Neulanen Oy

Sähkösuunnittelija

Julkaistu 14.09.2021

Sähkösuunnittelija

Neulanen on kahden ystävyksen perustama kasvava insinööritoimisto, joka on eriskoistunut LVIA- ja sähkösuunnitteluun. Neulaselta asiakas saa kaiken tarvittavan saman katon alta ja palveluihin kuuluu myös sähkö-, valaistus- sekä tieto- ja turvajärjestelmien suunnittelu, joten palvelua saa kattavasti projektin alusta loppuun. Uniikit LVI- ja sähkösuunnitelmat tehdään asiakaskohtaisesti ja aina aikataulussa ympäri Suomen. Lisää Neulasesta voit lukea täältä.

Neulanen etsii Ouluun Sähkösuunnittelijaa osaksi pientä ja joustavaa kolmen hengen sähkösuunittelutiimiä. Sähkösuunnittelijana pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien kohteiden, kuten asuin- ja liikerakennusten sekä hoivakotien, parissa. Tässä roolissa et samoihin kaavoihin kangistu, sillä projektiluontoinen työ takaa jatkuvasti uusia haasteita ja kehityspolun kohti alan ammattilaiseksi tulemista. Vaikka Neulasen asiakkaita löytyy ympäri Suomen, nykyaikaisten yhteydenpitovälineiden ansiosta matkustuspäiviä sähkösuunnittelijana ei juuri kerry.

Sähkösuunnittelijan roolissa työskentelet yhdessä tiimin kanssa huolehtien projektien etenemisestä ja toteutumisesta. Kokemuksesi kasvaessa itsenäisyytesi kasvaa ja toteutatkin pienempiä projekteja ammattitaitoisesti yksin ja suuremmissa projekteissa tiimin kanssa yhteistyössä. Työssä tarvitset joustavuutta, sillä samaan aikaan pöydälläsi voi olla useitakin projekteja ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Neulasella sähkösuunnittelijana toimit asiakasrajapinnassa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Toimenkuvassa menestymistä tukevat ennen kaikkea “hands on” -asenne ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa, joten olet oma-aloitteinen työskentelijä. Et takerru turhiin yksityiskohtiin, vaan olet työssäsi taitava priorisoimaan. Tehtävä sopii henkilölle, jolla on tarkka ja tavoitteellinen työote sekä intoa olla mukana Neulasen kasvutarinassa.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävän kannalta relevanttia teknistä opintotaustaa
 • Aiempaa kokemusta sähkösuunnittelijan tehtävistä, talopuolen suunnittelu katsotaan eduksi
 • Sähkösuunnitteluohjelman hallintaa, esim. MagiCAD
 • Halua kehittyä tulevaisuudessa vastuullisempaan rooliin yrityksessä
 • Paneutuvaa, aikaansaavaa ja itsenäistä työotetta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit ympäri Suomen
 • Nopeasti kasvavan yrityksen hyvät etenemismahdollisuudet
 • Työyhteisön, jossa on rento ja positiivinen tekemisen meininki
 • Joustavan työajan ja mahdollisuuden etätyöhön
 • Kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 28.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Neulasen palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan HSEQ -tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi Carunan työterveyden, turvallisuuden, ympäristön sekä laatuasioiden parissa? Carunalla hyvä turvallisuuskulttuuri on osa yrityskulttuuria ja yrityksen oma HSEQ-tiimi (health, safety, environment, quality) pitääkin huolta turvallisuuskulttuurin kehittämisestä carunalaisten ja sidosryhmien arjessa. Tiimin tärkeimpänä tavoitteena on estää tapaturmat ennalta, sillä yksikin tapaturma on liikaa.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuuloistaisi kesä osana osana yhdeksänhenkistä, maankäyttö- ja projektiasiantuntijoista koostuvaa tiimiä, vaihtelevien tehtävien parissa? Carunalla pääset kesän aikana seuraamaan laaja-alaisesti koko tiimin toimintaa ja saat samalla läpileikkaavan kuvan koko Suomen energiamarkkinasta ja sähköverkon elinkaaren hallinnasta.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä monipuolisten, sähköteknistä osaamista vaativien tehtävien parissa? Carunan kesäharjoittelijana liityt osaksi sähköverkon hallintaan ja operointiin keskittyvän yksikön kuusihenkistä teknologiatiimiä, jonka vastuulla on muun muassa verkkomateriaalien tekninen määrittely ja ylläpito, suunnittelun ja rakentamisen ohjeet sekä verkostosuojauksen periaatteet.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen