Sales & Operations Planning Specialist

Julkaistu 29.05.2019

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani.

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku etsii joukkoonsa Sales & Operations Planning (S&OP) Specialistia. Vastuullasi on huolehtia S&OP-prosessin toteutumisesta ja jatkuvasta kehittämisestä Wihurin Metro-tukulla. Teet tiivistä yhteistyötä esimerkiksi myynnin, hankinnan, tuotetäydennyksen ja logistiikan kanssa. Työssäsi vastaat prosessin toteutumisesta eri yksiköissä ja niiden välillä sekä tuet yksiköitä prosessin eri vaiheissa.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää systemaattista lähestymistapaa sekä kehittämisorientoitunutta asennetta – tunnistat kehityskohtia prosessissa ja jatkojalostat aktiivisesti toimintatapoja eteenpäin. Etsimältämme henkilöltä odotamme S&OP-prosessiosaamista vähintään opintojen, mutta mielellään myös käytännön työn kautta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Hakijalta odotamme:

 • S&OP-prosessiosaamista sekä aiempaa relevanttia työkokemusta (esim. toimitusketjun hallinnasta tai liiketoiminnan ennustamisesta)
 • Soveltuvaa koulutusta (esim. tuotantotalous, kauppatieteet)
 • Hyviä organisointitaitoja sekä rohkeaa ja kehittämishaluista työotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Aiemman työkokemuksen S&OP-prosessin käyttöönotosta ja toteutuksesta
 • Kokemuksen päivittäistavara-alalta
 • Kokemuksen erityisesti SAP-, Relex- ja Qlik Sense -toiminnanohjaus- ja raportointiympäristöistä

Wihurin Metro-tukku tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen tehtävän ja erinomaisen mahdollisuuden oman ammattitaidon syventämiseen
 • Tilaisuuden nähdä laajasti muuttuvaa päivittäistavara-alaa ja tukkukaupan toimitusketjua kokonaisuudessaan
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
 • Viihtyisän työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, työkyvyn ja -hyvinvoinnin tuen sekä ostoedut Wihurin toimipisteissä sekä yhteistyökumppaneilla
 • Monialakonsernin tarjoamat mahdollisuudet myös tulevaisuudessa – pääset osaksi suurta suomalaista, kansainvälisesti toimivaa yritystä, joka kehittyy jatkuvasti ja jolla on vahva historia

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 12.6.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-aarnio-metro-tukku-sales-operations-planning-specialist-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme läpi hakemuksia ja saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Wihurin Metro-tukusta voit lukea lisää osoitteissa: https://www.emetro.fi ja https://www.wihuri.fi/aarnio.  Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Vilma Järvinen (+358 50 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Tiedekeskus Heureka etsii nyt yhteisöönsä toimeen tarttuvaa ja hyvän asenteen omaavaa kiinteistövastaavaa!

Jos sinulta löytyy myyntihenkisyyttä sekä teknistä ymmärrystä, ja haluat ottaa vastuuta mielenkiintoisissa projekteissa, lue lisää tästä roolista sekä Lujabetonin tarjoamista mahdollisuuksista!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin Advisory board uudistui ja mukaan liittyivät Kirsi Piha, Sami Erviö sekä Moaffak Ahmed.

Tässä podcastissa keskustelemme siitä mitä rekrytointimenetelmiä nuoret ammattilaiset kohtaavat ja mitä he toivovat rekrytoivien yritysten käyttävän.

Tässä podcastissa Niklas Huotari ja professori Janne Tienari keskustelevat uuden sukupolven johtamisesta.

Tässä podcastissa aTalentin toimitusjohtaja Niklas Huotari ja professori Janne Tienarin keskustelevat uuden sukupolven johtamisesta.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen