(Senior) Recruitment Manager, IT

Julkaistu 28.10.2019

aTalent Recruiting on korkeakoulutettujen ammattilaisten rekrytointiin ja urakehityksen tukemiseen  keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 15 vuodessa ainejärjestöjen ideasta 70 hengen yritykseksi. Olemme Aalto-yliopiston aine- ja alumnijärjestöjen omistuksessa, joten meillä on luontainen kilpailuetu kohderyhmämme tuntemisessa ja tavoittamisessa. Tänä vuonna tavoiteltu 40% kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaativat kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin.

Haluamme joukkoomme sinut, IT-rekryjen asiantuntija!

IT Recruitment Managerina vastaat monenlaisten IT-alan rekrytointiprosessien suunnittelusta ja toteuttamisesta, ratkot asiakasyritystemme rekrytointihaasteita IT-kentällä, sekä huolehdit erinomaisesta hakijakokemuksesta – tiedät kyllä miksi. Toimimalla tiiviisti yhteistyössä IT-tiimin myyjiemme kanssa varmistatte yhdessä, että aTalentin asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjen palveluratkaisujen muodossa. Lue lisää tehtävästä ja tiimistä täältä.

Rakennamme kanssasi urapolun taustasi, motivaatiosi ja kiinnostuksesi mukaan joko tähdäten esimiestehtäviin ja muiden tiimiläisten valmentamiseen IT-rekrytiimissä tai keskittyen asiantuntijaroolissa kehittymiseen. Tarjoamme sinulle ammatillisen kasvuympäristön, jossa pääset rekrytointiosaamisen lisäksi jättämään oman kädenjälkesi aTalentin kasvuun. IT-liiketoimintayksikössä keskitymme erityisesti kehittämään rekrytointiprosessejamme hakijalähtöisesti IT-alan talentteja entistä paremmin palveleviksi.  Asiakasyritystemme näkökulmasta pyrimme vastaamaan yhä kiristyvään IT-alan osaajapulaan aktiivisesti etsimällä ja tuomalla IT-osaajia asiakkaidemme luo.

Täydennämme tiimiämme mielellämme IT-alan asiantuntijuudella sekä vankalla rekrytointikokemuksella, mutta arvostamme myös halukkuutta oppia ja kehittää omaa osaamistasi niiltä osin, mitä työkokemuksen kautta ei ole vielä ennättänyt karttua. Rohkeus tarttua uusiin asioihin ennakkoluulottomasti on osa kulttuuriamme aTalentilla! 

Toivomme sinulta:  

  • Tunnet ennalta IT-maailmaa, osaat keskustella koodareiden kanssa ja tiedät, millaista osaamista IT-alan erilaisissa tehtävissä tarvitaan
  • Haluat jakaa osaamistasi tiimissämme – rakennamme kanssasi mielellämme urapolun team leadin tai coachin saappaisiin
  • Aiempi työkokemus rekrytoinnista on eduksi

Tarjoamme:

  • Merkityksellisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä konkreettisesti vaikuttamaan IT-alan ammattilaisten työllistymiseen ja asiakasyritystemme menestykseen laadukkailla rekrytoinneilla.
  • Kasvuympäristön, jossa pääset kehittymään IT-rekrytointien ammattilaisena ja  mahdollisuuden edetä esimiesasemaan.
  • Kasvavassa ja jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä vaikutusmahdollisuudet ja joustavuuden: emme halua jumiutua “aina on tehty näin” -ajatteluun, vaan kehitämme toimintatapojamme paremmiksi jatkuvasti, pääset itse mukaan vaikuttamaan tähän kehitykseen.
  • Matalan hierarkian ja luottamuksen työilmapiirin: meillä ei mikromanageerata vaan luotetaan työntekijöihin ja esimerkiksi etätöitä meillä voi tehdä hyvin joustavasti.
  • Innostuneen ja rennon työkulttuurin huikeilla työkavereilla: motivoituneiden työkavereiden kanssa, hyvällä porukalla töissä on mukavaa ja teemme asioita yhdessä myös työajan ulkopuolella muun muassa urheilun, illanviettojen ja ruokakerhon merkeissä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si (mielellään pdf-muotoisena) tai vähintään LinkedIn- profiilisi viimeistään 11.11.2019 https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-senior-recruitment-manager-it-10-2019

Tehtävää, tiimiä ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Business Unit Director, IT Laura Isosomppi puh. 0445577737, e-mail: laura.isosomppi[at]atalent.fi. Varmimmin Lauran tavoitat ke 30.10. klo 13-14, pe 1.11. klo 11-12, ma 4.11. klo 14-15 sekä to 7.11. 16-17.

aTalentiin voit tutustua tarkemmin mm. täällä https://atalent.fi/toihin-atalentille/, minkä lisäksi kannattaa tsekata blogimme sisältö  sekä oma rekrytoinnin podcastimme #rekrycast.

Kurkkaa myös meininkimme Instagramissa (@aTalentRecruiting) tai LinkedInissä (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen