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 5.3.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/power-deriva-sahkomarkkina-asiantuntija-junior-2-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 75 08821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Power-Derivan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme aktiivista ja aikaansaavaa somenatiivia viikon mittaiseen projektiin Smarpille!

Tesi is now looking for a full-time, fixed-term (4-5 months) Analyst trainee for its Fund Investments team with an analytical and data-driven mindset!

Tesi is now looking for a full-time, fixed-term (4−5 months) Investment Analyst trainee with an analytical mindset!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen