Neulanen Oy

Sähkösuunnittelija

Julkaistu 17.08.2021

Sähkösuunnittelija

Neulanen on kahden ystävyksen perustama insinööritoimisto, joka on eriskoistunut LVIA- ja sähkösuunnitteluun. Heiltä saa kaiken tarvittavan saman katon alta ja palveluihin kuuluu myös sähkö-, valaistus- sekä tieto- ja turvajärjestelmien suunnittelu, joten palvelua saa kattavasti projektin alusta loppuun. Uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat tehdään asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen. Lisää Neulasesta voit lukea täältä.

Neulanen etsii Ouluun kokenutta sähkösuunnittelijaa osaksi pientä ja dynaamista kolmen hengen tiimiä. Neulasella työskentelet vastuullisessa roolissa, jossa sinulla on vapaat kädet toimia. Sähkösuunnittelijana pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien kohteiden kuten asuin- ja liikerakennusten sekä hoivakotien parissa. Tässä roolissa et samoihin kaavoihin kangistu, sillä projektiluontoinen työ takaa kehittymisen ja uusia haasteita. Vaikka Neulasen asiakkaita löytyy ympäri Suomen, nykyaikaisten yhteydenpitovälineiden ansiosta ei matkustuspäiviä sähkösuunnittelijana juuri kerry.

Työskentelet itsenäisesti huolehtien projektin etenemisestä, samalla nuorempia suunnittelijoita tukien. Toteutatkin pienemmät projektit ammattitaitoisesti yksin ja suuremmissa projekteissa tiimin kanssa yhteistyössä. Työssä tarvitset joustavuutta, sillä samaan aikaan voi olla useita projekteja ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Neulasella sähkösuunnittelijana toimit asiakasrajapinnassa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Toimenkuvassa menestymistä tukevat ennen kaikkea “hands on” -asenne ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa, joten olet oma-aloitteinen. Et takerru turhiin yksityiskohtiin, vaan olet työssäsi taitava priorisoimaan. Tehtävä sopii henkilölle, jolla on tarkka ja tavoitteellinen työote sekä intoa olla mukana Neulasen kasvutarinassa.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävän kannalta relevanttia teknistä opintotaustaa
  • Useamman vuoden kokemusta sähkösuunnittelijan tehtävistä
  • Sähkösuunnittelutyökalun sujuvaa hallintaa, esim. MagiCAD
  • Paneutuvaa, aikaansaavaa ja itsenäistä työotetta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit
  • Nopeasti kasvavan yrityksen hyvät etenemismahdollisuudet
  • Työyhteisön, jossa on rento ja hyvä meininki
  • Joustavan työajan ja mahdollisuuden etätyöhön
  • Kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 31.8.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Neulasen palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Sähkösuunnittelija

Neulanen etsii Ouluun Sähkösuunnittelijaa osaksi pientä ja joustavaa kolmen hengen sähkösuunittelutiimiä. Sähkösuunnittelijana pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien kohteiden, kuten asuin- ja liikerakennusten sekä hoivakotien, parissa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen