Sales Trainee

Julkaistu 27.09.2019

Aalto University Executive Education Oy (Aalto EE) tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja hyödyntäen Aalto-yliopiston osaamista. Yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Singaporessa. Aalto EE:n missiona on rakentaa parempi maailma paremmalla johtajuudella ja kehittää uuden aallon johtajia. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Lisätietoa Aalto EE:n toiminnasta saat täältä: www.aaltoee.fi.

Aalto EE etsii asiakkuustiimiinsä aktiivista, tarkkaa ja tiedonhaluista Sales Traineeta. Asiakkuustiimi vastaa Aalto EE:n koko tarjoaman B2B-myynnistä, erityisesti räätälöityjen ohjelmien osalta. Toimenkuvaasi kuuluu erilaisia myynnin tuen tehtäviä ja asiakaskontaktointia. Tehtävän tavoitteena on tukea asiakkuustiimiä myyntiprosessissa, esimerkiksi tarjousten työstössä, tiedonhaussa ja CRM-järjestelmän ylläpidossa. 

Olet vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva KTM tai sinulla on vastaava opintotausta. Mikäli viimeistelet vielä opintojasi, nelipäiväinen työviikko on myös mahdollinen. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta tai tietämystä myyntiin liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi kesätöistä tai opinnoista.

Tarjoamme sinulle kehittymispolun, joka mahdollistaa kasvun myynnin ja asiakastyön ammattilaiseksi kansainvälisessä ympäristössä kiinnostavalla toimialalla. Oppimistasi ja onnistumistasi tukevat mukavat ja asiantuntevat kollegat. Palkallinen trainee-jakso kestää 6 kuukautta, minkä jälkeen jatko on mahdollinen. Tavoitteena on, että Sales Trainee kasvaa tulevaisuudessa Account Managerin rooliin.

Hakijalta odotetaan: 

  • Yliopistotutkinto (opintosi voivat olla vielä viimeistelyä vaille valmiit) 
  • Kokemusta tai tuntemusta myynnin kentästä esimerkiksi opintojen tai työkokemuksen puolesta
  • Kiinnostusta organisaatioiden ja ihmisten kehittämiseen
  • Liiketoiminnallista ja myynnillistä ymmärrystä
  • Yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta
  • Sujuvat MS Office-taidot, erityisesti PowerPoint- ja Excel-osaamista 
  • Hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi pdf-muodossa viimeistään 13.10.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/aalto-ee-sales-trainee-9-2019. Halutessasi lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä aTalentin Recruitment Manager Laura Seppään (laura.seppa[at]atalent.fi tai 0405579389). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aalto EE:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

dSign etsii joukkoonsa aktiivista ja tulosnälkäistä Account Manageria Helsinkiin! Mikäli olet valmis astumaan suomalaisen sisustussuunnittelun valioliigaan, jatka lukemista.

aTalent Recruiting logo

Kovan kasvun keskellä etsimme myyntitiimiimme uusia Account Managereita konsultatiivisen myynnin ja asiakkuushallinnan tehtäviin!

North European Oil Trade Oy (NEOT) is now looking to strenghten its team in the form of a new Customer Service & HSEQ (Health, Safety, Environment, Quality) Coordinator!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Flexens was founded in 2018 to become a world leading project development company for renewable energy systems. Success ...

Tässä #rekrycast podcastissa käydään läpi mitä työnantajamielikuva tarkoittaa, mistä työnantajamielikuva syntyy ja miten siihen voi vaikuttaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen