Sales Executive

Julkaistu 15.05.2020

InfoBuild on organisaatioissa liikkuvan datan jalostamiseen erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat suuret ja keskisuuret organisaatiot. Sadat tuhannet suomalaiset käyttävät InfoBuildin toteuttamia ratkaisuja sekä niihin pohjautuvia julkisia palveluja. InfoBuild edustaa kansainvälisen ohjelmistoyhtiön Information Buildersin (www.ibi.com) analytiikka-, datan laatu- ja masterdatan hallintaratkaisuja sekä integraatioratkaisuja. Information Buildersin tuotteet on arvioitu johtaviksi useiden analyytikkotalojen toimesta (mm. Gartner, BARC, Forrester, Ventana). Osoitteesta infobuild.fi löydät lisätietoa ratkaisuistamme ja niiden tuottamista tuloksista.

United Software Distributors -konserniin kuuluvan InfoBuildin pääkonttori on Espoossa, minkä lisäksi yrityksellä on toimipiste myös Tallinnassa. InfoBuildin asiakkaita ovat mm. Nordea, Tallink-Silja, SEB pankki, Saint-Gobain Rakennustuotteet, Kela, LVI-Dahl, Fimea (ent. Lääkelaitos), SLO, Suomen Akatemia, Trafi, Tullihallitus ja Väestörekisterikeskus.

InfoBuild etsii nyt joukkoonsa Espooseen aktiivista ja datan mahdollisuuksista kiinnostunutta B2B-myynnin ammattilaista. Tässä tehtävässä myyt koko InfoBuildin tuote- ja palveluportfoliota ohjelmistolisensseistä asiantuntijapalveluihin. InfoBuild tarjoaa monipuolisia ratkaisuja tehostaakseen asiakkaidensa datan hyödyntämistä ja roolissasi pääset syventymään etenkin datan hallinnan ja datan laadun ratkaisuihin, jotka ovat tällä hetkellä hyvin ajankohtaisia aihepiirejä. Asiakaskunta koostuu monilla aloilla toimivista, pääosin suurista yrityksistä sekä julkisen sektorin toimijoista. 

Tehtävässä pääset vastaamaan koko myyntiprosessista.  Sinun ei tarvitse aloittaa myyntityötä tyhjästä, koska InfoBuildilla on pitkäaikaisia asiakkaita ja  laaja kontaktiverkosto.  Olet nälkäinen ja isojen kauppojen loppuunvieminen saa sukat pyörimään jaloissasi. Tehtävän pääpaino tulee olemaan uusasiakashankinnan ympärillä tapahtuvassa myynnissä sekä ratkaisujen työstämisessä yhdessä tiimin kanssa. Rooli sisältää myös olemassa olevien asiakkuuksien hallintaa sekä yhteydenpitoa ulkomaisen päämiehen suuntaan. Tehtävässä toimit osana ketterää kymmenen hengen tiimiä ja toimialueenasi on pääosin pääkaupunkiseutu. 

Etsimämme kandidaatti omaa vähintään 5 vuoden kokemuksen ratkaisumyynnin parista ICT-alalta, mutta voit hyvin olla myös jo enemmän kokemusta omaava henkilö. Ideaalitilanne on, että sinulla olisi kokemusta ohjelmistojen myynnistä ja suuremmistakin kaupoista. Sinulle sopii työskentely pidemmän myyntisyklin parissa, joka vaatii kärsivällisyyttä. Olet ulospäinsuuntautunut persoona ja sinulta löytyy yhtä lailla draivia kuin tilannetajua. Töitä pystyt tekemään sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. 

Tämä tehtävä antaa erinomaiset lähtökohdat tulokselliselle myyntityölle: edustat maailmanluokan ratkaisuja alalla, josta asiakkaat ovat vahvasti kiinnostuneita ja jossa on vielä paljon potentiaalia.  Palkkamalli on houkutteleva. Roolissasi sinua tukevat kovan luokan asiantuntijat. Tämä tehtävä sopii sinulle, jos et tahdo työskennellä osana suurta ja byrokraattista koneistoa, vaan joustava ja pienempi organisaatio kuulostaa houkuttelevammalta.  

Hakijalta odotetaan: 

 • Teknistä tai kaupallista korkeakoulututkintoa
 • Vähintään 5 vuoden kokemusta ratkaisumyynnistä ICT-alalta
 • Kykyä työskennellä sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus ohjelmistojen myymisestä ja suurista, pitkän myyntisyklin kaupoista 
 • Kokemus data-analytiikan, datan hallinnan tai datan laadun parista
 • Kokemus julkishankinnoista
 • Tietotekniikan alan koulutus

Tarjoamme sinulle: 

 • Työpaikan vakaassa mutta ketterässä perheyhtiössä, jota johdetaan sitoutuneesti
 • Eri toimialoilta tulevia suuria asiakkaita, jotka tuovat mahdollisuuden suuriin kauppoihin
 • Mahdollisuuden edustaa maailmanluokan datan hallinnan ja datan laadun ratkaisuja
 • Ajankohtaisen toimialan, joka kiinnostaa asiakkaita ja jossa on vielä paljon potentiaalia
 • Kilpailukykyisen palkkamallin

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.5. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/infobuild-sales-executive-5-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, josta alkaen olisit tehtävään käytettävissä. 

InfoBuildista voit lukea lisää osoitteessa: http://infobuild.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme InfoBuildin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen