Senior Sales Manager, Team Lead (BI-ratkaisut)

Julkaistu 18.09.2018

Visma Consulting on ketterä ja nopeasti kasvava ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Rakennamme toimivia digitaalisia palveluratkaisuja ja tarjoamme konsultointia suomalaisille suuryrityksille ja julkiselle sektorille. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi DNA, ISS Palvelut, Paulig, Posti ja Valmet Automotive. Kuulumme pohjoismaiseen Visma-konserniin. Uskomme siihen, että menestys syntyy yhteistyöstä. Kollegoiksi tarjoamme aitoja ihmisiä rautaisella ammattitaidolla.  Höysteenä syntyy avoin ja mutkaton ilmapiiri, jossa voit helposti olla oma itsesi.

Visma Consulting etsii nyt Senior Sales Manageria vetämään Business Intelligence -ratkaisujen myyntitiimiä sekä kasvattamaan ja kehittämään yritysmyyntiä! Vastaat myyntiprosessista uusille ja nykyisille yritysasiakkaille alusta loppuun. Keskustelet aktiivisesti asiakkaiden talous- ja IT-johdon kanssa löytääksesi sopivimmat ratkaisut Visman BI-konsulttien tukemana. Oman myyntityön lisäksi luot ja kehität aktiivisesti myynnin toimintatapoja, esimerkiksi suunnittelemalla muun johdon kanssa kompensaatiomalleja ja tavoitteiden asetantaa. Toimit myös tiiviin myyntitiimin esimiehenä ja luot edellytyksiä tiimiläistesi onnistumiselle sparraamalla päivittäistä tekemistä.

Etsimme itseohjautuvaa ja yhteisistä onnistumisista motivoituvaa tekijää, jolta löytyy osaamista ja näyttöjä menestyksellisestä B2B-myynnistä, ihanteellisesti IT-ratkaisujen alalta. Haluat syventää taitojasi edelleen ja ottaa seuraavan askeleen urallasi myynnin kehittämisen ja itsellesi kenties uuden team lead -roolin parissa. Toisaalta sinulla voi olla jo myynnin team lead -kokemusta joltakin muulta toimialalta ja haluat syventyä erityisesti BI-ratkaisujen myyntiin. Visma Consultingilla pääset alusta asti vaikuttamaan sekä omaan että tiimisi tekemiseen ja saat kattavan perehdytyksen nykyiseltä team leadilta onnistumistasi tukemaan. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja toivomme, että haluat sitoutua pitkäaikaisesti mukaan Visma Consultingin kasvuun.

Visma Consulting tarjoaa sinulle:

 • Haastavan tehtävänkuvan ja keskeisen roolin IT-ratkaisujen asiantuntijayrityksessä
 • Tilaisuuden syventää B2B-myyntiosaamista merkittävien asiakkuuksien ja BI-ratkaisukokonaisuuksien parissa sekä kerryttää esimieskokemusta
 • Mahdollisuuden luoda alusta asti myynnin prosesseja ja toimintamalleja
 • Hyvän perehdytyksen, konsulttitiimin johdon tuen sekä vapauteen ja vastuuseen pohjautuvan työilmapiirin
 • Koulutusmahdollisuudet ammatillisen osaamisen ylläpitoon ja kasvattamiseen
 • Pitkäjänteiseen tekemiseen ja kehittymiseen motivoivan reilun pohjapalkan ja provisiomallin

Odotamme sinulta:

 • Vahvaa B2B-myyntiosaamista ihanteellisesti IT-ratkaisujen ja/tai isojen asiakkuuksien parista
 • Soveltuvaa kaupallista tai teknistä opintotaustaa (yo, amk)
 • Ratkaisukeskeistä otetta ja kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa
 • Itseohjautuvuutta sekä halua kehittää toimintatapoja, joilla mahdollistetaan tiimin yhteinen menestys
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • B-ajokorttia etu- tai takataskusta

Katsomme eduksesi:

 • Esimieskokemuksen
 • BI-ratkaisujen tuntemuksen

Oletko sinä etsimämme Senior Sales Manager? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään ti 2.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/visma-consulting-senior-sales-manager-team-lead-bi-ratkaisut-9-2018. Kerrothan hakudokumenteissa palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja saatamme edetä prosessissa nopeammin hakuajan aikana.

Visma Consultingiin ja Vismaan voit tutustua tarkemmin osoitteissa https://www.vismaconsulting.fi/ ja https://www.visma.fi/. Voit lukea lisää työskentelystä Vismalla täältä: https://www.visma.fi/ura-vismalla/tyopaikkana/.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Vilma Järvinen (+358 50 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Ready to take on new challenges as an Embedded Systems Developer with the world-leading video electronics testing company? Unigraf is looking for an Embedded Systems Developer!

Haluatko kehittyä järjestelmäkonsultoinnin asiantuntijaksi? Etsimme nyt palveluhenkistä juniorikonsulttia CSI Helsingin konsulttitiimiin Sörnäisiin – kenties juuri sinua?

GRENKE etsii nyt Sopimuskäsittelijää määräaikaiseen tehtävään kesäkuun 2020 loppuun leasingsopimusten aktivointiin ja eri toimipisteiden myyntitiimien tueksi

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tässä podcastissa keskustelemme #mimmitkoodaa ohjelman Milja Köpsin kanssa tavoista saada enemmän naisia ohjelmistoalalle.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen