Imoon

Sales Manager

Julkaistu 12.01.2021

Imoon on nuori ja dynaaminen italialainen valaisinvalmistaja, joka perustaa tieto-taitonsa monikymmenvuotiseen alan kokemukseen. Korkealuokkaiset Imoon valaisimet sopivat monipuoliseen myymälä- liiketila-, toimisto- ja teollisuusvalaistukseen.

Vuonna 2010 perustettu Imoon on yksi merkittävimmistä valaisinyrityksistä kansainvälisellä Food & Retail -alalla. Yrityksen pääkonttori sijaitsee muotoilun ja muotimaailman mekassa Milanossa. Imoon tekee valaistussuunnitelmia erilaisille myymälöille ja hoitaa myös valaisinasennuksia ja Imoonin valaisimia käytetään jo 30 maassa.

Imoon valittiin Coop Italian Tulevaisuuden Digi-Supermarketin valaisintoimittajaksi Milanossa pidettyyn EXPO 2015 maailmannäyttelyyn. Valaistusprojekti sai kuluttajilta ja kriitikoilta erittäin paljon kiitosta ympäristöystävällisyytensä ansiosta ja siksi siitä tuli yksi näyttelyn mielenkiintoisimmista kohteista. Viimeisimpiä suuria projekteja on Aresessa sijaitsevan Il Centro -ostokeskuksen monien myymälöiden valaistussuunnittelu ja toteutus. Milanon pohjoispuolella sijaitseva Il Centro avattiin keväällä 2016 ja se on Italian suurin ostoskeskus.

Imoon jatkaa kansainvälisen toimintansa laajentamista. Tytäryhtiöitä on jo Isossa-Britanniassa, Tšekin tasavallassa ja Etelä-Afrikan tasavallassa sekä yhteistyökumppaneita Euroopassa ja Amerikassa. Lue yrityksestä lisää täältä: https://www.imoon.fi/
Etsimme motivoitunutta Sales Manageria toimimaan Pirkanmaan alueella. Tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta sekä asiakkuuksien kehittämisestä. Pääset osaksi koko myyntiprosessia aina prospektoinnista kaupan clousaukseen. Kontaktoit asiakkaita puhelimitse ja sovit omat tapaamisesi. Tapaat potentiaalisia asiakkaita kasvokkain ja kehität omia jo olemassa olevia asiakassuhteitasi ideoimalla sekä kehittämällä erilaisia valaistusratkaisuja. Asiakkaitasi ovat etenkin vähittäiskaupat, myymälät, arkkitehti- ja suunnittelutoimistot sekä muut liiketoimitilat. Voit tutustua lisää tyytyväisiin asiakkaisiimme täältä: https://www.imoon.fi/referenssit/ Huomioithan, että työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia.

Työssäsi pääset itse vastaamaan oman työn aikataulutuksesta ja toivommekin, että osaat työskennellä itseohjautuvasti. Myyntityön lisäksi toivomme, että sinulta löytyy valmiutta auttaa asiakkaiden valaisimien asentamisessa. Myyntitiimi koostuu lisäksesi kahdesta muusta myyntiedustajasta, joilla on omat myyntialueet. Pääset kuitenkin olemaan heidän kanssa tiiviissä yhteistyössä digitaalisten kanavien kautta. Kokemustasi tärkeämpää meille on aito motivaatio myyntityötä kohtaan.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus tehtävässä on sopivan henkilön löydyttyä esimerkiksi helmikuun aikana. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Hakijalta odotetaan:

  • Kokemusta myynnin parista (b2c tai b2b) sekä motivaatiota myyntityötä kohtaan
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista ja vähintään kirjallista englannin kielen ymmärrystä
  • Itseohjautuvaa ja aktiivista työskentelytyyliä sekä avointa ja rohkeaa asennetta
  • MS Office -taitoja ja ajokorttia

Tarjoamme sinulle:

  • Joustavuutta ja autonomiaa toteuttaa työtäsi – lopputulos ratkaisee eikä meillä mikromanageerata
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisten projektien ja valaistusratkaisujen parissa
  • Tilaisuuden vaikuttaa kuluttaja-asiakkaiden ostokokemuksiin luomalla ostoelämyksiä laadukkailla valaistustuotteilla

Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf- muodossa viimeistään 25.1.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakemuksessasi myös aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (0405579389, laura.seppa[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Sales

Johtava pakkausmateriaalien ja täyttölaitteiden toimittaja Elopak etsii Supply Chain Specialistia osaksi pientä, mutta sitäkin tehokkaampaa tiimiään - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomessa perustat puurakentamisen kulttuurille valettiin jo vuosikymmeniä sitten, kun hirsimökit ja rintamamiestalot yle...

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Osaavan henkilöstön pysyvyys on kriittistä yrityksen menestykselle. Lue 3 vinkkiä henkilöstön sitouttamiseen, jolla pienennät yrityksesi vaihtuvuutta.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen