Sales Specialist

Julkaistu 15.05.2019

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visma on noteerattu myös Great Place to Work® -sertifioinnilla. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.

Visma Solutions etsii voimakasta kasvuaan vauhdittamaan kehittymishaluista Sales Specialistia osaksi Professional Service Automation (PSA) -myyntitiimiä! PSA:n ValueFrame ja Severa ovat markkinoiden johtavia ratkaisuja asiantuntijatyön toiminnanohjaukseen ja projektinhallintaan, joita pääset tässä roolissa myymään pienille ja keskisuurille asiakasyrityksille. Lue lisää ValueFramesta ja Severasta!

Sales Specialistina tehtäviesi pääpaino on B2B-myynnissä ja keskeisin tavoitteesi on yritysasiakaskunnan kasvattaminen ratkaisukeskeisen uusasiakashankinnan keinoin kattaen kaiken prospektoinnista ja buukkaamisesta kasvokkaisiin asiakastapaamisiin ja kauppojen ”klousaamiseen”. Keskustelet asiantuntijayritysten johdon kanssa heidän liiketoiminnastaan, kartoitat nykyiset toimintamallit sekä etsit kehityskohteita, joissa Visman ratkaisut voisivat auttaa automatisoimalla ja tehostamalla prosesseja. Perustelet ja demoat kullekin asiakkaalle räätälöidyn ratkaisun sekä sen tuomat hyödyt. Tässä tehtävässä aikaisempaa myyntikokemusta tai SaaS-tuntemusta tärkeämpää ovat halu kehittyä ja etsiä asiakkaalle toimivimmat ratkaisut, kiinnostus asiakaskokemuksen kehittämiseen sekä rohkeus tarttua toimeen. Olet osa seitsemän hengen myyntitiimiä ja motivoidut niin itsesi ylittämisestä kuin yhteisistä onnistumisista.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä (B2B/B2C), mutta ennen kaikkea innostusta aktiiviseen myyntityöhön
 • Ratkaisukeskeistä ja sinnikästä otetta myyntiin sekä halua ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa
 • Halua oppia uutta ja siten kehittyä sekä kehittää – sinulla on tärkeä rooli ratkaisujen parantamisessa antamalla kehitystiimille palautetta markkinoiden nykyisistä ja tulevista tarpeista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Tehtävään soveltuvan opintotaustan (esim. kaupallinen)
 • Aiemman kokemuksen ratkaisumyynnistä
 • ERP-tuntemuksen
 • Kiinnostuksen SaaS-ratkaisuja kohtaan

Visma Solutions tarjoaa sinulle:

 • Vaihtelevan ja joustavan tehtävänkuvan pilvipalveluna tuotettujen SaaS-ratkaisujen asiantuntijayrityksessä
 • Mahdollisuuden kehittää B2B-myyntiosaamista ja oppia lisää sekä toiminnanohjauksen automatisoinnista että erilaisista yritysasiakkuuksista – erinomaiset valmiudet nousujohteiselle uralle!
 • Tiiviin myyntitiimin tuen sekä vapauteen ja vastuuseen pohjautuvan kannustavan työilmapiirin: “Visma Solutions asettaa korkeita tavoitteita ja antaa työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä”
 • Hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet osaamisesi ylläpitoon ja kasvattamiseen
 • Pitkäjänteiseen tekemiseen motivoivan palkkamallin reilulla pohjapalkalla ja suoritukseesi perustuvalla provisiolla

Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä Sales Specialistina yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään to 30.5.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/visma-solutions-sales-specialist-saas-ratkaisut-toiminnanohjaukseen-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän. Haku on ensisijaisesti Helsinkiin, mutta hakemukset myös Lappeenrantaan otetaan huomioon!

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytoinnista Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Visma Solutionsin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

dSign etsii joukkoonsa aktiivista ja tulosnälkäistä Account Manageria Helsinkiin! Mikäli olet valmis astumaan suomalaisen sisustussuunnittelun valioliigaan, jatka lukemista.

aTalent Recruiting logo

Kovan kasvun keskellä etsimme myyntitiimiimme uusia Account Managereita konsultatiivisen myynnin ja asiakkuushallinnan tehtäviin!

North European Oil Trade Oy (NEOT) is now looking to strenghten its team in the form of a new Customer Service & HSEQ (Health, Safety, Environment, Quality) Coordinator!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Flexens was founded in 2018 to become a world leading project development company for renewable energy systems. Success ...

Tässä #rekrycast podcastissa käydään läpi mitä työnantajamielikuva tarkoittaa, mistä työnantajamielikuva syntyy ja miten siihen voi vaikuttaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen