Granlund

Sähkösuunnittelijoita

Julkaistu 27.10.2021

Sähkösuunnittelijoita

Granlund on jatkuvasti kehittyvä ja kasvava kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, jonka tärkein tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Työntekijöidensä omistama Granlund panostaa henkilöstön kouluttamiseen, viihtymiseen sekä hyvinvointiin – granlundilaisten välillä vallitsee aito välittämisen kulttuuri ja hommat hoituvat sutjakkaasti ilman ylimääräisiä kiemuroita. Granlundilla työskentelee jo yhteensä 1 100 asiantuntijaa 27 eri kaupungissa – olisitko sinä pian yksi heistä?

Granlund hakee nyt motivoitunutta sähkösuunnittelijaa – joko uraansa aloittelevaa tai jo enemmän kokemusta kerryttänyttä osaajaa – liittymään osaksi Lohjan tai Espoon sähkösuunnittelutiimiä! Tehtävä on urasi ja opintojesi vaiheesta riippuen joko määräaikainen harjoittelu tai vakituinen suunnittelijan positio. Granlundilla sinun on mahdollista tehdä myös opinnäyte- tai diplomityö.

Sähkösuunnittelijana työpöydälläsi on sähkösuunnittelun moninaisia työtehtäviä aina uudis- ja korjausrakentamisesta muutostöihin. Pääset kehittämään itseäsi monipuolisesti, sillä Granlundilla projektit vaihtelevat mm. sairaaloista kouluihin, kauppakeskuksiin ja liiketiloihin. Urapolkusi vaiheesta riippuen voit aloittaa avustavista suunnittelutehtävistä tai hypätä suoraan itsenäisempään työskentelyyn. Roolissa pääset suunnittelutyön lisäksi myös työmaalle katsomaan kohteiden edistymistä käytännössä. Päivittäisessä työssä saat tukea osaavilta kollegoiltasi ja sinulle avautuu myös pääsy Granlundin monipuoliseen koulutustarjontaan.

Tehtävässä työskentelet yhteistyössä muiden granlundilaisten lisäksi myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinun olevan aktiivinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Sinulla on soveltuva sähkötekninen koulutustausta tai vaihtoehtoisesti olet opintojesi loppupuolella. Aiempi työkokemus esimerkiksi työmaalta tai suunnittelutehtävistä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea toivomme, että olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä aidosti kiinnostunut kehittymään ja kasvamaan sähkösuunnittelun asiantuntijaksi.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk / yamk / DI) tai alan käynnissä olevia edellä mainittuja opintoja
 • Toimeentarttuvaa, tarkkaa ja vastuullista työskentelytyyliä
 • Jonkin alalla käytettävän suunnitteluohjelman hallintaa – Granlundilla käytössä ovat MagiCAD ja Revit
 • Sujuvia vuorovaikutustaitoja suomeksi, englannin ja ruotsin taito nähdään eduksi

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi soveltuva työkokemus
 • B-ajokortti

Granlund tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa työtehtävissä merkittävien hankkeiden parissa
 • Kattavat kasvu- ja kehitysmahdollisuudet – Granlundilla jokaisen työntekijän ammatilliseen kasvuun ja kehitykseen panostetaan ja pääsetkin laajentamaan osaamistasi mm. monipuolisen koulutustarjonnan, vaihtelevien työtehtävien ja kollegoidesi ohjauksen avulla
 • Työpaikan, jossa vallitsee aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria sillä Granlundilla työtä tehdään ihmisiä varten
 • Joustavan työkulttuurin ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
 • Kattavat henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun ilman omavastuuosuutta, mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään, henkilöstön virkistysmatkoja sekä kattavan työterveyshuollon. Voit tutustua Granlundin kattaviin etuihin tarkemmin täällä.

Sinustako granlundilainen?

Mikäli kiinnostuit, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 10.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Granlundista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.granlund.fi/ ja granlundilaisten uratarinoita pääset lukemaan osoitteesta: https://www.granlund.fi/uratarina/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Granlundin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen