Sales Manager

Julkaistu 28.08.2020

IISY, sisäilmaan erikoistunut digitaalinen asiantuntijatalo, auttaa kiinteistönomistajia johtamaan sisäilman laadun kehitystä suurissa rakennuskannoissa digitaalisella Freesi-sisäilmapalvelullaan. Yritys perustettiin vuonna 2017 missionaan “Terveempiä rakennuksia. Terveempiä ihmisiä.”, ja siitä lähtien Freesi-sisäilmapalvelulla on Suomessa ollut markkinoiden johtava asema sisäilman laadun kehittämistä tarjoavana digitaalisena asiantuntijapalveluna.

Freesi-sisäilmapalvelu on Suomen markkinajohtaja ja yksi nopeimmin kasvavista digitaalisista palveluista kiinteistöalalla. Hyvien tuloksien johdosta Freesi-sisäilmapalvelun myyntijoukkuetta vahvistetaan palkkaamalla uusia ratkaisumyyjiä kiinteistösijoittajien ja kiinteistöhallintayhtiöiden asiakassegmenttiin. 

Parissa vuodessa kerätty vakuuttava kattaus niin julkisen- kuin yksityisenkin puolen referenssejä (→ iisy.fi/kokemuksia) osoittaa, että Freesi-sisäilmapalvelu tuottaa aitoa lisäarvoa yritysasiakkailleen – tästä osoituksena erittäin vähäinen asiakaspoistuma! Hyvän tuotteen avuksi tarvitaan tietysti myös laadukas myyntiprosessi ja sen toimivuus on jo hiottu ja testattu useissa asiakassegmenteissä. Tämä antaa erinomaiset lähtökohdat myyntityössä menestymiseen.

Sales Managerina roolissasi on kaksi painopistettä: oman avainasiakasmyynnin tekeminen ja toimiminen uuden, kiinteistösijoittajien ja kiinteistöhallintayhtiöiden asiakassegmenttiä palvelevan myyntitiimin esimiehenä. Pääset ottamaan vastuullesi koko myyntiprosessin ensikontaktoinnista asiakastapaamiseen (kasvokkain ja etänä), ja pilottikeissin jälkeen asiakkuuden jatkojalostamiseen. Lähtökohtaisesti sinun ei itse tarvitse käyttää aikaa potentiaalisten prospektien kaiveluun tai arviointiin, sillä pohjatyö tälle on jo tehty hyvin. Pääset siis hyvin nopeasti kiinni varsinaiseen puhelimitse sekä sähköpostitse tapahtuvaan kontaktointiin. Tehtävässä aloittaessasi työn painopiste on aluksi uusasiakashankinnassa, sillä olet perustamassa uuden asiakassegmentin palvelemiseksi rakentuvaa myyntitiimiä. Tiimissäsi toimii aluksi yksi Account Manager ja voit itse vaikuttaa uuden asiakassegmentin kasvunopeudella tiimisi henkilömäärän kasvuun. 

Ideaalikandidaattimme tehtävään on henkilö, jolla on vähintään muutaman vuoden kokemus ratkaisumyynnin maailmasta sekä myynnin esimiestehtävistä. Jotta puhut asiakkaidemme kanssa samaa kieltä, toivomme sinulta työkokemusta tai opintoja kiinteistöalan liiketoiminnan parista tai muusta teknisestä ympäristöstä. Sinulla on vahva liiketoimintaymmärrys ja kyky poistaa tieltä mahdollisia pullonkauloja sekä kehittää toimialueesi myyntiprosessia. Persoonaltasi olet prosessiorientoitunut ja sinulla on halua olla tukemassa ja kasvattamassa tiimisi myyjiä. 

Tarjoamme sinulle tarvittavat avaimet menestymiseen toimivaksi osoittamaamme myyntiprosessiin huolellisesti perehdyttämällä. Työtä ohjaavat selkeästi määritellyt suuntaa, määrää ja laatua painottavat mittarit. Oman työn suunnittelun, aikataulun ja sijainnin saat toteuttaa haluamallasi tavalla ja onnistumistasi tuetaan jatkuvalla koulutuksella ja valmennuksella. 

IISY tarjoaa sinulle:

 • Paikan hyvässä vauhdissa olevassa yrityksessä – Tuote on hyvä ja myyntiprosessi toimiva! 
 • Mahdollisuuden tehdä samanaikaisesti yhteiskunnallisesti merkittävää työtä ja ansaita siinä sivussa erittäin hyvin – Meillä ei ole palkkakattoa! 
 • Nopean startin työsuhteellesi alun korotetun pohjapalkan sekä valmiiden ja osin valmiiksi “lämpimien” kontaktien kautta 
 • Organisaation, jossa asiakassuhteet ovat pitkiä ja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti 
 • Työnantajan, joka panostaa ammatilliseen kehittymiseesi ja henkiseen hyvinvointiisi konkreettisesti: sinulla on esimerkiksi mahdollisuus yrityksen ulkopuoliseen valmennukseen ja terapiapalveluiden käyttöön
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden  

Sinulta odotamme:

 • Motivaatiota ja potentiaalia tehdä systemaattista ja pitkäjänteistä myyntityötä tulosten aikaansaamiseksi 
 • Vähintään muutaman vuoden kokemusta ratkaisumyynnin tehtävistä ja esimiesroolista
 • Kiinnostusta ja kykyä keskustella teknisistä kokonaisuuksista erilaisten ihmisten kanssa 
 • B-ajokorttia (auton saat tarvittaessa yhtiöltä)  

Eduksesi luemme:

 • Aiemman kokemuksen kiinteistö- tai rakennusalalta 

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 13.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/iisy-sales-manager-8-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan tehtävässä.

IISY Oy:stä ja Freesi-sisäilmapalvelusta voit lukea lisää osoitteessa: https://iisy.fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme IISYn palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen