AX-Suunnittelu

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö

Julkaistu 28.05.2021

Teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto, AX-Suunnittelu, on kolmen yhtiön ryhmä, joka aloitti toimintansa keväällä 1993. AX-Suunnittelun yhtiöt muodostuvat Insinööritoimisto AX-LVI Oy:stä, AX-Prosessit Oy:stä sekä AX-Konsultit Oy:stä. Asiantuntijapalveluidemme laajin kokonaisuus on talotekninen suunnittelu sisältäen LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. Talotekniikan lisäksi vahvoja osaamisalueitamme ovat turvallisuus- ja ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Suunnittelun ohella teemme myös tutkimus- ja selvityshankkeita edellä mainituilla osaamisalueilla.

AX-Suunnittelun tehtävänä on tuottaa asiakkaille lisäarvoa heidän liiketoiminnassaan. Tämä edellyttää korkeaa ammattitaitoa ja sen jatkuvaa kehittämistä, mutta tärkeintä on asenne. Me emme pidä huolta vain asiakkaamme asioista, vaan haluamme aktiivisesti auttaa myös hankkeen muita osapuolia saavuttamaan yhteisiä tavoitteita. Entistä parempaa yhteispeliä tarvitaan ja meillä tähän sitoutuu jokainen.

Viimeisen reilun 25 vuoden myötä on väkimäärä kasvanut, mutta AX-Suunnittelun yhtiöt ovat yhä täysin henkilökunnan omistamia, eikä toimintamme tunne yritysrajoja. Meitä eivät sido pörssiyhtiöiden säännöt eikä kvartaalitalous, vaan saamme itse joustavasti ja nopeasti päättää, mikä on pidemmällä aikavälillä hyväksi asiakkaillemme, yhtiöillemme ja työntekijöillemme. Tällä hetkellä meitä on noin 100: olisitko sinä seuraava AX-lainen?

AX-Suunnittelu etsii projektipäällikköä osaksi sähkösuunnittelun parinkymmenen hengen tiimiä Tampereelle. AX-Suunnittelun asiantuntijat pitävät huolen, että kiinteistöjen sähkö-, automaatio- ja LVI-järjestelmät toimivat mutkattomasti yhdessä, jolloin kiinteistö on energiatehokas ja sen käyttö on helppoa.

Projektipäällikkönä pidät käsissäsi AX-Suunnittelun sähköteknisten suunnitteluhankkeiden lankoja aina projektin alusta loppuun saakka. Pääset haastamaan itseäsi monipuolisten tehtävien parissa: päivittäiset työtehtäväsi eivät rajoitu vain projektinhoitoon ja suunnitteluryhmien ohjaamiseen, vaan pääset tarpeen mukaan upottamaan kädet saveen myös suunnittelutehtävissä. AX-Suunnittelun kohteet vaihtelevat muun muassa sairaaloista lääketehtaisiin ja voimalaitoksiin. Tällä hetkellä työpöydällä on Taysin Kaupin kampuksen uudistamisohjelman loppuvaihe, joka tulee kestämään 10-15 vuotta. Kyseisessä hankkeessa uudistetaan n. 160 000 m2 erikoissairaanhoidon tiloja, joten tässä riittää mielenkiintoista työsarkaa vuosiksi. Toimenkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Keskeisin tavoitteesi on kuitenkin varmistaa, että hankkeiden aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat ja projektit viedään onnistuneesti maaliin.

Projektipäällikkönä toimit tiiviissä yhteistyössä paitsi sisäisten, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoiltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja toimit tehokkaasti myös pienen kiireen keskellä. Olet jo kerännyt kannuksia sähkösuunnittelusta, mutta aikaisempi projektinhallintakokemus ei ole välttämätöntä. Ennen kaikkea odotamme sinun olevan paitsi innokas kehittymään ja oppimaan uutta, myös motivoitunut ottamaan vastuuta ja hyppäämään yhä isompiin saappaisiin. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua mittavissa, haastavissa ja vaihtelevissa hankkeissa!

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
 • Aiempaa soveltuvaa työkokemusta suunnittelun parista
 • Suunnittelutyökalujen hallintaa, esim. MagiCAD
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Kokemuksen urakoinnista tai asennustehtävistä
 • Aiemman projektinhoitokokemuksen

AX-Suunnittelu tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen tehtäväkentän sekä dynaamisen ja kehittyvän työympäristön
 • Kirkkaan näkymän erilaisiin mielenkiintoisiin vaativan tason hankekokonaisuuksiin
 • Tilaisuuden kasvaa alan parhaaksi asiantuntijaksi ja edetä yhä vaativampiin sekä vastuullisempiin tehtäviin – ehkä jopa osakkaaksi asti!
 • Mukavan, avoimen sekä välittömän työyhteisön, jossa töitä tehdään rakkaudesta lajiin -mentaliteetilla, mutta myös vahvan asiantuntijaorganisaation tuen
 • Aidosti joustavat työajat sekä ajanmukaiset etätyökäytännöt, joista huolimatta satapäinen tiimi viihtyy tyypillisesti tiiviisti yhdessä Tampereen toimistolla
 • Aktiivista virkistystoimintaa sekä oman yksikön että koko AX-Suunnittelun tasolla
 • Kilpailukykyiset etuudet sekä kannustavan palkkaus- ja bonusjärjestelmän

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Insinööritoimisto AX-LVI Oy:n palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 13. kesäkuuta 2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

AX-Suunnittelusta voit lukea lisää yrityksen kotisivuilta. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto[ät]atalent.fi). Sofian tavoitat parhaiten to 3.6. klo 13-14 ja ti 8.6.klo 14-15.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen