Seasoned Application Consultant

Julkaistu 18.05.2021

Seasoned Application Consultant

Lime Technologies Oy on vuodesta 1990 lähtien auttanut yli 6000 tukku- ja myynti-, energia-, konsultointi ja kiinteistöalan yritystä tehostamaan työtään yksinkertaistamalla heidän jokapäiväistä elämäänsä. Lime tekee yritysten arjesta helpompaa ja hauskempaa tarjoamalla heille käytännöllisiä sekä käyttäjäystävällisiä CRM-työkaluja. Ja mikä parasta – Lime tekee sen kaiken itse ilman ulkopuolisia toimittajia tai jakelijoita. Lime hoitaa niin tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, ratkaisujen toteutukset kuin asiakaspalvelunkin, pientä, yksilöllistä ja asiakaskohtaista twistiä unohtamatta.

Lime on jo vuosia ollut voimakkaassa kasvussa ja vuonna 2018 heistä tuli Nasdaq pörssiyhtiö. Nykyään Lime on yksi pohjoismaiden johtavista CRM-toimittajista ja siellä työskentelee yhteensä 350 työntekijää. Limellä on Suomen lisäksi toimistoja Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa.

Työ ei valmistu ilman tekijäänsä ja nyt Lime Technologies etsiikin sinua, osaavaa Application Consultantia, eli tuttavallisemmin “apparia”, jolta ei puutu pilkettä silmäkulmasta. Limen tavoitteena on luoda asiakasmagneetteja eli antaa asiakkailleen tarpeelliset CRM-työkalut, jotta he voivat vetää asiakkaita puoleensa. Suomessa tätä missiota edistää tiivis 15 hengen huipputyöntekijöiden tiimi, joka koostuu niin myynnin kuin myös tekniikan ammattilaisista. Applikaatiokonsulttina saat tutustua moniin eri toimialoihin ja asiakkaiden tapoihin käyttää CRM-järjestelmiä vastaten asiakasprojektien teknisestä toteutuksesta osana projektitiimiä.

Olet mukana eri asiakasprojekteissa aina ratkaisun suunnittelusta sen käyttöönottoon ja jatkokehittämiseen. Mitkään kaksi Lime-ratkaisua eivät kuitenkaan ole identtiset: Limen intohimona on tehdä notkeita järjestelmiä, jotka mukautuvat asiakkaiden arkisiin tarpeisiin ja integroituvat lähes mihin hyvänsä. Applikaatiokonsulttina käytkin tarkasti läpi asiakkaiden käyttötarkoitukset ja tavoitteet, joiden avulla pystyt toteuttamaan heidän toiveensa ja luomaan juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn CRM-järjestelmäkokonaisuuden. Työsi sisältää paitsi olemassa olevien ratkaisujen pyöritystä, myös paljon uuden kehittämistä, kuten asiakkaista riippumattomien lisäosien ja sovellusten rakentamista sekä sisäisten toimintatapojen päivittämistä, jotta niin asiakasyritykset kuin myös Lime itse pääsee omiin kasvutavoitteisiinsa.

Koska tehtävässä toimitaan asiakasrajapinnassa, kommunikoit eri tahojen kanssa sujuvasti ja kykenet kääntämään teknisiä konsepteja ja prosesseja ymmärrettävästi selkokielelle. Voit kuitenkin jakaa vastuun asiakastyöstä myynnin ja muun projektijohdon kanssa. Projektityö on ajoittain jopa hektistä muuttuvine aikatauluineen sekä asiakastarpeineen, joten odotamme sinulta myös ratkaisukeskeistä otetta ja kykyä aikatauluttaa sekä priorisoida tehtäviä. Otat omistajuutta omista asiakasprojekteista ja viet ne maaliin sovitusti. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutus- sekä projektinhallintataitojen lisäksi myös vankkaa teknistä osaamista ja ennen kaikkea ymmärrystä. Sinulla on paitsi silmää käyttäjäystävällisyydelle ja -kokemukselle, sinulta taipuu myös asiakaskohtaisten integraatioiden ja toiminnallisuuksien väkerrykset muitta mutkitta. Emme kuitenkaan odota sinun olevan ohjelmoija isolla O:lla, vaan ennen kaikkea teknisesti taitava konsultti, joka nauttii teknisten ratkaisujen luomisesta samalla auttaen asiakkaita ohjelmistojen rakentamisessa ja kehittämisessä.

Voit tutustua applikaatiokonsultin rooliin Limellä tarkemmin täältä, mutta muistathan, että toimenkuvan nykyinen sekä tulevaisuuden painotus on pitkälti räätälöitävissä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan!

Sinulta odotamme:

 • Relevanttia korkeakoulututkintoa
 • Muutaman vuoden soveltuvaa työkokemusta
 • Ymmärrystä ja kokemusta ennen kaikkea Python-ohjelmoinnista sekä mieluiten myös web-kehityksestä (HTML, JS, CSS, Bootstrap, Stencil) ja integraatioista (REST)
 • Heittäytymiskykyä sekä avointa asennetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä asiakasrajapinnassa järjestelmän kehittämisen, rakenteen toteutuksen ja teknisten ongelmien ratkaisujen parissa
 • Mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa Suomen organisaation kasvusuuntaan
 • Kattavan perehdytyksen tuotteeseen sekä asiantuntevan tiimin tuen
 • Hyvinvoinnistasi välittävän työpaikan, jossa työn ja vapaa-ajan tasapaino asetetaan etusijalle
 • Viihtyisät toimistotilat Helsingin ydinkeskustassa Kampissa
 • Yhteiset aktiviteetit koronan salliessa niin työajalla kuin töiden ulkopuolella

Mikäli kiinnostuit applikaatiokonsultin tehtävästä Limellä, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 31.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Limeen voit tutustua lisää täällä, kun taas puolestaan hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Operations Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi.)

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Lime Technologies Oy:n palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen