Imoon

Sales Manager

Julkaistu 12.01.2021

Imoon on nuori ja dynaaminen italialainen valaisinvalmistaja, joka perustaa tieto-taitonsa monikymmenvuotiseen alan kokemukseen. Korkealuokkaiset Imoon valaisimet sopivat monipuoliseen myymälä- liiketila-, toimisto- ja teollisuusvalaistukseen.

Vuonna 2010 perustettu Imoon on yksi merkittävimmistä valaisinyrityksistä kansainvälisellä Food & Retail -alalla. Yrityksen pääkonttori sijaitsee muotoilun ja muotimaailman mekassa Milanossa. Imoon tekee valaistussuunnitelmia erilaisille myymälöille ja hoitaa myös valaisinasennuksia ja Imoonin valaisimia käytetään jo 30 maassa.

Imoon valittiin Coop Italian Tulevaisuuden Digi-Supermarketin valaisintoimittajaksi Milanossa pidettyyn EXPO 2015 maailmannäyttelyyn. Valaistusprojekti sai kuluttajilta ja kriitikoilta erittäin paljon kiitosta ympäristöystävällisyytensä ansiosta ja siksi siitä tuli yksi näyttelyn mielenkiintoisimmista kohteista. Viimeisimpiä suuria projekteja on Aresessa sijaitsevan Il Centro -ostokeskuksen monien myymälöiden valaistussuunnittelu ja toteutus. Milanon pohjoispuolella sijaitseva Il Centro avattiin keväällä 2016 ja se on Italian suurin ostoskeskus.

Imoon jatkaa kansainvälisen toimintansa laajentamista. Tytäryhtiöitä on jo Isossa-Britanniassa, Tšekin tasavallassa ja Etelä-Afrikan tasavallassa sekä yhteistyökumppaneita Euroopassa ja Amerikassa. Lue yrityksestä lisää täältä: https://www.imoon.fi/
Etsimme motivoitunutta Sales Manageria toimimaan Pirkanmaan alueella. Tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta sekä asiakkuuksien kehittämisestä. Pääset osaksi koko myyntiprosessia aina prospektoinnista kaupan clousaukseen. Kontaktoit asiakkaita puhelimitse ja sovit omat tapaamisesi. Tapaat potentiaalisia asiakkaita kasvokkain ja kehität omia jo olemassa olevia asiakassuhteitasi ideoimalla sekä kehittämällä erilaisia valaistusratkaisuja. Asiakkaitasi ovat etenkin vähittäiskaupat, myymälät, arkkitehti- ja suunnittelutoimistot sekä muut liiketoimitilat. Voit tutustua lisää tyytyväisiin asiakkaisiimme täältä: https://www.imoon.fi/referenssit/ Huomioithan, että työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia.

Työssäsi pääset itse vastaamaan oman työn aikataulutuksesta ja toivommekin, että osaat työskennellä itseohjautuvasti. Myyntityön lisäksi toivomme, että sinulta löytyy valmiutta auttaa asiakkaiden valaisimien asentamisessa. Myyntitiimi koostuu lisäksesi kahdesta muusta myyntiedustajasta, joilla on omat myyntialueet. Pääset kuitenkin olemaan heidän kanssa tiiviissä yhteistyössä digitaalisten kanavien kautta. Kokemustasi tärkeämpää meille on aito motivaatio myyntityötä kohtaan.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus tehtävässä on sopivan henkilön löydyttyä esimerkiksi helmikuun aikana. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Hakijalta odotetaan:

  • Kokemusta myynnin parista (b2c tai b2b) sekä motivaatiota myyntityötä kohtaan
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista ja vähintään kirjallista englannin kielen ymmärrystä
  • Itseohjautuvaa ja aktiivista työskentelytyyliä sekä avointa ja rohkeaa asennetta
  • MS Office -taitoja ja ajokorttia

Tarjoamme sinulle:

  • Joustavuutta ja autonomiaa toteuttaa työtäsi – lopputulos ratkaisee eikä meillä mikromanageerata
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisten projektien ja valaistusratkaisujen parissa
  • Tilaisuuden vaikuttaa kuluttaja-asiakkaiden ostokokemuksiin luomalla ostoelämyksiä laadukkailla valaistustuotteilla

Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf- muodossa viimeistään 25.1.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakemuksessasi myös aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (0405579389, laura.seppa[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Sales

Safetum etsii nyt kasvavaan ja nuorekkaaseen myyntitiimiin neljää Junior Asiakkuuspäällikköä, tukemaan paloturvallisemman Suomen rakentamista ja ennaltaehkäisemään kiinteistöpaloissa syntyviä henkilö- ja omaisuusvaurioita. Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat oppia uutta ja panostaa laadukkaiden ja pitkäkestoisten yhteistyösuhteiden kehittämiseen!

hartwall-atalent

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.
Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa.

Sales

Mapita is now looking for a driven and ambitious Global Sales Manager to join their growing team and to help them conquer bigger markets globally. Your prime responsibility as Global Sales Manager is to focus on new customer acquisition via outbound sales, especially in the Nordics, Germany, the UK and USA. Mapita Oy is a SaaS company providing a community engagement platform called Maptionnaire. The company is based in Finland and founded in 2011. Read more and apply now!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen