hartwall-atalent

Sales Controller

Julkaistu 16.08.2018

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä, jonka toimintaa ohjaa lupaus korkeasta laadusta. Hartwall valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tuotevalikoimaan kuuluu vesiä, virvoitusjuomia, erikoisjuomia, oluita, siidereitä ja long drink -juomia sekä tytäryhtiö Hartwa-Traden kautta viinejä ja muita alkoholijuomia. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. He ovat myös Heineken ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa. Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Valtakunnallisesti Hartwall työllistää noin 700 suomalaista.

Haemme nyt ratkaisukeskeistä, rohkeaa ja analyyttistä Sales Controlleria Helsingin Pitäjänmäkeen täydentämään Hartwallin kenttämyyntiorganisaatiota. Sales Controllerina kuulut kenttämyynnin ohjaustiimiin, joka tuottaa myyntidataa sekä raportteja kauppakanavan ja ravintolakanavan kenttämyyntiorganisaatioille. Pääset laaja-alaisesti näkemään, miten keräämääsi tietoa ja dataa hyödynnetään myynnin johtamisessa ja kehittämisessä. Tässä tehtävässä vastuullasi on tiedon keruu, asiakasdatan sekä sisäisen datan käsittely sekä raportointi. Tuotat myynnille dataa ja tilastoja sekä annat lukujen pohjalta konkreettisia ehdotuksia siitä, miten myyntiä tulisi kehittää. Tuet roolissasi kenttämyynnin johtoa tuottamalla heille suoritusperusteista dataa, jota hyödyntää myynnin johtamisessa. Työssäsi pääset osallistumaan omalla panoksellasi strategisten tavoitteiden saavuttamiseen, resurssien allokoimiseen sekä varmistamaan omalta osaltasi myynnin työkalujen toimivuuden ja näin ollen tuottavan myynnin. Tehtävässäsi raportoit suoraan Kentän ohjauspäällikölle ja kehität hänen tuellaan myynnin työkaluja.

Meillä asenne ratkaisee, joten toivomme sinun olevan joustava, yhteistyökykyinen ja kehittämisorientoitunut tiimipelaaja, joka tarttuu innolla niin rutiininomaisiin kuin kehittämiseen liittyviin tehtäviin. Odotamme sinulta vahvoja analyyttisiä taitoja sekä kykyä tuottaa ja tulkita tietoa liiketoiminnan tueksi. Hahmotat hyvin monimutkaisia kokonaisuuksia ja osaat tiivistää asioita loppukäyttäjille sopivimpaan muotoon. Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut Hartwallin tuotteista ja brändeistä sekä motivoidut lisäarvon tuottamisesta sekä liiketoiminnan edistämisestä numeroiden avulla. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi kaupalliselta alalta, aiempaa kosketusta työelämään esimerkiksi taloushallinnon kesätyötehtävistä sekä kiinnostusta Controlling -tehtäviä ja myyntiä kohtaan. Edellytämme sinulta erinomaisia Excel-taitoja (makrot, etuna VBA) sekä sujuvia suomen ja englannin kielen taitoja. Arvostamme, mikäli sinulla on jo kokemusta myynnistä, asiakastyöstä tai juoma- tai päivittäistavaratoimialasta, mutta ennen kaikkea toivomme sinulta kykyä tarttua toimeen ja oppia nopeasti uutta.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisen bisneksen parissa sekä tutustumaan läheltä vahvoihin, kotimaisiin brändeihin niiden tuotannosta aina markkinointiin asti. Dynaamisen ja eläväisen työympäristön ja kattavien työsuhde-etujen lisäksi Hartwall tarjoaa itsenäisen ja monipuolisen työtehtävän kahden eri yksikön rajapinnassa. Mikäli etsit loistavaa tilaisuutta päästä kehittämään omaa osaamistasi sekä etenemään urallasi, tämä on sinun paikkasi.

Oletko valmis? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si tänne: https://apply.atalent.fi/hartwall-sales-controller-8-2018 PDF- muodossa viimeistään tiistaina 28.8.2018. Lähetäthän hakemuksesi PDF-muodossa. Suosittelemme sinua lämpimästi tuomaan omaa osaamistasi esille konkreettisten esimerkkien avulla.

Tutustu Hartwalliin osoitteessa http://www.hartwall.fi/.  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo[a]atalent.fi).

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Cosco Shipping Lines Finland Oy etsii Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Import Traffic Coordinatoria liittymään tuonnin tiimiinsä.

Hae viimeistään: 28.08.2018

Haluatko olla mukana kehittämässä uudenlaista yhteisöllisten toimitilojen konseptia? Kiinnostaako sinua työskentely coworking hubin operatiivisen johtamisen parissa?

Hae viimeistään: 28.08.2018

Sitowise etsii Espooseen taloushallinnon assistenttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaisuuden ajaksi.

Hae viimeistään: 28.08.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Antti on työskennellyt rakennusalan tehtävissä jo yli vuosikymmenen verran. Hän työskentelee tällä hetkellä SRV:llä proj...

Paulus edustaa SRV:n nuorta sukupolvea. Hän aloitti talossa työnjohdon harjoittelussa 2018 kesällä, jonka jälkeen hän jä...

Maailman johtavin startup-tapahtuma Slush on kahden päivän mittainen hulluttelu täynnä loistavia puheita, pitchauksia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen