Sähkösuunnittelija

Julkaistu 01.08.2019

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Yli 110-vuotisen historiansa aikana Wihuri on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi toimijaksi, jolla on toimintaa yli 30 maassa. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Joukostamme löytyy mm. myynnin ja markkinoinnin, automaation, sähkön, mekaniikan, taloushallinnon, IT:n sekä monen muun alan huippuosaajia.

Haemme Wihurin Tekniseen Kauppaan Sähkösuunnittelijaa moottorit ja energiantuotanto -yksikköön Vantaalle. Työnkuvaasi kuuluu varmennettujen sähköjärjestelmien ja varavoimalaitosten suunnittelun, tuotetuen sekä käyttöönoton tehtävät. Toimit hankinnan sekä myynnin tukena ja annat oman asiantuntemuksesi prosessin eri vaiheissa. Dokumentoit työtäsi läpi prosessin ja pidät huolen, että työt etenevät sovitussa aikataulussa. Lisäksi toimit yhteyshenkilönä kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille, heidän edustajilleen sekä yhteistyökumppanille Caterpillarille. 

Työsuhteesi alussa osallistut mittavaan varavoimatoimitukseen, jossa pääset näkemään projektin koko elinkaaren aina suunnittelusta käyttöönottoon asti. Saat tukea työhösi  ~15 hengen tiimiltä, jossa osa työskentelee myynnin tehtävien parissa ja osa sähkötuotannossa. Tiimisi projektit vaihtelevat kestoltaan (6kk-1,5v) ja pääasiallisia loppukäyttäjiä ovat mm. data centerit, sairaalat sekä teollisuuslaitokset. 

Odotamme sinulta sähkösuunnittelun tehtäviin soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK/DI) sekä jonkin verran työkokemusta alalta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai kokeneempi osaaja, sillä tehtävänkuvaa ja vastuita on mahdollista muokata kokemuksesi mukaan. Sinulla on kykyä johtaa omaa työtäsi, hyvät vuorovaikutustaidot sekä konsultatiivinen työskentelytyyli. Etenkin käyttöönottovaiheessa tulet tekemään asiakaskäyntejä, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta (n. 30 matkustuspäivää vuodessa). 

Hakijalta odotetaan:

  • Sähkösuunnittelun tehtäviin soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK/DI)
  • Aikaisempaa työkokemusta alalta (esim. teollisuuden tai rakennusalan sähkösuunnittelusta)
  • Osaamista jostakin suunnitteluohjelmasta (esim. E3, AutoCAD)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Työkokemus varmennetuista sähköjärjestelmistä sekä sähköpätevyys (S2)
  • Automaatiosuunnittelun tuntemus

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

  • Monipuolisen, kiinnostavan ja osaamisesi mukaan kehittyvän tehtävän
  • Suomalaisen kansainvälisesti toimivan monialayhtiön työsuhde-edut ja uramahdollisuudet
  • Mahdollisuuden kerryttää erityisasiantuntemusta erilaisten koulutusten ja kurssien kautta (mm. Caterpillarin koulutuskeskuksessa Malagassa) 
  • Asiantuntevan tiimin tuen ja kannustuksen

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään to 15.8. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-tekninen-kauppa-sahkosuunnittelija-8-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivämäärän. Huomioithan, että käymme läpi hakemuksia ja saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä. 

Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa 1.-9.8. aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi) ja 12.-15.8.  Rekrytointipäällikkö Milla Saari (050 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Teknisen Kaupan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen