Scrum Master

Julkaistu 26.03.2019

Air Dice on vuonna 2003 perustettu suomalainen rahapeleihin keskittynyt kokenut pelikehittäjä. Kehitämme ja lisensoimme pelejämme rahapelioperaattoreille pääasiassa ulkomailla. Yrityksen tuotteissa keskitytään erinomaisiin visuaalisiin sekä käyttäjäystävällisiin ratkaisuihin. Air Dicen missiona on tarjota rahapelien kentässä uudenlaisia ideoita, jotka antavat käyttäjille rutkasti enemmän viihdyttäviä kokemuksia, tekemistä ja immersiota kuin muut toimijat. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalliossa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto asettuu noin kahteen miljoonaan euroon, vakavaraisuuden ollessa erittäin hyvällä tasolla. Tällä hetkellä Air Dicen tiimiin kuuluu 14 henkilöä Helsingissä sekä yksi henkilö Hollannissa.

Air Dice etsii nyt Scrum Masteria koordinoimaan sisäisiä ketteriä toimintatapojaan. Vastuullasi on sekä teknisten prosessien kehittäminen että Air Dicen yhdeksän hengen softakehitystiimin tiimidynamiikan kehittäminen ja tiimin innostaminen. Air Dice ja sen myötä myös henkilöstö kasvaa ja tulevaisuudessa vastuullasi voi olla useampikin tiimi. Aloittaessasi pääset työskentelemään erityisesti Scrum Masterin roolissa, mutta on myös mahdollista, että työtehtäviesi painotus siirtyy johonkin toiseen projektinhallinnan viitekehykseen tulevaisuudessa. Tehtäviisi kuuluu mm. softakehityksen koordinointi ja aikataulutus sekä prosessin mukauttaminen kahden viikon sprintteihin. Pääset kehittämään Air Dicen sisäisiä työskentelytapoja kohti entistä antoisampaa tiimityöskentelyä ja yhä parempaa yrityskulttuuria työstämällä esimerkiksi tiimirakenteita ja työskentelytapoja. Pidät omalta osaltasi huolen siitä, että softakehitystiimillä on parhaat mahdolliset valmiudet työskennellä tehokkaasti kohti yhteisiä maaleja.

Tehtävässä menestyäksesi sinun ei tarvitse olla kokenut Scrum-mestari, mutta edellytämme halukkuutta kehittyä ketterään ohjelmistokehitysprosessin ammattilaiseksi – Air Dice tarjoaa toki perehdytyksen tehtävään, mikäli sinulla ei vielä ole kokemusta vastaavista tehtävistä. Mikäli sinulla on jo aikaisempaa Scrum-kokemusta, tehtävä tarjoaa sinulle varmasti uudenlaisia haasteita. Emme edellytä sinulta koodausosaamista, mutta se auttaa sinua käytännön prosessien hallinnassa. Sinulla voi olla taustaa vastaavien tehtävien parista tai esim. teknisen projektipäällikön, koodarin, konsultin tai valmentajan tehtävistä. Tehtävä sopii mainiosti esim. sinulle, joka etsit IT-alalta pienempää organisaatiota, jossa pääset tsemppaamaan ihmisiä sekä koordinoimaan ketterää projektinhallintaa. Scrum Masterina menestyminen edellyttää aikaansaavaa työskentelyotetta ja vahvoja projektinhallintataitoja.

Odotamme sinulta:

 • IT-alan koulutustaustaa (AMK/yo)
 • Scrum-, agile- ja lean-konseptien sekä menetelmien ymmärrystä
 • Vahvoja sosiaalisia ja kommunikaatiotaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Kiinnostuksen peleihin ja pelisuunnitteluun
 • Ohjelmointiosaamisen
 • Aikaisemman työkokemuksen esim. ohjelmoinnin, konsultoinnin tai valmentamisen parista

Air Dice tarjoaa sinulle:

 • Kokeneiden ohjelmoinnin ammattilaisten ja muun työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden huimaan urakehitykseen aloittelevalle Scrum Masterille (ml. mahdollisuus suorittaa Scrum Master -sertifikaatti)
 • Rennon ja matalahierarkisen työyhteisön, jossa on tiivis ja harmoninen yrityskulttuuri
 • Itseohjautuvan organisaatiomallin, jossa jokaisella työntekijällä on vaikutusvaltaa yhteisiin asioihin
 • Keskeisen toimiston sijainnin hyvien kulkuyhteyksien varrella
 • Kaupungin parhaat afterwork-kuppilat työpaikan läheisyydessä

Oletko sinä etsimämme Scrum Master? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 10.4.2019 tätä kautta: https://apply.atalent.fi/air-dice-scrum-master-3-2019  Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa tehtävässä. Hakuprosessi jatkuu sopivien kandidaattien löydyttyä puhelinhaastatteluilla, minkä jälkeen osa kandidaateista etenee kasvokkaisiin haastatteluihin Air Dicen kanssa. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Air Dicen palvelukseen.

Jos kaipaat lisätietoja, aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano kertoo mielellään lisää itse tehtävästä ja hakuprosessista (erkko.vanhakartano(ät)atalent.fi, 0504019387).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in gaming - both the visual and the technical side of games? You could be the aspiring GameUI-Designer we're looking for!

Are you a programmer by day and a gamer by night? You could be the aspiring game developer we're looking for!

Wihurin Tekninen Kauppa etsii nyt testauksen ammattilaista Test Manageriksi!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen