Sales Development Representative

Julkaistu 06.09.2018

ReachMee tarjoaa markkinoiden johtavan ratkaisun työntekijöiden löytämiseen ja rekrytointiin. Erilaiset organisaatiot käyttävät päivittäin ratkaisujamme rekrytoinnin tehostamiseksi ja oikean henkilön löytämiseksi oikeaan tehtävään. Nykypäivän tekniikalla, rekrytointiprosessien syvällä ymmärtämisellä ja intohimolla ratkaista asiakkaidemme haasteet olemme ottaneet vahvan roolin Pohjoismaiden markkinoilla.

ReachMeella on yli 600 eri kokoista asiakasta, jotka toimivat sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla. Asiakkaita ovat mm. NCC, KPMG, Clas Ohlson, Espresso House ja Viking Line. ReachMeellä on Tukholman pääkonttorin lisäksi toimistot Oslossa, Kiovassa ja Helsingissä.

 

Etsimme Sales Development Representativea liittymään osaksi ReachMeen Suomen maaorganisaatiota. Mahtava porukkamme työskentelee Helsingin ytimessä upouusissa tiloissa ja yhteinen intohimomme on kasvattaa asiakkaidemme rekrytointia ja Talent Acquisitionia seuraavalle tasolle ratkaisujemme avulla.

SDR:n roolissa olet vastuussa tuloksekkaasta myyntityöstä prospektoimalla, kontaktoimalla ja buukkaamalla palavereita. Tehtäväsi ei kuitenkaan ole vain sokeasti maksimoida kontaktien määrää, vaan me ReachMeella pyrimme laadukkaaseen myyntiin tekemällä pohjatyötä ja valmistautumalla tuottamaan asiakkaalle todellista arvoa. Luodessasi uusia asiakassuhteita pääset myös mukaan sopimiisi myyntipalavereihin oppimaan ja kehittämään itseäsi. Meillä kehittymismahdollisuudet eivät ole tyhjiä lupauksia, vaan näemme sinut tulevaisuudessa asiakasvastuullisessa tehtävässä ja esimerkiksi tiiminvetäjänä tukemassa uusia työntekijöitä heidän ammatillisessa kasvussaan.

Omaat korkeakoulutaustan ja olet mahdollisesti jo toiminut B2C- tai B2B-sektorilla myynnillisissä tehtävissä. Kokemustaustaasi tärkeämpää on kuitenkin asenteesi, työskentelyotteesi ja kehittymishalusi. Tekemisessäsi näkyvät tavoitteellisuus, tiedonjano, sekä halu kasvaa myyntityön ja toimialamme asiantuntijaksi. Saat vapauden käyttää luovuuttasi ja kompetenssejasi hyödyksesi päivittäisessä työssäsi ja haluamme tukea henkilökohtaista kasvuasi täysimittaisesti. Pääset varsin kiinnostavassa vaiheessa organisaatioomme mukaan, sillä tavoitteenamme on kasvaa yhä suuremmaksi ja oletkin keskeisessä roolissa tiimimme rakentumisessa

Hakijalta odotamme:

 • Koulutustaustaa esimerkiksi kaupallisten opintojen parista (yliopisto tai AMK)
 • Kokemusta myyntitehtävistä
 • Rohkeaa, uteliasta ja heittäytyvää asennetta
 • Innostusta myyntiä kohtaan ja halua kehittyä tehtävissäsi
 • Suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa

 Lisäksi eduksi katsomme:

 • Tuntemuksen tai kiinnostuksen HR-alaa, rekrytointiprosessia ja rekrytoinnin työkaluja kohtaan

 Tarjoamme sinulle:

 • Vapauden ja vaikuttamismahdollisuuden kehittää työtehtävääsi
 • Kasvualustan kohti itsenäisempää ja vastuullisempaa roolia
 • Työhön intohimolla suhtautuvat ja tukea tarjoavat kollegat
 • Startup -henkisen tiimin, jolla on kansainvälisen organisaation tuki taustalla
 • Turvallisen, mutta samalla tuloksellisuuden huomioivan palkkauksen

Mikäli kiinnostuit SDR:n tehtävästä, lähetä CV:si, hakemuskirjeesi, sekä opintosuoritteesi tai tutkintotodistuksesi viimeistään 23.9.2018 mennessä: https://apply.atalent.fi/reachmee-sales-development-representative-9-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toivomme, että lähetät tiedostot pdf-muodossa.

Käy tutustumassa ReachMeehen osoitteessa https://reachmee.com/fi/. Lisätietoja tehtävästä, hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä aTalentin Recruitment Manager Mikko Lahdelta (puh. 0400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi).

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills.*

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme aktiivista ja aikaansaavaa somenatiivia viikon mittaiseen projektiin Smarpille!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen