InlineMarket

Sales Development Representative

Julkaistu 15.09.2021

Sales Development Representative

InlineMarket – The link between data and growth. Vuonna 2012 perustettu InlineMarket on suomalainen teknologiayritys, jonka missiona on tukea asiakasyritysten liiketoiminnan kasvua. InlineMarket uskoo, että parhaat liiketoimintapäätökset, nyt ja tulevaisuudessa, pohjautuvat dataan. InlineMarketin tarjoamat ratkaisut, kuten InlineInsight on myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin kehitetty palvelu, joka kerää datan useasta eri lähteestä yhdelle alustalle ja auttaa yrityksiä hyödyntämään dataa ja tekoälyä päätöksenteon tukena.

 

Oletko tavoitteellinen ja myyntityöstä kiinnostunut? Haluatko omalla panoksellasi tukea myös asiakasyritysten kasvua? InlineMarket etsii nyt kasvavaan joukkoonsa Sales Development Representativea, täydentämään myynnin ja markkinoinnin tiimiä!

Tässä roolissa pääset vaikuttamaan vahvasti InlineMarketin kasvutavoitteiden saavuttamiseen. Tehtävässä vastuullasi on uusien myyntimahdollisuuksien prospektointi ja välittäminen myynnin johdolle, sekä liidien nurturointi ja muut myynnin tukitoiminnot. Pääset myös asiakkaiden kanssa käytyjen keskustelujen kautta kehittämään yrityksen asiakasymmärrystä. Tärkein tavoitteesi on aikaansaada tapaamisia potentiaalisten asiakasyritysten kanssa, joita ovat esimerkiksi B2B-asiakasrajapinnassa toimivat asiantuntijapalveluita tarjoavat yritykset, kuten konsultointi-, tilitoimisto- ja markkinointitoimistot.

Päivittäisessä arjessa teet prospektointia ja myyntiä eri kanavia hyödyntäen, kuten sähköpostitse, sosiaalisen median kautta tai puhelimitse, sekä osallistut demo-tapaamisiin yhdessä myynnin johdon kanssa. Työpöydälläsi on paljon uusien ja täysin kylmien liidien kontaktointia, joten odotamme sinulta rohkeutta ja innostusta lähestyä uusia sidosryhmiä ja selvittää, voisiko InlineMarketin palveluilla tukea heidän toimintaansa. Tehtävässä pääset myös pitämään huolta InlineMarketin webinaareihin osallistuneista prospekteista ja inbound-liideistä. Osaamisesi kehittyessä, pääset myös vastaamaan tapaamisten ja tuote-esittelyjen pitämisestä itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle:

 • Vastuullisen roolin osana myynti- ja markkinointitiimiä, jossa pääset kehittymään ja näyttämään kykysi
 • Kasvuhakuisen toimintaympäristön, jossa toiminnallasi on suuri merkitys tavoitteiden saavuttamiseksi ja myös sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhteiseen tekemiseen ja myynnin toimintamalleihin
 • Erinomaisen tilaisuuden kehittää myynnillistä osaamistasi B2B-asiakasrajapinnassa vaihtelevien asiakkuuksien parissa, sekä luoda vahvaa roolia InlineMarketin tulevaisuuden myyntiorganisaatiota ja urahaaveitasi ajatellen
 • Rennon työilmapiirin, kannustavan ja motivoituneen tiimin tuen, joka auttaa sinua onnistumaan
 • Kilpailukykyisen palkan, kattavat työsuhde-edut, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Viihtyisät toimistotilat ja tiimin kohtaamispaikan Helsingin ytimessä
 • Säännölliset tiimitapahtumat ja yhteiset aktiviteetit

Sinulta odotamme:

 • Kaupallisen alan koulutustaustaa
 • Aikaisempaa kokemusta mieluiten B2B-myynnin (tai soveltuvan B2C-myynnin) parista, arvostamme erityisesti kokemustasi uusasiakashankinnasta ja/tai kylmäsoittelusta SaaS-tuotteiden parissa
 • Tavoitteellista, sinnikästä ja tuloksellista työskentelyotetta. Lisäksi olet taitava tulemaan toimeen erilaisten sidosryhmien parissa
 • B2B-myynnin prosessien sekä CRM-ohjelmistojen tuntemusta, esim. HubSpot, Salesforce, Pipedrive, MS Dynamics jne.
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sillä yrityksen virallinen työkieli on englanti

Kuulostaako tutulta – oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 26.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme InlineMarketin palvelukseen. Yrityksestä ja InlineInsightista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.inlineinsight.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Sales

Safetum etsii nyt kasvavaan ja nuorekkaaseen myyntitiimiin neljää Junior Asiakkuuspäällikköä, tukemaan paloturvallisemman Suomen rakentamista ja ennaltaehkäisemään kiinteistöpaloissa syntyviä henkilö- ja omaisuusvaurioita. Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat oppia uutta ja panostaa laadukkaiden ja pitkäkestoisten yhteistyösuhteiden kehittämiseen!

hartwall-atalent

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.
Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa.

Sales

Mapita is now looking for a driven and ambitious Global Sales Manager to join their growing team and to help them conquer bigger markets globally. Your prime responsibility as Global Sales Manager is to focus on new customer acquisition via outbound sales, especially in the Nordics, Germany, the UK and USA. Mapita Oy is a SaaS company providing a community engagement platform called Maptionnaire. The company is based in Finland and founded in 2011. Read more and apply now!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen