(Senior) Project Engineer

Julkaistu 09.09.2020

Griffins are legendary creatures that are known for guarding treasures. For us waste is a treasure – an underutilized global asset. With our refinery concept, we at Griffin Refineries produce recycled plastics, fuels, raw materials, and energy from waste. 

Griffin Refineries is a Finnish circular economy company with the objective of producing value from waste. The company integrates plastics recycling and fuel production with a replicable, scalable and globally adaptable refinery concept. Griffin Refineries establishes new co-owned refineries based on the refinery concept with strong local partners and offers technology modules for existing facilities to improve and expand their operations.

We believe success is based on long-term partnerships – combining local presence and access to the value chains with our knowhow and capabilities makes a winning combination. With us waste becomes a resource. Read more about us and our projects here: first large scale waste management concession and griffin refineries rdf project awarded.

Orgaanisen jätteen kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijä Griffin Refineries jatkaa kasvutarinaansa ja Suomen tiimiin etsitään nyt mukaan (Senior) Project Engineeria! Etsimme henkilöä toimimaan Project Directorin tukena osana Organic Waste-liiketoimintaa.

Tehtävänkuvaan kuuluu isossa osassa prosessien kehitys, niin Griffinin sisäisten kuin asiakkaiden tuotantolaitosten. Toimintaprosesseja räätälöidään vahvasti asiakkaiden paikallisten tarpeiden ja säännösten mukaisesti. Prosessikehityksen lisäksi otat osaa Griffinin projekteihin, esimerkiksi uusiin laitteisto- tai asennusprojekteihin. Olet mukana myyntivaiheesta projektinhoitoon ja yhteistyöhön asti. Tähän liittyen osallistut keskusteluihin erilaisten alihankkijoiden ja asiakkaiden kanssa, varmistat dokumentaatiota, piirustuksia ja teknisiä speksejä, teet tarjouksia ja budjetteja sekä varmistat projektin vaiheiden etenemistä. 

Griffin on pieni yritys, joten vastuuta on mahdollista ottaa laajasti ja rooli on muokattavissa oman mielenkiinnon sekä osaamisen mukaan. Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta ympäristötekniikan kentältä ja toivomme, että olisit ollut mukana yrityksessä, jonka toimintakenttä on kansainvälinen. Pääset tekemään monipuolisesti, mikä edellyttää itsenäisyyttä ja rohkeutta tarttua projekteihin. Yrityksen kasvu- ja kehitysvaiheessa odotamme sinulta yrittelijäisyyttä ja asennetta tarttua myös keskeneräisiin asioihin. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään prosessi- ja projektijohtamisen parissa, esimerkiksi kokonaisvaltaiseksi projektipäälliköksi! Koska asiakkuudet ovat ulkomailla, niin tehtävä vaatii myös matkustusvalmiutta. 

Hakijalta odotetaan:

 • Tekniikan alan korkeakoulututkintoa, esimerkiksi ympäristötekniikasta
 • Vähintään kahden vuoden relevanttia työkokemusta – kokemusta ympäristöalan yrityksestä ja/tai projektityöstä
 • Motivaatiota ympäristötekniikkaa ja alaa kohtaan sekä kiinnostusta oppia ja kehittää
 • Itsenäistä työskentelyotetta – aktiivista ja yritteliästä asioiden edistämistä 
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Espanjan ja/tai italian kielitaito, sillä Griffinillä on asiakkaita Espanjassa ja Italiassa
 • AutoCAD osaaminen

Griffin Refineries tarjoaa:

 • Paikan merkityksellisellä ja voimakkaasti kasvavalla kiertotalouden toimialalla. Griffin yrityksenä kehittää mielenkiintoisia uusia tapoja käsitellä erilaisia jätteitä ja toimii tässä kentässä globaalisti ja ketterästi
 • Aidosti kansainvälisen yrityksen ja verkoston, Griffinin toiminnasta 95% on ulkomailla ja huippuasiantuntijoiden käsissä. Pääset näkemään ympäristötekniikan alan ytimen sekä sen eri osa-alueita
 • Laajat työtehtävät – pienessä yrityksessä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja pääset ottamaan vastuuta
 • Lähes rajattomia mahdollisuuksia kasvaa omalla urallasi! Kasvava yritys ja kattavat kansainväliset verkostot mahdollistavat monenlaisia kehitysaskeleita

Kuulostaako tämä seuraavalta ura-askeleeltasi? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 22.9.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/griffin-refineries-senior-project-engineer-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Griffin Refineriestä voit lukea lisää osoitteessa: https://griffinrefineries.com/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Griffin Refineries Oy:n  palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Peltonen Ski etsii nyt Tuotantoinsinööriä työskentelemään Heinolan tehtaalle!

Etsimme uutta (Junior) Simulointikonsulttia liittymään Delfoin Lean-konsultointitiimiin Espooseen!

Semtu etsii nyt rakennustekniikkaan orientoitunutta Tuoteinsinööriä monipuolisiin nosto- ja kiinnitystekniikan asiakasprojekteihin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen