Sales Executive

Julkaistu 16.01.2020

Liana Technologies on Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan teknologiakumppani. Meidät tunnetaan vahvasta markkina-asemastamme sekä rehellisestä ja hyvästä maineesta. Yrityksemme pääkonttori on Oulussa, mutta toimistoja löytyy myös Helsingistä, Tukholmasta, Pariisista, Munchenista, Dubaista ja Hongkongista. Kasvamme kovaa vauhtia ja meitä on jo 240 eri tehtävissä ympäri maailmaa. Ratkaisuihimme luottavat muun muassa suuret globaalit toimijat kuten Audi, Ikea ja Samsung Group.

Liana Technologies hakee Sales Executivea osaksi tiimiään Helsinkiin. Tehtävässä pääset vastaamaan Lianan kokonaisvaltaisen markkinointiteknologian konsultoivasta myynnistä. Työnkuva koostuu B2B-asiakashankinnan koko elinkaaresta sisältäen prospektointia, potentiaalisten asiakkaiden kontaktointia, myyntitapaamisia, tarjousten laatimista ja asiakkuuksien hoitoa. 

Miksi myynnin ammattilaiset viihtyvät ja menestyvät Lianalla?

 • Tuotteillamme on vahva markkina-asema ja ne tarjoavat asiakkaillemme selkeää lisäarvoa
 • Tarjoamme Suomen laajimman markkinointiteknologian tuoteportfolion, joten et jumiudu yksittäisen tuotteen myyntiin
 • Tarjoamme reilun pohjapalkan, jonka lisäksi tulevat provisio ja bonukset suoriutumisen mukaan
 • Voit edetä esimerkiksi esimiestehtäviin tai vastaamaan tietyn toimialan myynnistä
 • Tiimissämme vallitsee vahva ja kannustava ryhmähenki

Pääset parhaiten tuloksiin, mikäli sinulla on aito kiinnostus digiviestinnän ja markkinoinnin maailmaan, jonka lisäksi omaat jo myyntikokemusta jonkin B2B-ratkaisun parista. Olet tulosorientoitunut, itseohjautuva ja sinulla riittää motivaatiota toimia myös tiukoissa tilanteissa. Ennen kaikkea olet valmis tekemään töitä menestyksesi ja tiimin onnistumisen eteen ja haluat kehittää sekä itseäsi että asiakkaitasi. 

Hakijalta odotetaan: 

 • Kokemusta B2B-myyntitehtävistä
 • Itseohjautuvaa ja tuloshakuista asennoitumista myyntitehtäviä kohtaan
 • Halua kehittyä ja tukea asiakkaidemme kasvua
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Markkinointiteknologian tuntemus ja pilvipohjaisten ratkaisujen myyntikokemus
 • Ruotsin kielitaito

Mikäli kiinnostuit ja koet soveltuvasi Sales Executiven tehtävään Liana Technologiesille, lähetä hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 2.2.2020 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/liana-technologies-sales-executive-1-2020. Mainitsethan hakemuskirjeessäsi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän hakemusdokumenttisi PDF-muodossa. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Liana Technologiesin palvelukseen. Lianaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.lianatech.fi/

Tehtävästä, aikataulusta ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (+358 400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi.)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy myynnistä ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen