Senior Scientific Advisor (Real-World Evidence)

Julkaistu 31.03.2021

Senior Scientific Advisor (Real-World Evidence)

Medaffcon Oy on toiminut vuodesta 2009 tarjoten tutkimus- ja asiantuntijapalveluita lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin. Toiminnallemme on ominaista laaja-alainen osaaminen, vahvat yhteistyöverkostot sekä innovatiivisten ratkaisujen kehittäminen. Medaffconin terveystalouden, lääke- ja luonnontieteiden ja tosielämän tutkimuksen osaamisen yhdistelmä on ainutlaatuinen.

Medaffcon etsii vanhempaa tieteellistä asiantuntijaa (Senior Scientific Advisor) osaksi RWE-asiantuntijatiiimiä. Tarjolla on hyvin monipuolinen ja itsenäinen rooli, jossa työskentelet osana kokenutta asiantuntijatiimiä. Tiimi vastaa Medaffconin asiakkaiden tutkimushankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Roolissa teet tiivistä yhteistyötä Medaffconin RWE asiantuntijoiden sekä data-analyytikoiden kanssa, joiden työtä tuet tarpeen vaatiessa. Pääset alusta alkaen mukaan projekteihin ja tyypillisesti työpöydälläsi on useita eri vaiheissa olevia projekteja. Edistämme projekteja yhteistyössä yrityksen eri tiimien kanssa. Tehtävä pitää sisällään itsenäisen työskentelyn lisäksi paljon yhteistyötä eri sidosryhmien, esimerkiksi asiakkaiden ja kliinisten asiantuntijoiden kanssa. Työhösi kuuluu tutkimusprotokollien kirjoittaminen, tietolähteiden kartoitus ja tieteellisten julkaisujen kirjoittaminen suomeksi ja englanniksi sekä yrityksen sisäistä konsultointia tarpeen mukaan. Lisäksi toimit myös asiakasrajapinnassa ja tehtäviisi kuuluu myös nuorempien kollegoiden ohjaus.

Hakijalta odotetaan:

 • Maisterin tai tohtorin tutkinto soveltuvalta luonnontieteelliseltä tai lääketieteelliseltä alalta
 • Kokemusta ja ymmärrystä lääketeollisuuden tai terveydenhuollon toimialoilta
 • Kokemusta rekisteritutkimuksesta ja Suomen tietolähteistä, lisäksi vähintään muutaman vuoden työkokemus vastaavasta tehtävästä, mielellään yritysmaailmasta, ja kokemus pohjoismaisista terveydenhuollon rekistereistä on eduksi
 • Ymmärrys tilastollisista menetelmistä ja niiden tulkinnasta
 • Sujuva suomen ja englannin kielitaitoa (suullinen ja kirjallinen)

Arvostamme tämän lisäksi:

Aktiivista ja rohkeaa työskentelyotetta – Uskallat työskennellä asiakasrajapinnassa ja tuoda oman asiantuntijuutesi projekteihin.
Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – Kommunikoit sujuvasti eri kohdeyleisöjen kanssa ja osaat viestiä tieteellisistä asioista ymmärrettävästi. Lisäksi toimit senioritukena muille RWE-tiimin jäsenille.
Pragmaattisuutta – Olet projektipäällikkö, joka ei jää jumiin yksityiskohtiin vaan johtaa hankkeita johdonmukaisin ottein.

Medaffcon tarjoaa:

 • Suuryrityksen harteet ja vakavaraisuuden yhdistettynä Medaffconin pieneen ja ketterään yrityskulttuuriin
 • Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa osana alallaan arvostettua asiantuntijajoukkoa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat työsuhde-edut
 • Innostavan työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää yrityksen toimintaa
 • Etätyömahdollisuuden, joskin Medaffconin työntekijät viihtyvät myös toimistolla, jossa on hyvä ja kannustava tunnelma
 • Jatkuvan kehittymismahdollisuuden sekä tilaisuuden laajentaa osaamista myös yrityksen eri toiminnoissa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 18.4. hakujärjestelmämme kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Medaffconiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.medaffcon.fi/ sekä heidän Youtube- kanavallaan. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Medaffconin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen