Sähkösuunnittelija

Julkaistu 23.04.2019

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset, kuten ABB ja Outokumpu. Etteplanin palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa. Vuonna 2018 Etteplanin liikevaihto oli noin 236 miljoonaa euroa. Etteplan on kehittyvä globaali insinööritalo, jonka palveluksessa on yli 3 000 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on myös listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Etteplan etsii kehityshaluista sähkösuunnittelijaa osaksi pääkaupunkiseudun suunnittelutiimiä. Sähkösuunnittelijana työskentelet edistyksellisimpien ja mielenkiintoisimpien sähkösuunnittelun eri osa-alueiden parissa, maailman johtavien kone- ja laitevalmistajien toimeksiannoissa. Toimenkuvassa pääpaino on eri suunnittelutehtävissä: käynnissä olevan asiakasprojektin mukaan voit vastata esimerkiksi laivojen sähkösuunnittelusta ja kehittää laivojen propulsio- ja sähkönjakelujärjestelmiä, tai suurtehoisten taajuusmuuntajien tuotekehityssuunnittelusta. Asiakasprojektista riippumatta sähkösuunnitteluun liittyy olennaisesti mm. piirikaavio- ja kaapelointisuunnittelu, sähkökomponenttivalinnat, kaappien ja koteloiden lay-out suunnittelut, sekä muu valmistukseen ja asiakastoimitukseen liittyvä dokumentointi. Kaikki riippuu siis paitsi käynnissä olevasta projektista niin myös omasta osaamisestasi sekä mielenkiinnostasi. Vaikka itse suunnittelutyötä on mahdollista tehdä Etteplanin tilojen lisäksi myös asiakkaan tiloissa, niin kummastakin osoitteesta löytyy oma suunnittelutiimi, jolta saat aina tarvittaessa apua ja tukea!

Etteplanin sähkösuunnittelijana toimit vahvasti asiakasrajapinnassa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea “hands on” -asenne ja ratkaisukeskeinen työote, joten etsimämme henkilö on myös itsenäinen sekä oma-aloitteinen. Olet tämän lisäksi teknisesti näppärä ja hallitset jonkin alalla käytettävistä sähkösuunnittelun työkaluista. Sinulla on mielellään relevanttien opintojen lisäksi aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelusta, mutta kokemusvuosiakin tärkeämpää on aito halu oppia uutta ja rohkeus kysyä apua!

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävän kannalta relevanttia teknistä opintotaustaa, esim. sähkö- ja/tai automaatiotekniikka
  • Aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä, esim. suunnitteluavustajana   
  • Jonkin sähkösuunnittelutyökalun sujuvaa hallintaa, esim. EPLAN, CADS, AutoCAD, E3
  • Aidosti kansainvälisen työympäristön vuoksi paitsi sujuvaa suomen niin myös englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus sähkö- ja/tai automaatioasennuksista
  • Aiempi toimialaosaaminen tai -kokemus teollisuuden parista

Tarjoamme sinulle:

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää suunnitteluosaamista paitsi työtehtävien myös koulutusten avulla. Tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, kilpailukykyiset edut ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä yhdessä kunnianhimoisesti ammattimaisella asenteella. Meillä voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Etteplanin palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään .2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/etteplan-sahkosuunnittelija-4-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Etteplanista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.etteplan.com/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen